2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Ben çok çok önceden koymuştum zaten :) Ayşegül :) Rahmetli annemin adı Ayşe idi .Gül ü de hep gülsün ,gülüşümüz olsun diye ayrıca hem eşimin adıyla hem de benim adımla uyumlu olsun diye ek yaptık :) İnşallah annesinin gülüşü sağlıklı bir şekilde annesine gülecek :17:

Ben çok çok önceden koymuştum zaten :) Ayşegül :) Rahmetli annemin adı Ayşe idi .Gül ü de hep gülsün ,gülüşümüz olsun diye ayrıca hem eşimin adıyla hem de benim adımla uyumlu olsun diye ek yaptık :) İnşallah annesinin gülüşü sağlıklı bir şekilde annesine gülecek :17:

hayırlı olsun canım Ayşegül adını çok severim nedense.

biz de sanırım karar verdik gibi.ben rahmetli babamın ismi mehmet olsun diyodum ama yanında bir isim daha istiyordum.mehmet ege gibi mesela.eşim arslan istiyor.sanırım mehmet arslan olacak.son anda arslan dan vazgeçmezse tabii...

Bizde Ada diyoruz saglicakla ins kucağımıza alırız. onceden iki isim vardi kız olursa Damla yada Ada erkek olursa Ezel di . ama aklımdan hep kız isimleri geçerdi arkadaslar bı isim daha koy diyolar Ada Nur felan diye ben iki ismi sevmiyorum. yada uyumlu olursa olur. Sel ismi çok hoşuma gider ama burda anlamı farklı. ( başka dilde)

Neredeyse oğluşum gelecek ama biz isime hala karar veremedik.
Kerem, Burak, Eymen çok hoşuma giden isimler sanırım büyük ihtimal bu üç isimden birisi olacak.
İki isim çok severim ve göbek adıda Ali olsun istiyorum bakalım Ali Kerem mi, Ali Burak mı, Ali Eymen mi olacak?:9:
Gerçi Eymen ismide çok var çocuk okula başladığı zaman etrafında bi dolu Eymen olma ihtimali yüksek gibime geliyor.:9:

Bizde Ada diyoruz saglicakla ins kucağımıza alırız. onceden iki isim vardi kız olursa Damla yada Ada erkek olursa Ezel di . ama aklımdan hep kız isimleri geçerdi arkadaslar bı isim daha koy diyolar Ada Nur felan diye ben iki ismi sevmiyorum. yada uyumlu olursa olur. Sel ismi çok hoşuma gider ama burda anlamı farklı. ( başka dilde)

Benim kuzenin kızının adı da Ada Tuana :) Ada ismini pek kullanmıyor cimcime Ada dediğimizde kızıyor ada değil Tuana benim adım diyor :) Enişte Adapazarlı olduğu için Ada koymuş ön ismini Tuananın anlamı çok güzel Bence de Ada tek başına biraz sade duruyor :) Nur u bizim Arapca hocamız pek tercih etmeyin derdi şimdi tam hatırlamıyorum ama ateşle ilgili bir açıklama yapmıştı.Atanur erkek ismi zaten Ada Nur ise karıştırılır gibime geliyor :) Nacizane bildiklerimi söylemek istedim :17: Affına sığınarak:) İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)

Neredeyse oğluşum gelecek ama biz isime hala karar veremedik.
Kerem, Burak, Eymen çok hoşuma giden isimler sanırım büyük ihtimal bu üç isimden birisi olacak.
İki isim çok severim ve göbek adıda Ali olsun istiyorum bakalım Ali Kerem mi, Ali Burak mı, Ali Eymen mi olacak?:9:
Gerçi Eymen ismide çok var çocuk okula başladığı zaman etrafında bi dolu Eymen olma ihtimali yüksek gibime geliyor.:9:

burak güzel bence. bu ara biz de burak'a takıldık. bu gidişle koycaz gibi. büyük oğlumun adı bera. ona uygun olsun istiyorum bi de biz bera ismini bi tanıdığın ikizlerinde duymuştuk ilk kez. ikizinin adı da burak. adamlar en uygun ismi koymuş gibi, daha düşünmeye gerek var mı:) yalnız ali burak'ı sevmedim. amcamın oğlu ali burak. kendisini severim aslında ama isimler karakteri etkiliyosa gerçekten ona benzeyen bi çocuk istemem açıkçası. psikolojik yani:) ama sen beğendiysen gerisi boş. bu arada eymen ismi çok var hakkaten yeni doğanlarda. biz malmüdürlüğünde memur maaşlarını yapıyoruz ya çocuk yardımı için yeni doğanları kaydediyoruz. memur çocuklarında bi eymen patlaması var. geçen dedim daha bu da mı eymen oldu diye...:)

bence tek isim güzel. kısa ve sade. eğer hoşuna gittiyse illa yanına bişey uydurcam diye uğraşma. ben de iki isim taraftarı değilim...

kızımızın adı DERİN olacak kendi adıma uydurdum:))) o kadar ayrıcalık olsun dimi walla kimseye sormadık güzel mi diye biz böyle olcak dedik alıştılar çok düşünmeyin çevreyi alışırlar anne baba alışsın yeter

burak güzel bence. bu ara biz de burak'a takıldık. bu gidişle koycaz gibi. büyük oğlumun adı bera. ona uygun olsun istiyorum bi de biz bera ismini bi tanıdığın ikizlerinde duymuştuk ilk kez. ikizinin adı da burak. adamlar en uygun ismi koymuş gibi, daha düşünmeye gerek var mı:) yalnız ali burak'ı sevmedim. amcamın oğlu ali burak. kendisini severim aslında ama isimler karakteri etkiliyosa gerçekten ona benzeyen bi çocuk istemem açıkçası. psikolojik yani:) ama sen beğendiysen gerisi boş. bu arada eymen ismi çok var hakkaten yeni doğanlarda. biz malmüdürlüğünde memur maaşlarını yapıyoruz ya çocuk yardımı için yeni doğanları kaydediyoruz. memur çocuklarında bi eymen patlaması var. geçen dedim daha bu da mı eymen oldu diye...:)

Göbek adı olarak ya Ali olur ya Ahmet gibime geliyor.
Kayınpederimin ve amcamın adı Ömer olmasaydı Ömer Burak olabilirdi ama olmaz yani özellikle amcamla çok mesafeliyiz çok sevdiğim Ömer ismini onun için istemiyorum.
O zaman Aralık bebişlerinden iki tane Burak olması kuvvetle ihtimal gözüküyor.:9:
Bir de Murat ismini çok severim ama koyamam çünkü soyadımız Şahin Tofaş'a çalışmış gibi oluruz.:9::9:

Back
X