Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar bende 2010 da kasım annesi olucam inşallah.kasım nekadar fazla değilimi?cinsiyet olarak en çok ne olcak acaba kız yada erkek bana çoğumuzunki kız gibi geliyor ilk üç ayda hiç geçmiyor yaa
slm arkadaslar bende insallah kasım annesı olucam.Ama ikiz olunca bıraz rısklı gecıyo bugun bi kanamam oldu cok korktuk ama cok sukur bebekler ıyı kocaman olmuslar hıc durmuyolar:)12+4 teyız Allah saglıcakla tamamlamayı nasip etsin butun bekleyen annelere...
slm ben de 2010 kasım annesi olucam allahın izniyle gercekten cok fazla kasım annesi şubatta üşüdünüz üşüdünüz kocişlerinize sarıldınız tabi :) 16. haftamdayım 3lü test için gittiğimde keşke öğrensem cinisyetini çok mrk ediyorum herkese hayırlı doğumlar
meraba arkadaşlar;
ben de inşallah Allah ın izniyle 2010 ekimde anne olucam.şuanda 22 haftalık hamileyim.ilk hamileliğim ve herşey yolunda ama ben çok gergin ve endişeliyim belki burda sıkıntılarımızı endişelerimizi paylaşırsak ve Falan nın dediği gibi beraber gün sayarsak biraz olsun rahatlarız:sinifsinif:
cnm ben 12 haftalıgım ıkılı testımı yaptırdım ama doktor göremedı henuz cınsıyetını... istersen sallıyım dedı:))) 16.haftada sanırım daha net göruluyormus...bende senın gıbı sabırsızlanıyordum :)