2010 bana bebek getirsin istiyorum

tatlım teşekkürler tedavi oluyorum kilolu değilim bende de hiç olmadı adet düzensizliği tüylenmem var ama çocukken de vardı yani genetik demişti doktorlar bu hastalığın beni etkilediği tek yön aşırı sinir mesela ben de tatlı kirizi falan da olmaz çayı bile şekerli içemem yani benim ki nasıl anlamadım östrojenim yüksekti benim bi de lh'ım... doktorum da son kontrolde hepsi normal demişti... sağol canım artık kullanmıcam doğum kontrol hapı bebek istiyorum inşallah... en azından denemek istiyorum oluyor olmuyor görüp ona göre erken davranmak istiyorum
benim kan sekerim süksek cnm bir oglum var allahim bagislarsa tam 5 tane bebegim karnimda öldü pcoda bende yeni ciktigi icin simdi bunun tedavisile ins 2 ay sonra ancak tekrar deniycem rabbimden umut kesilmez cnm seninde rabbim dualarini kabul eder ins ikiz bebeklerin olur saglikli ins :Saruboceq:

benim kan sekerim süksek cnm bir oglum var allahim bagislarsa tam 5 tane bebegim karnimda öldü pcoda bende yeni ciktigi icin simdi bunun tedavisile ins 2 ay sonra ancak tekrar deniycem rabbimden umut kesilmez cnm seninde rabbim dualarini kabul eder ins ikiz bebeklerin olur saglikli ins :Saruboceq:

çok çok çok üzüldüm allahım inşallah sağlıcakla verir bebeğini bu kez kucağına... ama şükret hiç üzülme ki bi oğlun var allah isteyen herkese versin uman bunun için acı çeken hayaller kuran herkesin kucağını doldursun kimsenin umudunu kırmasın kucağını yuvasını boş bırakmasın:Saruboceq: rabbim

çok çok çok üzüldüm allahım inşallah sağlıcakla verir bebeğini bu kez kucağına... ama şükret hiç üzülme ki bi oğlun var allah isteyen herkese versin uman bunun için acı çeken hayaller kuran herkesin kucağını doldursun kimsenin umudunu kırmasın kucağını yuvasını boş bırakmasın:Saruboceq: rabbim
amin cnm bunu bizlerden iyi anlayan olamaz rabbim bu güzel duani kabul etsin ins

öyleydi canım uzun bi süre ilgilenemedim ailemin yanındayım bi süreliğine ürkiyedeyim ilgilenemedim ama bi arkadaşımız liste işine devam ediyor teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım hoşgeldinopuyorumnanaktan geldiğine göre listeyi ilk sayfaya güncellersin artıkım..senin yokluğunda idare ettik. ama artık sen yaparsın.senin uğurlu ellerinle başladı listemiz öylede devam etsin .

bu arada ben bir melek istiyorum erkek olsun... gözleri kaşları babası gibi... onun kadar akıllı ve duyarlı biri olsun....bilge olsun ....benim olsun... rabbim bağışlasın tüm isteyenlere ve banaboshayallersmile

magnilda hoşgeldin.Ben nergis60tan rica etmiştim eklemişti sağolsun.Ben de pcosluyum arkadaşlar.2 aşılama yaptırdık ama nasip değilmiş bebiş olmadı.Bekliyoruz inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize Allah ol der bizim için de.
nergis60cım ben de bir oğlan istiyorum.Akıllı olsun ama duygularını da hiç ihmal etmesin...Güçlü olsun ama gücünü insanları ezmede kullanmasın..Hep bana diyenlerden değil hepimize diyenlerden olsun...Sevmekten, sevdiğini söylemekten.eksikliklerinden ve utanmaktan utanmasın..Kısacası günümüzde az rastlanan 'gerçek insan'lardan olsun.
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.

evet ya inşallah güzl haber alırız yakında.valla ben gün sayıyorum 7 gün var yaklaşık.ama karnım çok ağrıyo gelicek herhalde.Aslında diğer arkadaşlarda durumlarını yazsa daha iyi olmaz mı? sanki konumuz sakin kaldı biraz

evet canım biraz sakiniz...... ben bu ay çalışmadım daha korunduk. haftasonu adet olurum ve pazarteside gidecem. artık korunmayı bırakıcam. inşallah en kısa zamanda gelir bebişim...
ve bebişlerimiz

kizlar neler yapiyorsunuz?neden kimse girmiyor ugrasiyormusunuz bebek icin son durumlar nedir?ben medformin ilacima basladim kister icin ins 2 ay sonra catlatma ignesiyle hamile kalicam rabbimin iziniyle

Back
X