2009 şubat anneleri

beg

ARIM BALIM PETEĞİM
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
783
2
96
50
Antalya
arkadaşlar bebeğim 10 şubat 2009 doğumlu böbreğinde 2 mm . lik taş çıktı.Çok üzülüyorum benim gibi bir sorun yaşayan yada yaşamış arkadaşlarım varsa nasıl bir süreç izlendi.Çok üzgünüm arkadaşlar böyle bir durum yaşayan yada fikri olanlar yazsın lütfeennn..morala ihtiyacım varr.:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım burda smyslov die bir arkadaş var onun da bebeğind çıktı rabbim tez zamanda şifasını versin

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin alt başlıklara baksana arkadaşın birinin de bebeğinde aynı sorun var bir görüşün istersen

geçmiş olsun canım off off minicik böbreklerinde ne taşı ya inşallah bir anönce iyileşir

canım çok geçmiş olsun allah acil şi,falar versin.bu aralar bunu çok sık duyar oldum.hatta dün dr gittiğimde 5 aylık bebeğin kum döktüğünü duydum yavrum acıdan resmen kıvranıyordu.bu tarz rahatsızlıkların bebeklerde olmayacağını düşünüyordum ama oluyormuş.bebeğinin şikayetleri varmıydı yoksa dr mu anladı.insan şüpheleniyor acaba biizm bebklerdede varmı diye...

sağolun arkdşlar.o arkadaşımla görüştük ben antalyada yaşıyordum tesadüfün bukadarı olur oda antalyada yaşıyormuş en kısa sürede görüşeceğiz inşallah onunla.

allah hiçbirimizin bebeklerine hastalık vermesin inşallah. biz neredeyse 1 aydan beri akdeniz tıpa gidip geliyoruz,
Benim bebeğim çok terliyordu Antalya çok sıcak o yüzdendir diye düşündüm önce.Daha sonra bir gün bezini bir açtım çişiyle birlikte yavru ağzı renginde boya gibi pütürcüklü bişeyler gördüm.Hemen burada AkdeniztıpFakültesine götürdüm son zamanlarda iştahsızlık ve kilo almama problemimiz vardı.Tahlillerden sonra DR kum döktüğünü söyledi ve ultrosana girdi ultrosonda 2 mm lik taş çıktı yavrumun böbreğinin zaten tamamı 48 mm imiş.
Arkadaşlar bu yüzden bebeklerinizin altını açarken bezlerindeki değişiklikleri ve çiş rengini izleyin Gerçekten en ufak dikkat ve küçük bir ayrıntı çok önemli olabiliyor..:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun tez vakitte kurtulursunuz bebişinde sağlığına kavuşur inşallah

çok geçmiş olsun canım allah kolaylıklar versin.symslow arkadaşımızında bebeğinde aynı sorun var canım.ve yanlış değilsem o da antalyadaydı.

canım çok geçmiş olsun allah acil şi,falar versin.bu aralar bunu çok sık duyar oldum.hatta dün dr gittiğimde 5 aylık bebeğin kum döktüğünü duydum yavrum acıdan resmen kıvranıyordu.bu tarz rahatsızlıkların bebeklerde olmayacağını düşünüyordum ama oluyormuş.bebeğinin şikayetleri varmıydı yoksa dr mu anladı.insan şüpheleniyor acaba biizm bebklerdede varmı diye...
canım bellı olmuyor benım oglumun hıç bır huysuzlugu aglaması falan yoktu kılosu boyu herseyı normal sadece ıdrarına kıremıt rengı gıbı lekeler gelıyodu ıdrar tahlılı yaptırdık kum cıktı yavrumda....:çok üzgünüm:korkum ınsallah tasa dönuşmez....

bence yinede kum çıktıysa dr ndan böbrek ultrosonu istesen iyi olur hemde için rahay etmiş olur arkadaşım

bence yinede kum çıktıysa dr ndan böbrek ultrosonu istesen iyi olur hemde için rahay etmiş olur arkadaşım
ayın 24 undu konturolumuz var doktor bol bol su ıcır ayın 24 unde bıdaha bı göreyım dedı ozman ıstıcem bobrek ultrasyonu ınsallah bısey cıkmaz....

Back
X