2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

pinguu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.592
0
0
Kütahya
Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları:emir_bebek:

şimdilik katılım listemiz şöyle:
1-melisesra
2-pinguu
3-bitterrr

katılmak ısteyen arkadaslar kendılerını de ekleyerek listeyi güncellesin:74:

Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları:emir_bebek:

1-melisesra
2-pinguu
3-bitterrr
4-loveli (erkek )

ben kendimi ekledim bi de cinsiyetleri yazalım dedim olur mu

1-melisesra
2-pinguu
3-bitterrr
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)

kendimi de ekledim canım ben uyarım :)

Son düzenleme:
Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
katılmak ısteyen arkadaslar kendılerını de ekleyerek listeyi güncellesin:92:

evet daha iyi cinsiyetleri de belirtelim :34:

süreyi nasıl yapalım aralgın kacına kadar katılım alalım?
15aralık uygunmudur? 15ıne kadar katılmak ısteyenlerı belırleyelım en gec 20sı gıbı yapalım. bıraz vakıt de ayırmıs oluruz hedıye alımı ıcın. sarkmalar olmaz hem ne dersınız?:28:

Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)

15aralık uygunmudur? 15ıne kadar katılmak ısteyenlerı belırleyelım en gec 20sı gıbı yapalım. bıraz vakıt de ayırmıs oluruz hedıye alımı ıcın. sarkmalar olmaz hem ne dersınız?:28:

Ben de katılmak isterimm

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)

limiti nasıl belirleyeceğiz? bi de çekilişi nasıl yapacağız?

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)

süperr derimmmm :52: dedigin gibi bebişlerden fırsat bulamayabiliriz zaman olsun ki arada cıkıp alalım sıkışmasın.

Ben de katılmak isterimm

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)

limiti nasıl belirleyeceğiz? bi de çekilişi nasıl yapacağız?

çekilişi nasıl yapacağız onu bende bilmiyorum eheheh

Ben de katılmak isterimm

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)
7- Nevyas (Erkek)

Bende varım güzel bi etkinlik :)

Bence 10 Aralık son katılım olsun o güne kadar zaten herkes görmüş olur katılan katılır yani.Hediyeleri alıp yollamak için 10 gün süremiz olsun hemen çıkamayabiliriz alışverişe o yüzden 5 gün az geldi bana..

lımıt mınımum 20 maksımum 50 tl olsun mu konusup karalastıralım cogunluk nasıl ısterse oyle yapalım benımkı sadece fıkır sızler ne dersınız?
cekılısıde vıdeoya cekerek yapar sıteye eklerız adıl oldugunu herkes gorur yada baska fıkrı olan varsa paylassın arkadaslar ılle boyle yapmak zorundada degılız bnm aklıma gelen bu:10:

Back
X