2010 Ağustos Bebişlerinin Bayramlık Cicişleri

a_seyma

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
3.583
85
358
kızlar bebişlerımızın bayramlık cicişlerının resımlerını paylaşmaya ne dersınız???:):):) opuyorumnanaktan

olur cnm hemen çekelim ekleyelim zemuszemus

bu hava soguk olursa gıyceklerımız... bıde kılotlu colabımız var ama yıkanıyo:):) bıraz buyuk geldıde ceker ıns:):)

buda sıcak olursa gıyeceklerımız....
bıde pembe takımımız var onuda eklerım ıns:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok güzelmiş ciciler..
güle güle giysin kızın

kız seyma cok tatlı olcak kuzu bunların ıçınde bıde oyle fotosunu koy bunlar cok bos olmus ıçınde zeynebıde gormek ıstıyorum

kızlar bu da benim DORUK umun bayramlık cicisi.

çok güzelmiş bayramlıklarınız bizim yok henüz almıştım ama baktım kocaman olucak başka bi şeler bakmam lazım tabi kendimede hala çok şişkoyum

canım ya ılk beyaz mavı elbıseyı nereden aldın bende bulabılırmıyım acaba senın kızın kac aylık ???

bayramlıklarımız çok güzel..bebişlerimiz güle güle giysin..ben de dün aldım kızıma..fotosunu çekince eklicem..:))

canım ya ılk beyaz mavı elbıseyı nereden aldın bende bulabılırmıyım acaba senın kızın kac aylık ???

canım bebesın dıye bı marka... yelısı pembesı ve mavısı vardı... yesıl ve pembeyı cok gıydıgımız ıcın mavı aldık:) kızım 1 aylık olcak yarından sonra ıns...

bebişler doğdu bayramlık cicilerine bile geçtik çok şükür.. sağlıklı güzel günlerini göstersin RABBİM hepimize.. güle güle sağlıkla giysinler kuzular..
dün bütün gün kızıma bayramlık baktım ama bulamadım herşey çok büyük.. bayrama kadar umarım bulabilirim..:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…