2010 anatolıa tüp bebekyaptıracaklar?

06serap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
23
0
36
Ankara
arkadaşlar 3 forum acmama ragmen koca siteden 2 cevap aldım onlara çok teşekkür ediyorum.ben nasip ederse anatolıa kasım sonu tedavime başlıyorum.allah kimsenin emegini boşa cıkarmasın bende heyecan yok ama endişe var hakan hocaya başladım ona tedevi gören varssa bilgi verirmi acaba.a.s

kasım 2010mu doğru anladıysam orada karşılaşırız inşallah bende kasımda gideceğim ama ben bülent hocayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun

kızlar merhaba..bende 2009 ekimde yaptırmıştım..doktorum büleny beydi..sormak istedikleriniz olursa cevaplarım.Allah yardımcınız olsun...

bende aralık taki adetimde anatolıa, bülent beye gitmeyi düşünüyorum şuan araştırıyorum sizinde merkezle ilgili fikirleriniz deneyimlerinizi oğrenmek isterim neden burayı tercih ediyorsunuz? fiyatı ne kadar ben ankara dışından geleceğim pansiyonları var mı? tedavileri nasıl ilerliyor?

firdos senin tedavin nasıldı memnun kaldın mı ? sonuç ne oldu? bülent beyi tavsiye eder misin yoksa hakan bey mi?

merhaba cnaım...öncelikler tedavin hayırlı olsun.
benim drum hakan hocaydı.tedavim bayrama denk geldiği için hakan hoca izindeydi.yumurtaları hakan topladı ama trasferde yoktu.trasferi bülent yaptı.
genelde böyle ikisi birlikte çalışıyo.
canım hangi konuda bilgi istediğini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

benim yaşadığım şehire yakındı,ankarada okuduğum içn bildik bir yerdi,anatolia teyzemin evine çok yakın ve kardeşiminde evi orda yani kalma sıkıntısı olmayacaktı..ayrıca teyzem ve ben çok kapsamlı bir araştırma yaptık ve ankarada çoğunlukla orayı önerdiler..ben 4 bin liraya yaptırmıştım,ilaçlarla birlikte.misafirhanesi var,geceliği 55 liraydı sanırım..

ben bülent hocayı hakkında hep olumlu şeyler okuduğum için tercih ettim.hakan hocadan menun olmayan bir kaç kişi vardı ve aklımda soru işateri kalsın istemedim..iyikide öyle yapmışım..bülent hoca çok olumlu ve sevecen biri..sonuç ne oldu:iki tane dünya şekeri oğlum var:)..darısı isteyen herkesin başına iNŞALLAH.AMİN..

hituci bilmiyordum seninde anatoliada yaptırdığını...demekki senin bebişlerde anatolia bebişleri

amin canım Allah yardımcımız olsun sen ne kadar güzel bebişlerine kavuşmuşsun Allah bizede nasip eder inş. teşekkür ederim bilgilerin için şimdi içim biraz daha rahat

kasım 2010mu doğru anladıysam orada karşılaşırız inşallah bende kasımda gideceğim ama ben bülent hocayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun

amim hepimizin emegi boşa gitmesin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evet nasip olursa kasım 2010 22 pazrt başlıcam ben valla 2 dr tanımıyorum sırf hacettepe dr diye hakan beyi sectim önceki dr orda prof.tarık beydi oda cok iyi bir dr.

teşekkür ederim inşallah sıkıntısız atlatırım.ya karar verdik ama bu sitede yazılanlar kafamı karıştırıyor bu yer için dr ardıklarında ulaşamadıklarını ,memnuniyetsizliklerinden bahsediyorlar acaba dogru yer secimimi yaptım bilemiyorum çünkü bu son sansım zaten6 sene aradan sonra il özel yerde denicem endişelerim var işte

bende 2 kez anatolyada hakan hoca ile denedim. her türlü sorunuza yanıt verebilirim. benim tutmadı inşallah siz gülerek ayrılırsıznız o merkezden.

merhaba kızlar bende anatoliada 2. denememdeyim şu an bu hafta sonu gibi toplamam olucak inş. doktorum hakan bey, ilk denememde tutunma olmuştu fakat hamileliğim devm edemedi malesef. yaklaşık 10 ay sonra 2. deniyoruz inş. hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için.

canım drlar çok yoğun çoğu zaman ulaşılamadığı doğru.bi trasnfer esnasında muayenede yada başka işlerde cevap vermeleri mümkün değil.ben 4 defa tüp bebek denedim,hepside anatoliada oldu ve hakan hocayla birebir konuştuğun çok nadirdir.
bi sorun olursa oradaki drlarda ve hemşirelere istediğin zaman ulaşabiliyorsun.hakanın vermesi gereken bi kararda hakana sorup sana geri dönüyorlar.
teknik açıdan ben güveniyorum seninde için rahat olsun.temiz titiz biyer.öyle olmasa tedavilerimin hepsini orda yapmazdım.
sağlıcakla kal

merhaba ben de ankara da hakan şatıroğluna aralık ayı gibi tüp bebek yaptıracağım.embiryoloğu iyi bir yer seçmek istedim çok ta methini duydum acaba siz neden orayı tercih ettiniz.seçim çok zor.

Bende Anatoliadayım. Aralık başı adetimi bekliyorum. Doktorum Bülent Bey. Çok güven verici bir insan. Kim girse odasına gülerek çıkıyor. Eşimle çok dikkatimizi çekti. Acaba içerde palyaço mu var dedik:) Bizde gülerek çıktık odasından:) Titizlikle çalıştıklarını farkettim. İnşallah olumllu sonuçlar alırız..

slm..bende anatolia ya gittim..bülent hocaydı doktorum..ben çok memnun kaldım..doktorumda ekibide çok profesyonel ve iyi..tabi ki biraz da nasip..benim 2.denememdi..allaha şükür tuttu.Allah hepimize sağlıklısını nasip eder umarım..sevgiler..

Allah tamamına erdirsin canım.Darısı başımıza.Hikayeni paylaşsan ne güzel umut olur bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…