• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2009 Tulum Modası

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
2009 Tulum Modası

Giyilmesi biraz iddaalı bir kıyafet olsa da tulumlar bu sene çok moda. Özellikle kısa tulumlar ön planda olacak. Bu yazın modası olan gladyatör sandaletlerle, babetlerle ya da topuklu ayakkabılarınızla giyebilirsiniz. Tulumların avantajı boyunuzu uzun göstermesi. Ama avantajı olduğu kadar dezavantajı da var tabii. Kalça kısmını olduğundan daha düz ve uzun gösteriyor tabii bir de tuvalet problemi var :) Yine de karar sizin. Zara ve TopShop'ta çok güzel modeller var. Tek parça olan bu kıyafeti ister gündüz ister gece giyebilirsiniz.

tulummodasi-1.jpg
tulummodelleri.jpg

tulum_2009.jpg
beyaz-tulum.jpg
kisa_tulum.jpg
kisa_tulumlar.jpg
siyah_tulum.jpg

yesil_tulum.jpg
http://www.super-dergi.com/haberler/index/ #haber_galeri li{ display:inline; }
BD35C91634F80CA37489E956b.jpg

tulumlar%20%2810%29.jpg

tulumlar%20%287%29.jpg

tulumlar%20%289%29.jpg

tulumlar.jpg

Mudo Clollection 195 TL

Mango: 149 TL

Miss Sixty: 399 TL

Stefanel: 349.90 TL

Guess: 399 TL

üstte yeşil şortlu bi tulum war bndede var ondan ama ben bikinin üstüne giyiyorum..normal uzun pant şeklindekileri bnde sevmiorum

ben eskiden tulum giyerdim ancak özellikle kış aylarında tuvalete gitmek çok zor. Bu yüzden tulumu rahatlık açısından hantal buluyorum.
Bir de bence ne kadar farkl modelleri de olsa iddialı bir görüntü verdiğinden dikkat çekiyor kafalar size dönüyor. bu söylediğim dar tulumlar için geçerli, yani dar bir bluz ve kot giysenizde vücut hatlarınız ortaya çıkar ancak dar tulum olunca daha çok dikkat çekiyor çok şık oluyor çünkü.

bunu giyebilmek için taş gibi vücuda gerek var bunlar kusurları hemmen ortaya çıkarır tek parça olduğu için

Bukadar guzel ve "gorsel" moda haberleri ile alis veris moduna geciyorum. Yarin ilk isim Sloane Square ve Knightsbridge'den gecmek ve..... tulum aramak olacak.kaydirigubbakcemile3

Back
X