2010 Anneleri burada toplanalm:)

allah nasip ederse bende 2010 annesi adayıyım tabi daha yeni olduğumdan herşey nasip diyorum kasım annesi olucam doğarsa eğer

bende kısmetse 2010 annesı olacagım :))) bende yenıyım ve bende Allah nasıp ederse kasım annesı olacagım ama aralıgada sarkalbılır :))

ınş. Bende Temmuz annesiyim :) Allah hepinizin saglıklı bi şekilde kucagına bebegini almasını nasip etsin benimde tabii :ecrin_bebek:

merhaba kızlar bende 2010 da kasım annesi olucam inşallah.kasım nekadar fazla değilimi?cinsiyet olarak en çok ne olcak acaba kız yada erkek bana çoğumuzunki kız gibi geliyor ilk üç ayda hiç geçmiyor yaa

slm arkadaslar bende insallah kasım annesı olucam.Ama ikiz olunca bıraz rısklı gecıyo bugun bi kanamam oldu cok korktuk ama cok sukur bebekler ıyı kocaman olmuslar hıc durmuyolar:)12+4 teyız Allah saglıcakla tamamlamayı nasip etsin butun bekleyen annelere...

slm ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle gercekten cok fazla kasım annesi şubatta üşüdünüz üşüdünüz kocişlerinize sarıldınız tabi :) 16. haftamdayım 3lü test için gittiğimde keşke öğrensem cinisyetini çok mrk ediyorum herkese hayırlı doğumlar

meraba arkadaşlar;
ben de inşallah Allah ın izniyle 2010 ekimde anne olucam.şuanda 22 haftalık hamileyim.ilk hamileliğim ve herşey yolunda ama ben çok gergin ve endişeliyim belki burda sıkıntılarımızı endişelerimizi paylaşırsak ve Falan nın dediği gibi beraber gün sayarsak biraz olsun rahatlarız:sinifsinif:

bende 12 haftalıgım :) persembe ıkılı tarama testı ıcın gıdecegım kısmetse... ınsallah hayırlı haberlerle gelırım...

cnm ben 12 haftalıgım ıkılı testımı yaptırdım ama doktor göremedı henuz cınsıyetını... istersen sallıyım dedı:))) 16.haftada sanırım daha net göruluyormus...bende senın gıbı sabırsızlanıyordum :)

Back
X