2010 anneleri bebek odaları hazırlıkları ne durumda

benimde kizimin odasini her seyini hazirladik elbislerini yikayip ütüledim hastane icin cantayi yaptim 4 haftam var ama olsun bir perdem kaldi o da kolay

arkadaaşlar NOLUR BANA YARDIM EDİN 28+5 haftalık hamileyim ve bebeğime hiç bişey yapmadım daha maskoya baktım beyaz savaroski taşlı kristal kulplu bir oda takımı beğendim 2,000 tl ye bırakıyolar büyüyen yatak ve gardolabını ama eşim herkeze açık elli banaysa cimri olduğu için ona fazla geliyo çok gezmeyide sevmiyo modokoda fiyatlar nasıl iki, parçayı 1,500 1.600tl ye bıraksalar alıcak 2000 tl ye almıyo kafayı yedirtiyo bana 2 haftadır ağlamaktan gözüm çıktı.

birde vakit daraldı mobilyalaarı ne kadar zamanda getiriyolar
siz nereden aldınız
modokodaki fiyatlar nasıl
nolur yardım edin

indirim yaparlar diye Beyaz renk savaroski taşsız ve tahta kulpuyu istiyorum onada 2.000 tl diyolar 5 parça eşyaya 2,400 tl diyolar ben sadece gardorop ve büyüyen beşik alıcağımı söyleyince 2000 e bırakıyo ama şifonyeride alsam diyorum 600den sayıyolar maskoda

yani baştada tek tek satış yapıyomusunuz diye soruyoprum evet diyolar

tek tek satış yapmak başka şey... takım olarak aldığında daha uygun fiyat vermeleri ayrı şey....
Çok normal.. çünkü mobilyacıların hiçbiri fabrikasyon üretim yapmıyor... Takım halinde yapıp teşhir ediyorlar.. Şimdi tek şifonyeri satmak onun işine gelmez.. Takım olarak daha uygun fiyat verip takımın tamamını satmayı tercih ediyorlar...
Ona bakarsan ben emzirmek için sallanan sandalye istiyordum.. Heryerde 400-600 arası fiyat çektiler... TAkımı aldığımız yerde 200 tl fark ödeyerek aldık.... Ve bu çok normal....

Evet taşlı modeller bu yıl yada geçenyıl çıktığı, yani yemi moda olup erkes tarafından rağbet gördüğü için diğer modellere göre daha pahalı...
İlle taşlı model alıcam demiyorsan 1500-1600e çok rahat beşik+gardrop alabilirsin..
Ama taşlı istiyorum dersen fiyatlar bu civarda...
DAha uyguna bulman pek mümkün değil...

zaten tek tek satıyorlar sorun yok... ama tek tek aldığnda pahalıya geliyor.....
Ama çilek gibi letoon gibi fabrikasyonüretim yapan bir firmadan alırsan tek tek de alsan takım halinde de alsan aynı fiyata gelir...

Back
X