2010 annelerinin sikintilari :)

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
yerimsenibenarkadaslar merhaba bende Allah kismet ederse mayis annesi olucam mayis 18 bugune kadar takip ettim ama yazmak firsat olmamisti ilk bebegim simdi bu topikte sikintilarimizi paylasialim istedim belki hepimiz ayni seyi yasiyoruzdur ben geceleri uyaniyorum donerken cok cabuk uykuya dalamiyorum derin bir uyku uyuyamiyorum bazen psikolojimin bozuldugunu hissediyorum panik dusunceler geliyor sizde bole oluyormu birde hastane icin cantanizi yapmaya basladinizmi yoksa erkenmi simdilik bu kadar belki gerisi gelir

canım bende yeni üyeyim. mayıs annesi olucam inş. şuan 31+5. benim nefesim kesiliyo bogulacak gibi oluyorum tabiki psiikolojik. tamamen altüst durumdayım bir an önce zaman geçsin istyiyorum bunaldıııımmmmmmmm.

şişlik çok tehlikeli ilk doğumumda dr. çok kilo almışsın yeme dedi. Halbuki kilo değil şişlikmiş kızım bu yüzden beslenememiş ve erken doğdu. Sonrası büyütürken çok zorluk çektim. Şişkinliğiniz varsa bol bol su için günde 2 lt. en az. Bu sefer öyle yapıyorum neyseki şişmedim...

merhaba kızlar ben 2009mayıs annesıyım sızı anlıyorum dogumlarınız yaklastı için stres heyecen beklentı hersey hat safhadaa normaldır bunları yasamanızz
nekadar zahmetlı olsada hamılelık bı kadın ıcın muhtesem bı duygu tadını cıkarın benceee
allah bı avazda bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıp etsın

Kızlar ya 36.haftamdayım,parmak uçlarım sürekli uyuşuk..Cumartesi kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek:(

benimde tansiyonum cikti son haftalarda cok degisiklikler oluyor ya dr test yapti calisiyordum calismayi kesti evde oturup duruyoum uyku sorunu bendede vardi simdi okadar degil tualete kalkma disinda yada ben cok yorgundum ondan

3 hafta erkendi ama kızım şişkinlikten gelişemedi 1980 gr. doğdu, büyütürken çok zorluk çektim. Çok şükür şimdi sağlığı iyi.

bu saat oldu uyuyamıyorum. neden? 1. burnum tıkalı 2.belim ağrıyor 3.bir yıldır benimle olan basur memeciğime iki kardeş geldi ve ağrı yapıyorlar. offfff

bu haftaya kadar ben de çok rahattım ama artık her an iki büklüm geziyorum. sanki sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi. geceleri tuvalete kalkarken doğuruyorum sanıyorum. burun tıkanıklığı, bel ağrısı ve uykusuzlık sanırım her hamilenin problemi. ayyy bebeklerimiz sağlıkla doğsun da bu sıkıntılar geçecek Allahın izniyle :)))))

ayni benimde her yarim agriyor ozellikle bacaklarimdaki kasilmalar cok agri verici az kaldi gibi ins

Back
X