2010 ekim annelerinin dertleri paylaşma topiği :D

herkesin derdi kaynanasıyla benimki de annemle daha doğrusu anne olduktan sonra anne demek gelmiyor artık içimden.kadın beni adeta kendine rakip bir düşman görüyor.
bebeğimin olacağını öğrendiğinde doğmamış sabime beddua etti beter olsun diye.hamileyken hiç arayıp sormayan ve neden aramıyorsun dediğimde sen mutlusun ben seni niye arayayım diyen bir annem var.
erken doğum tehlikesi geçirdim kimsenin haberi olmadı. daha hamile değilken sakın beni çağırma doğumuna gelmem diyordu.sağolsun kaynanam geldi.ben onu anne bildim artık.
doğum yaptım bebeğimin doğumdan sonraki fotograflarını gönderdim lütfedip de bakmadı bile ve halen daha şimdiki halini merak edip de istemiş değil.eşimle bile kaç sefer aramızı bozma girişimleri oldu.içinizden bana kızanlar vardır.annendir sevmek zorundasın diye ama inanın hiç içimde sevgi kalmadı.Rabbim beni evladıma layık bir anne eylesin...

cnm benim aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve inan ben de aynı duygulara sahibim.hatta önceki sayfalarda anlattığım küçük bi hikayem var:)rabbim bizi evlatlarımıza iyi anne yapsın dediğin gibi...

kızlarrrrrrrrrr
başımda birsürü dert var
taşındık yeni ev yeni ortam neyse tam yerleştik alıştık derken evde hamam böcekleri (kalorifer) türedi
ev ilaçlandı
tüm dolaplarımın içine halıalra kanepelere ilaç sıktılar
2 gün eve girmedik
bugünde temizlik var evde :(
temizlik bitince dahada çok iş var bana
tekrar yıka kurut ütüle kaldır
artı yarında kaynana hanım geliyorrrrrrrrr ayy kafayı yemek üzereyim yaniii
artı kocişlede iyi değiliz habire kavga var evde bu ara
:( :43:

eceemmm gelin kız bekleriz eşler tanışır hem
bizimki sizin oraya gelince getircek beni sö verdi :D

kızlar ya bu doğumdan sonra kocalarla çok kavgalar başladı dikkat ettinizmi
acaba bizdemi bi sorun var yoksa onlarmı abartıyo ben anlamadım
siz ne düşünüyorsunuz

kızlarrrrrrrrrr
başımda birsürü dert var
taşındık yeni ev yeni ortam neyse tam yerleştik alıştık derken evde hamam böcekleri (kalorifer) türedi
ev ilaçlandı
tüm dolaplarımın içine halıalra kanepelere ilaç sıktılar
2 gün eve girmedik
bugünde temizlik var evde :(
temizlik bitince dahada çok iş var bana
tekrar yıka kurut ütüle kaldır
artı yarında kaynana hanım geliyorrrrrrrrr ayy kafayı yemek üzereyim yaniii
artı kocişlede iyi değiliz habire kavga var evde bu ara
:( :43:

eceemmm gelin kız bekleriz eşler tanışır hem

bizimki sizin oraya gelince getircek beni sö verdi :D

tmm cnm beklerim. bugun yaricanda bergama yollarını tuttuydu :D

valla bu eşle kavga olayı ne güzel doğumdan sonra yoktu dün kavga ettik hemde o biçim... hiçte pişman değilim.

kızlar ya bu doğumdan sonra kocalarla çok kavgalar başladı dikkat ettinizmi
acaba bizdemi bi sorun var yoksa onlarmı abartıyo ben anlamadım
siz ne düşünüyorsunuz

vlla bilmiyorum ya biz çok alıngan olduk yada onlar vurdumduymaz oldular..
geçen ay 12 şubat doğum günümdü es geçti
13 şubat hamiş oldumu öğrenmiştik es geçti
14 şubat gece eve misafir davet etti..
dayanamadım çıldırdım.. müthiş kavga ettik.. hatta ben anneme gidiyorum bilem dedim(5buçuk yıldır ilk defa)
halende evdeki rüzgar geçmiş değil.. konu konuyu açıyo kavga ederken.. iyice çıkmaza girdik yani..

sanırsam.. azcık bizde ilgi bekliyoruz.. ne olsa buara ilgi dağıtan konumunda olan bizleriz..

uufff kızlar bu kavga da sanırım diğerleri gibi hepimizin yaşadığı bi şey.. yaa hiç bilmezdim kavga nedir kaç oldu iyi bi giriştik birbirimize.. ama neticede olgun insanlarız.. sonra oturduk konuştuk, ben ondan ne istediğim açık açık söyledim, o da ne hissettiğini.. sonuca bağladık.. ikimizde evliliğimizin zarar görmesini istemiyorduk.. şimdi kimse kimseyi üzmüyor.. :65:

bu arada diğer önemli derdim de lavinyanın dediği gibi şu faceee muhabbeti.. kızlar bizim facemiz yok napalım yanii.. gelip iki satır stres attığımız burası vardı ondan da olduk.. yapmayın yahu...:5:

uufff kızlar bu kavga da sanırım diğerleri gibi hepimizin yaşadığı bi şey.. yaa hiç bilmezdim kavga nedir kaç oldu iyi bi giriştik birbirimize.. ama neticede olgun insanlarız.. sonra oturduk konuştuk, ben ondan ne istediğim açık açık söyledim, o da ne hissettiğini.. sonuca bağladık.. ikimizde evliliğimizin zarar görmesini istemiyorduk.. şimdi kimse kimseyi üzmüyor.. :65:

bu arada diğer önemli derdim de lavinyanın dediği gibi şu faceee muhabbeti.. kızlar bizim facemiz yok napalım yanii.. gelip iki satır stres attığımız burası vardı ondan da olduk.. yapmayın yahu...:5:

kızlar siz de bebişlerinize face açın ekleyelim ben öyle yaptım bebişimin adıyla açtım buraya da geliyoruz da orda hemen cevap geliyor yanyanaymışız gibi oluyor burda bi sürü bekliyoruz o yüzden

mrb kızlar.canım okadar sıkkın ki anlatamam.eşim bu ay sonunda umreye gidecek Allah nasip ederse.20 gün yok yani.annemde kayınvaldemlerde başka şehirde.ben diyorum ki annem buraya gelsin onla kalayım yada onlara gideyim.yok tutturdu kendi annesi gile gideyim.ben orada rahat edemem sıkılırım diyorum anlamıyo çok kötü kavga ettik.bugün annemlere gezmeye gidecektik götürmüyo şimdi beyefendi.orada kalmak istemiyorum dedim ya aklı sıra ceza veriyo bana.çok moralim bozuk sütüm zaten tamamen kesildi.napcam bilmiyorum gitmek istemiyorum oraya kayınvaldemin lafları 50 kilo insAn kaldıramıyor.offff çıkmazdayım artık oradan oraya taşınıp duruyoruz zaten iyice psikolojim bozuldu:59:

Back
X