• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend Ayakkabı Modelleri 2009 Yaz Leopar Desenli Ayakkabı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lyre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

Lyre

TuğçEgehan
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
8.972
8
156
41
katemossanimalprintshoe.jpg

Leopar desenleri birkaç sezondur gündemden düşmek bilmiyor. Bu hafta Kate Moss’un önderliğinde leopar ayakkabılar sezona giriş yaptı. Daha çok ayakkabılarda kullanılan leopar desenlerini bir kısmımız seviyoruz, bir kısmımız ise çok avam bulduğumuz için yanına bile yaklaşmıyoruz. Ünlü modacımız Cengiz Abazoğlu diyor ki ”leopar kadını dikkat çeker”. Eğer dikkat çekmek istiyorsanız leopar sever ve giyer bayanlar arasına dahil olmanız gerekli sanırım.

animalprintshoes2484x30.jpg

Alttaki ayakkabı Christian Louboutin’un önümüzdeki kış için tasarlamış olduğu spor ayakkabı. Bu modelin bileksiz olanını geçen hafta Bershka’da görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 50 TL civarındaydı. Hatta Debenhams, Stradivarius ve Twigy’de de leopar desenli babetler görmüştüm.

animalprintshoes3.jpg

alıntıdır.

ben pek tercih etmem leopar desenini sevenleri vardır diye koydum. :1closedeyes:

bende sevmem leoparı ama ilk resimdeki ilk üç ayakkabının ortadaki olanı şıkmışş :))))
tabi giyen vardırrr heheeee

olmam mı ama ben ezelden beri sevmiom

Ben bayılırım leopar desenli şeylere. Ayakkabıda giyerim leopar, mantoda.
Ama en çok yatak örtüsü ve koltuk döşemesinde hoşuma gidiyor.
Eeee aslan burcu olmamında mutlaka bir etkisi vardır bunda.

Back
X