Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.106 31.042 1.123 61 Konya 21 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1
F feelings_81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 79 0 86 İzmir 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 topuk dediğin sivri olacak... yere ufak bir noktadan basacak, şu en üsttekileri görünce bunlar mı topuk dedim... birkaç model dışındakiler güzel diil bence... hele böle en baştakiler gibi kumaş gibi şeyleri hiç sevmiorum... :)
topuk dediğin sivri olacak... yere ufak bir noktadan basacak, şu en üsttekileri görünce bunlar mı topuk dedim... birkaç model dışındakiler güzel diil bence... hele böle en baştakiler gibi kumaş gibi şeyleri hiç sevmiorum... :)
E Elis Ziyaretçi 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 ay hepsi cok guuuzeeeel,ama ben onu acik giyemiyom cunku bende bi bas parmak var kofte gibi mubarek,utaniyom valla,,,,kaydirigubbakcemile3 bayildim ama,,,
ay hepsi cok guuuzeeeel,ama ben onu acik giyemiyom cunku bende bi bas parmak var kofte gibi mubarek,utaniyom valla,,,,kaydirigubbakcemile3 bayildim ama,,,