2009 Plaj Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide yukarıdaki mayokinin bikini şekli:)

çok seviyorum bikinimi beeen yaz gelse de bi giysem ohhh

Bronz tende kırmızı
rygys-111-112-i.jpg

:lepi:harika:lepi:süper:lepi:muhteşem:lepi:

kilo alsam da vazgeçmem bikiniden.10 kilo aldım ama,zaten 36 XS dim.şimdi kaç oldum bilmiyorum.hala eskiden bana bol olan bikaç kıyafete girebiliyorum.bikini de kötü durmaz sanırım.durursada kimin umrunda

diyet grupları topiğine uğrayın kızlar yaklaşık 3 ay var azmın sonu zaferdir neden aç duruyorum sanki şimdidelikafaduldenaçımmmdelikafadulden

dün zeki de bakmıştım bikini ve mayokinilere , hepsi indirimdeydi 90 tl idiler. ama iyi ki almamışım bunları görünce pişman olurdum :)) allahım bir an önce deniz mevsimi gelsin , bi de bisürü param olsun ki hepsini giyebiliyim :)) ay cidden içinde taptığım modeller oldu haa şaka maka :O 8 modelinde ki bikini üstlerine bitiyorum ama asla giyme şansım yok çünkü bende aşağı iniyorlar, keşke küçük göğüslü olsaydım :))

arkadaslar ben bı mayo gordum cok guzel ama hıç bır yerde resım bulamıyom kadına adını sordum tenmıkı dedı cok harıka ben dogumdan cıktıgım ıcın azıcık catlak var onları kapıyyacak

çokk hoşşşşşşş.kahverengi ağırlıklı modelleri çok beğendm bu sene bnde o renk almayı düşünüyorum..hihoyyyt

demirli bikini mokini vs. tercih etmeyin kizlar
demirler guneslenirken cok isiniyor ve yakiyorr

cok güsel modeller vr yaaaaaaa ama zayıflamak gerekkkkkk

birazda göğüs gerektirio senağlama:çok üzgünüm: ben genelde üstü sütyen gibi olanları tercih etmek zorundayım destekle silikonla fln ancak ''göğsüm war'' izlenimi werebiliom :çok üzgünüm:senağlama[/QUOaynen katılıyorum canım bi türlü bikini bulamadım kendime göre gerçi denemedim ama 5 mağaza gezdim bulamadım acaba göğüs kısmının içinde sünger yer varya oraya silikon koysak göğüs varmış gibi olurmikisenağlama:roflol:denemel lazım tabi:utangac:

Uff göğüslerim büyümüş ben napıcam şimdi yaa :( geçen seneki bikinimi denedim alt tarafta hiç bişi yok aynı ama üst taraf olmuyo taşıyo yeni alıcam mecbur..şu straptez olanlarden almam gerekiyo sanırım tam sarsın açıkta bişi kalmasın diye ama çokda büyük durmasın istiyorum..off napcam ben yaa nasıl küçülcek bunları zayıflarsam küçülr belki diye hiç bşi yememeye başladım :(

Grçekten hepsi harika ben 34 bedenim ve giyebiliyorum bunları ne mutlu bana:) zayıflayın kızlar hırs edin;)

Bikiniler ve kızlar............Hepsi birbirinden güzel .
Bizede sadece bakmak kalıyor,giyemeyeceğimize göre...........

allaha şükür benim bedenim 34-36 göğüslerim kücük ama bunların coğunu taşıyabilirimzemuszemusbikinilerede bayıldım bu arada keske hepsi benim olsa:Saruboceq:

Back
X