2010 Ankara anneleri

üçüzmü tanrım nasıl baş edebiliyorsun? benim bir oğlum var 15 martta doğdu. onu deli gibi seviyorum tabi sende bu sevgi 3 katı inanılmaz bişey olmalı. bebeklerini sağlıkla büyüt :)

üçüzmü tanrım nasıl baş edebiliyorsun? benim bir oğlum var 15 martta doğdu. onu deli gibi seviyorum tabi sende bu sevgi 3 katı inanılmaz bişey olmalı. bebeklerini sağlıkla büyüt :)

sagol canım sende oglunu saglıkla büyüt evet biraz yorucu ama cok güzel bi duygu....tek başıma degilim henüz annem ve bakıcımız var...

:nazar::nazar::nazar:hey bende 2010 nısan annesı güzellerındenım kendımden daha güzel bennu fatma yı dunyaya getırdım 08/04/2010 ankara sıncanda oturuyorum :1hug:

Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..

ben de taze anneyim:1:
zeynom 14mayısta doğduopuyorumnanaktan
eryamanda oturuyorum..

Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..

merhaba inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

merhaba aslıcım,
eryaman anneleri olarak sayımız fena değil galiba,benim bildiğim 2 arkadaş daha var eryamandan:)

kızlar buarada prima fotoğraf yarışması düzenlemiş kazananlara 1 yıllık bez ödülü var :dance:
primapremiumcare.com burdan giriliyor benim eklediğim foğradın adı aslan.
belki sizde katılmak istersiniz

selamm kızlar bende aranıza geldim şubat 28 dede benim oglum dünyaya geldi 28 yaşındayım 3 çocuk annesiym bu arada hepside erkek etimesgutta oturuyom hepiniz bebeklerini güle güle büyüytsün sevgiyle kalınnna.s.

selamm kızlar bende aranıza geldim şubat 28 dede benim oglum dünyaya geldi 28 yaşındayım 3 çocuk annesiym bu arada hepside erkek etimesgutta oturuyom hepiniz bebeklerini güle güle büyüytsün sevgiyle kalınnna.s.

MERHABA ARAMIZA HOŞGELDİN ARAMIZDA EN TECRÜBELİ SENSİN O ZAMAN 3 ÇOCUK ANNESİ OLARAK GERÇİ OZİCELCİUS SENİ YAKALAMIŞ :roflol: İŞİNİZ ZOR VALLA

Back
X