2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

PamukEfem

Annesinin Efesi..
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.082
0
356
43
İstanbul
merhaba kızlar..daha bugün öğrendim hamile olduğumu çok yeni 4 haftalık ama içim içime sığmıyor...hadi temmuz ayında anne olacak hamişler gelin göbişlerimizi birlikte büyütelim...hihoyyyt

merhaba kızlar..daha bugün öğrendim hamile olduğumu çok yeni 4 haftalık ama içim içime sığmıyor...hadi temmuz ayında anne olacak hamişler gelin göbişlerimizi birlikte büyütelim...hihoyyyt
cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın işallah
yazını görünce içim bi tuhaf oldu geçen sene bu zamanlar ben de hamileymişim ama haberim yoktu
5 kasımda öğrenmiştim vayyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee
şimdiyse kızımın 4.ayına 5 gün kaldııııııııııııııı

allah hayırlı etsın cook guzel bır duygu anne olmak heyecanını tahmın edebılıyrum canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın

canım yaa çok sevindim ve çok heyecanlandım hayırlı uğurlu olsun bende ne zaman gelicek bu 2009 temmuz anneleri diyesöyleniyodum
şimdi çok yeni sabırsızlanıcaksınız heyecanlanıcaksınız sızlanacaksınız hatta bazen sebepsiz ağlıycaksınız ama bunların hepsinin çok normal olduğunu anlıycaksınız
burada bu heyecanınıza bende ortak olacağım için çok seviniyorum
allah tamamına erdirsincanım
bende 18 temmuz 2008 annesiyim
hadi bekliyorum diğer anniş adaylarını

selam arkadaşlar. ben de cuma günü test yaptım. şu anda 4+2 günlük hamileyim. Kısmetse ben de Temmuz annesi olacam. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

cnm hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın işallah
yazını görünce içim bi tuhaf oldu geçen sene bu zamanlar ben de hamileymişim ama haberim yoktu
5 kasımda öğrenmiştim vayyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee
şimdiyse kızımın 4.ayına 5 gün kaldııııııııııııııı
canım benim çok teşekkür ederim
ben 3 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım...Allahıma sükür yeniden hamileyim rabbim bebişimin cennet kokusunu duymayı nasip etsin bana ve tüm anne adaylarına..
seninde güzel kızını Allah sana ve babasına bağışlasın canım.:nazar:.
allah hayırlı etsın cook guzel bır duygu anne olmak heyecanını tahmın edebılıyrum canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın
Amin canım çok sağol..
çok güzel bir mutluluk bu Allah isteyen herkese nasip etsin..a.s.
canım yaa çok sevindim ve çok heyecanlandım hayırlı uğurlu olsun bende ne zaman gelicek bu 2009 temmuz anneleri diyesöyleniyodum
şimdi çok yeni sabırsızlanıcaksınız heyecanlanıcaksınız sızlanacaksınız hatta bazen sebepsiz ağlıycaksınız ama bunların hepsinin çok normal olduğunu anlıycaksınız
burada bu heyecanınıza bende ortak olacağım için çok seviniyorum
allah tamamına erdirsincanım
bende 18 temmuz 2008 annesiyim
hadi bekliyorum diğer anniş adaylarını
canımsın ne güzel anlatmışsın hamilelik duygularını..
hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma alıyım diye hep dua ediyorum sizlerde benim için dua edin kızlar..2009 temmuz aneleri daha yeni öğreniyorlar hamiş olduklarını yavaş yavaş çoğalıcaz inşallah...:emir_bebek:
rabbim bebeğimi size bağışlasın Allahım acısını göstermesin hayatım..:nazar:
selam arkadaşlar. ben de cuma günü test yaptım. şu anda 4+2 günlük hamileyim. Kısmetse ben de Temmuz annesi olacam. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

canım benim hayırlı olsun...
aramızda 1 gün var beraber büyütücez bebeklerimizi inşallah:Saruboceq:

çok tebrik ederim kizlar.. Rabbim sağ salimkucağiniza almayi nasip etsin inşallah sizlerede..çok güzel bir duygu anlatilmaz aancak yaşanirr...

ay icim bi tuhaf oldu yahu agliyorum anam,
tebrikler hanimlar gecen senede bizler burdaydik ne mutlu size
Allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah sag selim kucaginiza alirsiniz Aminnnnnnnnn

2009 temmuz anne adayları hoşgeldiniz...
ben geçen sene temmuz annesiydim ama olmadı bebeğimi kaybettim.
şimdi 2009 mart annesiyim.
Allahın izniyle alabilelim inşallah kucaklarımza:Saruboceq:

Evet Nilayyy'cım. Senin de hayırlı olsun güzelim.. Çok karmaşık duygular içindeyim. Bu daha benim ilk bebeğim olacak Allah nasip kısmet ederse.

nilayy scaarlet ve gelecek diğer tüm temmuz annelerini şimdiden kutluyorum .hihoyyyt...içimde garip duygular oluştu 2009 temmuz anneleri başlığını görünce
zaman nasıl da akıp geçmiş biz eskimişiz daha dün cinsiyetlerini merak ederken 2007 temmuz annelerinden deneyimlerini sorarken , genel de sıkıntılarımızı, ağrılarımızı sevinçlerimizi paylaşırken ve kimi zaman olmasa da birşey burada yazılanları okuyup psikolojik kendi kendimize çıkardığımız rahatsızlıklardan dert yanarken:)))kaydirigubbakcemile bugün bebişlerimiz olmuş büyümüş de 2009 temmuz anneleri gelmiş demek....
ben geçen yıl 15 kasımda öğrenmiştim...7 haftalıktı o zaman...:lepi:
26 haziranda doğum yapsamda(kızım da benim gibi acele etti de biraz) temmuz annesi gördüm kendimi hep...

merak ettikleriniz olursa cevaplamaya çalışırız...ne de olsa kıdemliyiz artıkkaydirigubbakcemile3

Allah sizlere de bizlerin yaşadığı mutluluğu yaşamanızı bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin...sıkıntılarıyla sevinçleriyle zahmetli sabır gerektiren sonunda dünyanın en güzel duygusuna mutluluğuna sahip olcağınız bu yolda hepinizi tekrar kutluyorum:asigim::1hug:

merhaba kızlar hayırlı olsun hepimize bende temmuz annesi olucam kısmetse doğum tarihim temmuz 4 hepimiz inşalalh sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi... (amin):nazar::1hug:

saruboceq bitanem ..tekrar hamile olmana inan cok sevindimmm..allah bebegine sag salim kavustursun ins..

KIzlar hepinizi tebrik ediyorum.. hamileliginiz sürerken biz 2008 temmuz anneleri olarak buralardayiz .. sikintilariniza ortak olup yasadiklarimizdan örnek verip bazi sorunlarinizda yardimci olabiliriz die düsünüyorum ..

tüylerim diken diken oldu walla .. ayhh

2009 temmuzunun bütün anne adaylarını tebrik ediyorum.nilaycım tekrar tebrikler gülüm benim
umarım bu ay ben de sana müjdeyi veririm ve burada seni yalnız bırakmam.

çok tebrik ederim kizlar.. Rabbim sağ salimkucağiniza almayi nasip etsin inşallah sizlerede..çok güzel bir duygu anlatilmaz aancak yaşanirr...
sağol canım dediğin gibi anlatılmaz yaşanır bir duygu..Allahım isteyen herkese versin..
ay icim bi tuhaf oldu yahu agliyorum anam,
tebrikler hanimlar gecen senede bizler burdaydik ne mutlu size
Allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah sag selim kucaginiza alirsiniz Aminnnnnnnnn
Aminn..canım ağlama kıyamama.s.
inşallah bizlerede bebişlerimizin kokusunu duymak nasip olur...
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım...
2009 temmuz anne adayları hoşgeldiniz...
ben geçen sene temmuz annesiydim ama olmadı bebeğimi kaybettim.
şimdi 2009 mart annesiyim.
Allahın izniyle alabilelim inşallah kucaklarımza:Saruboceq:
canım benim hayırlısı olsun senin için sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi insallah
bende 2009 mart annesiydim ama malesef bebeğimi kaybettim..
Evet Nilayyy'cım. Senin de hayırlı olsun güzelim.. Çok karmaşık duygular içindeyim. Bu daha benim ilk bebeğim olacak Allah nasip kısmet ederse.
tebrik ederim canım..
benimde ilk bebeğim olacak Allahımın izniyle...
nilayy scaarlet ve gelecek diğer tüm temmuz annelerini şimdiden kutluyorum .hihoyyyt...içimde garip duygular oluştu 2009 temmuz anneleri başlığını görünce
zaman nasıl da akıp geçmiş biz eskimişiz daha dün cinsiyetlerini merak ederken 2007 temmuz annelerinden deneyimlerini sorarken , genel de sıkıntılarımızı, ağrılarımızı sevinçlerimizi paylaşırken ve kimi zaman olmasa da birşey burada yazılanları okuyup psikolojik kendi kendimize çıkardığımız rahatsızlıklardan dert yanarken:)))kaydirigubbakcemile bugün bebişlerimiz olmuş büyümüş de 2009 temmuz anneleri gelmiş demek....
ben geçen yıl 15 kasımda öğrenmiştim...7 haftalıktı o zaman...:lepi:
26 haziranda doğum yapsamda(kızım da benim gibi acele etti de biraz) temmuz annesi gördüm kendimi hep...

merak ettikleriniz olursa cevaplamaya çalışırız...ne de olsa kıdemliyiz artıkkaydirigubbakcemile3

Allah sizlere de bizlerin yaşadığı mutluluğu yaşamanızı bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin...sıkıntılarıyla sevinçleriyle zahmetli sabır gerektiren sonunda dünyanın en güzel duygusuna mutluluğuna sahip olcağınız bu yolda hepinizi tekrar kutluyorum:asigim::1hug:
canımsın çok teşekkür ederim siz bizim hocamız sayılırsınız bu konuda ne mutlu bize ki bilgilerinizi bizimle paylaşmayı istiyorsunuz..
Allah bağışlasın bebişlerinizi İnşallah sizler gibi bizde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ve 2010 temmuz annelerine gelip bakarız burdan...
merhaba kızlar hayırlı olsun hepimize bende temmuz annesi olucam kısmetse doğum tarihim temmuz 4 hepimiz inşalalh sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi... (amin):nazar::1hug:
canım benimde muhtemel doğum tarihi 4 temmuz hayırlısıyla..
seninde hayırlı olsun dilaracım...
2009 temmuzunun bütün anne adaylarını tebrik ediyorum.nilaycım tekrar tebrikler gülüm benim
umarım bu ay ben de sana müjdeyi veririm ve burada seni yalnız bırakmam.

ahh benim bitanem gelmiş inşallah sende hamiş olursun bu ay fundam..
nasıl istiyorum bilemezsin dualarım seninle canım arkadaşım..

amanın bızım papucumuz damamı atılıyo ne bende 2008 temmuz annesıyım 4 temmuzdu ama 2 temmuzda dogum yaptım haıyrlı ugurlu olsun bakalım bızım sayıyı gececekler mı

ay bı tuhaf oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
:emir_bebek::nazar:2009 temmuz anne adayları muhtemel doğum tarihleri:nazar::emir_bebek:

nilayyy....................4 temmuz
dilara80...................4 temmuz
scaarlet...................

Son düzenleme:
nılaycım bunu başka baslık altında ac
yksa karısıklık olur
burada sadece nasıl oldugunuzu paylasın

bizzim sayfaları karıstır bak derım sana en guzel lıste temmuz annelerının lıstesıdır herseyı tek başlık altında paylaşmayın bızım konularımıza bak bı ıstersen

Back
X