2010 ,Aralık anneleri hangi hastanelere gidiyor ?

y.a.s.m.i.n

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
1.267
1
316
İstanbul
kızlar hangi hastaneye gidiyosunuz ve dogumunuzu hangi hastanede yapmayı dusunuyosunuz.. belki aynı hastaneye gidenlerimiz vardır bu sayede tanısmısta oluruz..

ben gecen ay dr değiştirmek zorunda kaldım ve ilk defa camlıca medicana sibel hanıma gittim ilk randewum iyi gecti bundan sonraki randewularımızda gusel gecerse dogumu da orda yapmayı dusunuyorum allah nasip ederse...

Bende Şişli'de Türkiye Hastanesine gidiyorum doktorum Nihal Çakır inşallah bir aksilik olmazsa doğumumda orada olacak.

Ben Kocaeli de Konak Hastanesi Gülçin Hanıma gidiyorum...
Memnunumda şükür ve burada doğum yapmayı düşünüyorum...

bende benimle aynı hastaneye giden varmı acaba diye merak ediyordum çok iyi olmuş bu topic...

medical park göztepe (dr.neslihan pakkal) ben çok memnunum doğumuda burda yapıcam....

ben gecen ay dr değiştirmek zorunda kaldım ve ilk defa camlıca medicana sibel hanıma gittim ilk randewum iyi gecti bundan sonraki randewularımızda gusel gecerse dogumu da orda yapmayı dusunuyorum allah nasip ederse...

cnm ben medipole gidiyorum ama doktorumu değiştrirsem ben de çamlıca medicana yapıcam inş

cnm ben medipole gidiyorum ama doktorumu değiştrirsem ben de çamlıca medicana yapıcam inş
aa canım eger hastane degiştirirsen tanısma imkanımız olur belki.. ben ilk defa gittim sibel hanıma cok ilgili alakalı geldi bana bakalım 2. randewumuzda aynı olcak mı ? sormamın sakıncası yoksa nerde oturuyosun canım?

gerçekten çok güzel bi topic olmuş ben de ankara bilgi hastanesi dr. selçuk arslan beye gidiyorum. çok ilgili bi dr memnunum doğumum da orda olacak kısmetse

bende linaya gidiyodum şükran hanıma mükemmel bi insan ama doğum ücreti bana tuzlu geldi bu nedenle bırakmak zorunda kaldım

Ben İstanbul'da GOP hastanesi Kezban Hanım'a gidiyorum.Doktorum şu an hastaneden ayrıldı klinik açtı.Biz de kliniğe devam ediyoruz. Ama doğum yine Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde olacak inşallah :nazar:

bende ankarada jineklinik,hakan turan a gidiyorum ama doğum normal olursa etlik zübeyde hanım da sezeryan olursa lokman hekim gibi gözüküyor bakalım şimdilik....

eyvahedigeldismileartı bütün hastanelerden doktorlardan tırsıyorum şu anda ....eyvahedigeldismile

çok güzel bir topik olmuş....

bende bahçelievler özel hizmet hastanesi ne gidiyorum. aslında evime uzak olmasına rağmen tavsiye üzerine oraya gittim ve çok Memnunum . doktorum Meltem hanım. doğumumu da çok büyük bir aksilik olmazsa orada yapmayı düşünüyorum

Back
X