2010 anneleri bebek odaları hazırlıkları ne durumda

hanrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
70
0
86
Ankara
:CüvCüv: arkadaşlar bebek odası hazırlıklarınız ne durumdan resimlerini paylaşırsanız sevinirim:)))

selam, bebek odasına haftaya baslıcaz hazırlamaya...sizde aynı görüstemisiniz bilmiyorum ama su bebek odası mobilyaları cok oryantal ve kaba her yerde biz ikea daki modeli cok beğendik hem organik ağaçtan hemde sade ve güzel. ufak tefek süslerle harika bir bebek odası olacak kanısındayım sizler ne düşünüyorsunuz?

amcamızın düğünü var bizimde bu ayın 18inde ondan sonraki hafta eşim boş babişim yaptırdı odamızı göndercek o hafta yupppiiiiiiii kızımın odası hazırrr olcak

harika... bende sabırsızlanıyorum. odayı boşaltabilirsek bu hafta sonu, bende bu sevinç içinde olcam inşallah...:)

şimdiden heycanlanıo insan dimi kızlar nasıl bi fikir verin bana odamıza beyaz hakim takımı vs herşey beyaz :)
diyorumki odanın bir duvarını boydan boya çit kuşlar uğurböcekleri çiçekler fln süsleyeyim birde sokak lambası stikerı tabiii kelebekler nasıl sizce

herkesin zevki ayrı tabi ama bence stikerdan ziyade perde halı renkli olabilir nevresim takımı dönence artı duvara gece lambası ve bebeğin fotoları ve aksesuarlarla beyaz odayı renkli hale getirebilirsin bence daha hoş durur.

bizde bu hafta sonu siparişini vereceğiz ben denizili istiyorum ama eşim daha sade olsun istiyor karyolası büyüyen karyola daha sonra beğenmez çok çocuksu gelir diyor bakalım:))

herkesin zevki ayrı tabi ama bence stikerdan ziyade perde halı renkli olabilir nevresim takımı dönence artı duvara gece lambası ve bebeğin fotoları ve aksesuarlarla beyaz odayı renkli hale getirebilirsin bence daha hoş durur.

halımız rengaren teyzesi çiçekli perdemiz beyaz ama altı renkli nevresim takımlarımız zürafalı fln seviyorum zürafayıda :).....oda bembeyaz die renk versin istedim

aslında bende öyle düsünmüstm ilk basta ama sonra fikir değiştirdik ne kadar sade olursa okadr iyi.bizde sade alıcaz aksesuarlarla renklendircez odayı...

Biz de aldık oğlumun odasını...
Bembeyaz....
Sadece kulplarında uyku setine uygun olarak mavi yeşil kırmızı tonlarda balıklar kaplumbağalar ve yıldızlar olacak...
Boyasın da aldık çok açık bir mavi....
Şimdi halı ve perdelere karar veremiyorum.. Kırmızı uyar ve canlılık verir diyorum ama annem ve görümcem erkek çocuğa kırmızı olurmu hiç diyorlar...
Karar veremedim...
Neyse oda boyansın mobilyalar yerleşsin bakıcam ona göre alıcam halı ve perdeleri de....

biz de bebeklerimizin dolaplarını , abajurununu, duvara asılacak resim çerçevelerini ikeadan aldık. ama henüz kurulmadı. perdenin ve halının siparişini verdik. pzta . günü boyacı gelecek, boyadan sonra yavaş yavaş yerleştirmeye başlaız artık. sonra da yataklarını ,ana kucaklaını ve arabalarını alacağız. duvar pembe, dolapları beyaz, resim cerceveleri beyaz, abajur beyaz üstüne renkli puanlı olacak....

bizim odamız da inşallah aksilik olmazsa haftaya gelicek biranönce yerleştirmek istiyorum
odamız tamamen beyaz olucak

bizde odamızı sipariş verdik kırık beyaz renginde kulpları uyku setimizdeki figürlerle olucak geyik ve ağaçlar var bide dolabında olucaklar sade bi takım..odamızda boyandı oda kırık beyaz..yerlerimizde cilalandı..karar verilecek tül,perde ve halı kaldı sadece..zaten oda takımı bu ay sonu gelicek onlarda karar vermiş oluruz..kendi odamada park yatak alıcam ilk zamanlar için..

oğluşun odasını iki gün önce babası boyadı en sevdiği renk mordur eflatuna boyadık mobilyalarımız (beşik ve gardrop) sadece krem rengi nasipse önümüzdeki haftaya gelicek onları kayınvalidemler yaptırıyolar... annemler otokoltuğu&anakucağı ve park yatağını battaniyesini aldılar bizde doğu mevlütünde doğu yatağı yapılıyor evde başka yer olmadığı için doğu yatağınıda bebeğin odasına yapıcaz bi duvarın boşa çıkması lazım cibinlik çok istiyorum ama rengine karar veremedim henüz kremmi eflatun mu????

Back
X