2009 Ücretsiz Tüp Bebek Kampanyası Kaçırmayın

İŞte ama dedİĞİm gİbİ benİm dedİĞİm merkezde İlaÇda tÜp bebekte fİyatın İÇİnde herŞey dahİl 4000 tl sÜper yanİ o bedava tÜp bebek veren merkeze gÖre

siz orada yaptırın o zaman tüp bebeğinizi başarılar dilerim

bu çekilişi kazanan kardeşimiz istanbulda oturmuyor izmirden kalkıp gidecek sonuçta kalacak yer yeme içme masraflarıda olacak yani bu iş 4000 tl ile sınırlı kalmayacak

canım ben katıldım ve kazandım eşimle gittik ankaraya ankalife tüp bebek merkezine yani konuştuk muayene olduk eşimle bana mikroenjeksiyon yapacaklarını söylediler
ama ilaç parasını biz karşılacakmışız 2600 lira dediler fazlasıda olabilirmiş şimdilik 2600 lira vereceksiniz dediler konaklamada onlara ait ama yemek içmek 3 öğün bize aiit anlayacağın 3500 falan paran olması lazım ama biz yaptıramıyoruz inanırmısın kazandığıma çok sevinmiştim ama hayal kırklığına uğradım gidince ben bu kadarını beklemiyordum bide şans oranı % 20 dediler çok üzüldüm indirim yapmalarını istedik yapamayız dediler bizde buruk bi şekilde ayrıldık oradan yani yaptıramıyoruz canım sadece hastane 3750 miş onu almıyorlar ilaçlar yeme içme hepsi sana ait nerde kaldı bedava tüp bebek bu kadarda ilaç parası olurmu sence herkes çok dedi en fazla 1750 tutuyormuş ilaçlar sence nasıl hiç tüp bebk yaptırdınmı?inşallah hayırlıs ile herkes bebklerine kavuşur ben umudumu yitirdim canım sevinemedim bile :teselli::1hug:

üzüldüm arkadaşım duruma ve benimde içimdeki ümit kırıntıları kayboldu senağlama
bizede dr tüp bebekten başka şansınız yok dedi ve ücretsiz deyince biraz daha makul olacağını düşünmüştüm ...maddi olarak karşılayacak gücümüz yok bizimde ama rabbim büyük inşaallah ummudadığımız yerlerden sebepler veriride bizde o güzel duyguyu tadarız kardeşim ...birbirimize dua edelim inş. :teselli: üzülmeyin lütfen vardır herişte bi hayır

canlarım çekiliş için ankalifetan bahsetmiş tüp bebek merkezi benim evimin tam karşısında ona rağmen ben orda yaptırmadım siz bilirsiniz ama bu iş bir kere yapılıyor bedava diye bence kaliteli bir merkez olmalı diye düşünüyorum ankalife tavsiye etmiyorum ilgisizlikten ziyade işlerinde uzman değiller sadece para tuzağı 5 çayları işte seramik falan diye insanları kandırıp hayalleriyle oynamasın kimse

canlarım çekiliş için ankalifetan bahsetmiş tüp bebek merkezi benim evimin tam karşısında ona rağmen ben orda yaptırmadım siz bilirsiniz ama bu iş bir kere yapılıyor bedava diye bence kaliteli bir merkez olmalı diye düşünüyorum ankalife tavsiye etmiyorum ilgisizlikten ziyade işlerinde uzman değiller sadece para tuzağı 5 çayları işte seramik falan diye insanları kandırıp hayalleriyle oynamasın kimse

canım sağol verdiğin bilgiler için zaten bizde yaptıramadık çünkü çok para istediler güya bedava nerde bunun bedavası 2600 lira ilaç parası istenirmi kimse önermediği ve maddi imkansızlıktan dolayı gitmedik zaten gir gel yeme içme 5000 lirayı bulacaktı oraya vereceğimize izmirde bir merkezde yaptırırız diye vazgeçtik canım zaten benimde çok içime sinmemişti hiç reklamınıda duymadım kadınlar kulübünde hiç yaptıran olmadı herhalde sen nerde yaptırdın seninkide tüp bebekmi canım öpüyorum sağol herşey için

merhaba kızlar bende yeni üye oldum güzel paylaşımlar diliyorum bir sorum olcak ben katılamadım çekilişe nerden katıldınız?

canım sağol verdiğin bilgiler için zaten bizde yaptıramadık çünkü çok para istediler güya bedava nerde bunun bedavası 2600 lira ilaç parası istenirmi kimse önermediği ve maddi imkansızlıktan dolayı gitmedik zaten gir gel yeme içme 5000 lirayı bulacaktı oraya vereceğimize izmirde bir merkezde yaptırırız diye vazgeçtik canım zaten benimde çok içime sinmemişti hiç reklamınıda duymadım kadınlar kulübünde hiç yaptıran olmadı herhalde sen nerde yaptırdın seninkide tüp bebekmi canım öpüyorum sağol herşey için

canım ben daha yeni başladım tedaviye anatolyada yaptırıyorum inş Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz

Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. Ankalife ile ilgili yazılarınızı okudun ve biraz ümidim kırıldı. Nisan ayı talihlisi benim. Hafta sonu ziyaret etmeyi düşünüyoruz..Bakalım hayırlısı ..

Merhaba,
Ben de yeni katıldım aranıza. Ankalife ile ilgili yazılarınızı okudun ve biraz ümidim kırıldı. Nisan ayı talihlisi benim. Hafta sonu ziyaret etmeyi düşünüyoruz..Bakalım hayırlısı ..

bence kazandığına göre şansını denemelisin başarılar dilerim umarım güzel haberlerini alırız:lepi:

Ben siğortalıyım bu ilaçları siğorta karşılamıyor mu?
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen...
Sayın Rana85 ekolay promosyon olarak girerseniz çekilişe katılabilirsiniz.
Selamlar...

Teşekkürler Sayın Barçman
Bizde şansımızı deneyeceğiz...Umarım güzel haberlerim olur sizlerle paylaşabilecek..

Ben siğortalıyım bu ilaçları siğorta karşılamıyor mu?
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen...
Sayın Rana85 ekolay promosyon olarak girerseniz çekilişe katılabilirsiniz.
Selamlar...

okonuda bir bilgim yok ne yazıkki bilenler cevaplarlar herhalde

Merhaba,

hayırlı olsun cnm sakın üzülme biz seni üzmek için yazmadık eğer Allah yazdıysa inan devlet hastanesinde bile olur canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sonuçta bende anatolyada 2 aşılama yaptırdım çok iyi bi yer ama tutmadı kısmet değilmişa.s.

Merhaba,
Yarın doktora gidiyoruz hanımlar...
Hepinizin sevdiklerinizle beraber güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çoookk :sm_cool: heyecanlıyııımmm:sm_cool: :sm_cool:

Merhaba,
Yarın doktora gidiyoruz hanımlar...
Hepinizin sevdiklerinizle beraber güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çoookk :sm_cool: heyecanlıyııımmm:sm_cool: :sm_cool:
ay şimdi bende heyecanlandım senin için inşallah hayırlı haberlerle gelirsin çok sevinirim allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ücretsiz tüp bebek kampanyasının ayda bir değil de üç kişinin olması daha güzel olurdu diye düşünüyorum.bilmem sizler nasıl düşünüyorum.ilerde birgün maddi durum çok iyi olursa şayet çoğu insanlara tüp bebek şansını verirdim.çünkü çocuksuz yaşamanın ne kadar zor olduğunu benim gibi yaşayanlar bilir.

Back
X