Giyilmesi biraz iddaalı bir kıyafet olsa da tulumlar bu sene çok moda. Özellikle kısa tulumlar ön planda olacak. Bu yazın modası olan gladyatör sandaletlerle, babetlerle ya da topuklu ayakkabılarınızla giyebilirsiniz. Tulumların avantajı boyunuzu uzun göstermesi. Ama avantajı olduğu kadar dezavantajı da var tabii. Kalça kısmını olduğundan daha düz ve uzun gösteriyor tabii bir de tuvalet problemi var :) Yine de karar sizin. Zara ve TopShop'ta çok güzel modeller var. Tek parça olan bu kıyafeti ister gündüz ister gece giyebilirsiniz.
ben eskiden tulum giyerdim ancak özellikle kış aylarında tuvalete gitmek çok zor. Bu yüzden tulumu rahatlık açısından hantal buluyorum.
Bir de bence ne kadar farkl modelleri de olsa iddialı bir görüntü verdiğinden dikkat çekiyor kafalar size dönüyor. bu söylediğim dar tulumlar için geçerli, yani dar bir bluz ve kot giysenizde vücut hatlarınız ortaya çıkar ancak dar tulum olunca daha çok dikkat çekiyor çok şık oluyor çünkü.
Bukadar guzel ve "gorsel" moda haberleri ile alis veris moduna geciyorum. Yarin ilk isim Sloane Square ve Knightsbridge'den gecmek ve..... tulum aramak olacak.kaydirigubbakcemile3