2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

ses_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
353
5
96
42
İzmir
merhaba arkadaşlar, farklı forumlarda transferi yapılan çok kişiyiz aslında ve Ekim sonuna kadar transferi olacak olan arkadaşlar var, amacım geleceğin anneleri olarak burada toplanalım, transferiniz nasıl geçti, neler hisseediyorsunuz?
benim 3. denemem 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi.daha önceki iki merkezden farklı bıryerde yapıldı bu transferim, diğer merkezin aksine, hemen yataktan kaldırdılar direk wc götürdüler, sonrasında sadece yarım saat yatırıp günlük yasantıma dönmemi söylediler.evde dinleniyorum bugün 2. günüm.ara ara kasıgımda batmalar oluyor arada birde adet sancısı gibi kısa süreli bir sancı, üşümeyeyim diye kat kat giyiniyorum ondanmı bilinmez ama vücut sıcaklığım cok yüksek.
umut ediyorum bu ay hepimizinki tutacak!!!!

Merhaba ses topigin hayirli olsun.
Benimde transferim 15 ekim oldu iki gün transferi yumurtalarim çarsamba günü toplandi.
Dünden beri çok rahatsizim bellim agriyor sag tarafimda kötü bir sanci giriyor 10dk falan sürüyor sonrada geçiyor.
Sadece sag tarafimda bu beni endiselendiriyor.
Karnim sis bol bol gazim var :1:
Bende sicak giyiniyorum kat kat havalar soguk tek tuvalete gitmek için kalkiyorum onun disinda oturup dinleniyorum.

kızlar bu aralar cok fazla rüya görüyorum özelliklede kabus, ilaçlarımı genelde akşam yatmadan içiyorum bu doktorum transferde sonra farklı olarak monodoks antibiyotik ve prednol kapsul verdi,ilave estrofem ve progesteron ignem var. ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum.bebişlerimi rüyamda göreyim diye yatıyorum ama malesef hep kabus oluyor
:(

merhaba ses_82 ve espoir_fr benim de tarnsferim 14 ekimndeoldu.ben de evde dinleniyorum.2.denemem.ilkinde dıs gebelik gecirdik.erken farkettigimiz icin ameliyata vs gerek kalmadı cok sukur.ama benım yumurtam 7-8 civarında oluyor bu sefer sadece 1 embriyo olustu,hayırlısı bakalım umarım bebişlerimize hayırlısyla kavusuruz.Bu arada tedavinizi nerede yaptırdınız?

merhaba ses_82 ve espoir_fr benim de tarnsferim 14 ekimndeoldu.ben de evde dinleniyorum.2.denemem.ilkinde dıs gebelik gecirdik.erken farkettigimiz icin ameliyata vs gerek kalmadı cok sukur.ama benım yumurtam 7-8 civarında oluyor bu sefer sadece 1 embriyo olustu,hayırlısı bakalım umarım bebişlerimize hayırlısyla kavusuruz.Bu arada tedavinizi nerede yaptırdınız?

Merhaba OzzOzz.
Geçmis olsun ilk denemende dis gebelik geçirmisin insallah bu kez bebegin sana tutunur.
Ben fransa'da tedavimi yaptirdiim.
Benim 16 yumurta toplandi 15i olgunmus. Cuma günü 2 gün transferi oldu 14 tane döllendi 2si transfer edildi kaç tane dondurulacak henüz bilmiyorum beklemedeyim.

Merhaba Espoir_fr umarım hepimizin tutar ve bugunleri gulumseyerek hatırlarız.Ben transferden 1 gun sonra o kadar rahatsızlandım ki,karnımda muthis bir sancı oldu.doktora gittik.kanımda iltihap cıktı.antibiyotik aldımi.şimdi cok daha iyiym Allah a sukur.ama noırmalde zaten cok sabırsız bir insanım, 26 sına kadar beklemek beni zorlayacak gibi:)Maasallah senin yumurta sayın iyiymis benım yasım 32 ,sanırım yastan dolayı fazla yumurtam olusmuyor.ama cıkan yumurtaların kalitesi iyi oluyor cok sukur.keske aynı zamanlarda bebiş haberlerimizi alsak da,hamileligimizin her doneminde birbirimize danıssak:)bebişler yasıt olsa:)

Merhaba Espoir_fr umarım hepimizin tutar ve bugunleri gulumseyerek hatırlarız.Ben transferden 1 gun sonra o kadar rahatsızlandım ki,karnımda muthis bir sancı oldu.doktora gittik.kanımda iltihap cıktı.antibiyotik aldımi.şimdi cok daha iyiym Allah a sukur.ama noırmalde zaten cok sabırsız bir insanım, 26 sına kadar beklemek beni zorlayacak gibi:)Maasallah senin yumurta sayın iyiymis benım yasım 32 ,sanırım yastan dolayı fazla yumurtam olusmuyor.ama cıkan yumurtaların kalitesi iyi oluyor cok sukur.keske aynı zamanlarda bebiş haberlerimizi alsak da,hamileligimizin her doneminde birbirimize danıssak:)bebişler yasıt olsa:)

Benimde karnimda çok kötü bir sancim var rahatsiz ediyor beni sabah erkenden kalkiyorum.
Senin transfer benden bir gün önce oldu neden senin test daha erken.
Bana 29'da ediler.
Bana uzak geldi ama beklicem bende sabirsizim.
Sadece iki gün oldu.
Sen neler yapiyorsun, yediklerine dikkat ediyor musun ?

Sadece kendimi yormuyorum ve kabız yapacak kuru seyler yememeye dikkat ediyorum.Inan onun dısında yaptıgım ekstra birsey yok.ilk denememde 3 embriyo transfer edilmisti,cok umutluydum surekli corba ve sut ictim,meyve sebze yedim.dıs gebelik olunca cok moralim bozuldu.bu sefer kendimi zorlayacak harete yapmıyorum ve canım ne isterse yiyorum.1 embriyo transfer edildigi icin askında cok da umidim yok gibi.Ama olumsuz dusunmemek lazım diye kendimi telkin ediyorum.Kader kısmet isi 3 embriyo da olmaz,birinde belki tutar vs onun icin bu sefer biraz daha rahatım ama tabii ki meraktan catlıyorum:)

ayrıca sevgili espoir_fr karnındaki sancı icin merak etme,bak sende diyorsun gazım var diye.gaz sancısıdır.sıcak-ılık arası su icebilirsin .sut diyemıyorum cunku bazılarında sut de anormal gaz yapıyor.ve yediklerine dikkat et.gaz yapıcı seylerden uzak durman yeter bence.1-2 gune duzene girersin:)

ayrıca sevgili espoir_fr karnındaki sancı icin merak etme,bak sende diyorsun gazım var diye.gaz sancısıdır.sıcak-ılık arası su icebilirsin .sut diyemıyorum cunku bazılarında sut de anormal gaz yapıyor.ve yediklerine dikkat et.gaz yapıcı seylerden uzak durman yeter bence.1-2 gune duzene girersin:)

canim kabiz degilim bol su içiyorum ve sabah 3 tane kayisi yiyorum
Canim istedigini yiyorum seçmiyorum. Allah ol dedikten sonra olur insallah.
Birde bende sivi akintim var su gibi. Sendede var mi ?

bende de hafif akıntı var cnm,ama onlar da bence normal sonucta birsuru ilac kullandık,halen de kullanıyoruz.Bu arada bana onceki yazdıgında sormussun ama yeni gordum.transferi senden 1 gun once olmama ragmen niye 26 sında test gunu verildigi konusunda sanırım benım yumurta toplama islemim pazartesi gunu oldugu icin ve transferim 4. gun transferi oldugu icin olabilir inan ben de bilmiyorum ama benım yaptırdıgım merkez trasnferden tam 12 gun sonraya betahcg testi istiyor.gerci ben ilk seferde dayanamamıs ve 9.gun idrar testi yapmıstım ve 2.cizgi silik gorunmustu ve boyle olunca dayanamayıp kanda da test yaptırdım 9. gun 60-70 gibi bir rakam cıktı ve cok sevinmistim ama ne yazık ki duzenli atıs gostermedi.artıyordu ama 2 katı 2 katı artmıyordu.100 ken 150 oluyordu mesela.somra da zaten dıs gebelik teshisi konusldu.onun icin bu sefer zamanı gelmeden yaptırıp kafamı karıstırmayacagım diye umut ediyorum.

bende de hafif akıntı var cnm,ama onlar da bence normal sonucta birsuru ilac kullandık,halen de kullanıyoruz.Bu arada bana onceki yazdıgında sormussun ama yeni gordum.transferi senden 1 gun once olmama ragmen niye 26 sında test gunu verildigi konusunda sanırım benım yumurta toplama islemim pazartesi gunu oldugu icin ve transferim 4. gun transferi oldugu icin olabilir inan ben de bilmiyorum ama benım yaptırdıgım merkez trasnferden tam 12 gun sonraya betahcg testi istiyor.gerci ben ilk seferde dayanamamıs ve 9.gun idrar testi yapmıstım ve 2.cizgi silik gorunmustu ve boyle olunca dayanamayıp kanda da test yaptırdım 9. gun 60-70 gibi bir rakam cıktı ve cok sevinmistim ama ne yazık ki duzenli atıs gostermedi.artıyordu ama 2 katı 2 katı artmıyordu.100 ken 150 oluyordu mesela.somra da zaten dıs gebelik teshisi konusldu.onun icin bu sefer zamanı gelmeden yaptırıp kafamı karıstırmayacagım diye umut ediyorum.

Iyi o zaman içimi rahatlatin. Sivi akinti su gibi renksiz.
Benim betahcg transferden 14 gün sonra çarsamba'ya umut ederken cuma'ya yazdilar.
Hayirlisi olsun zaten beklemek zor iki gün daha beklemek zorunda olucam.
Insallah bu defa kat kat katlanir degerin.

amin sevgili arkadasım,Allah hepimizin gönlune gore verir insallah da bebişlerimize kavusuruz.Anne olmanın ne demek oldugunu simdi bile anlıyor insan.oksurunce bile birsey olur mu diye dusunmeden edemiyor hale geliyorsun.ben simdi bebiş rahmime tutunmustur sıkı sıkı diye dusunerek avunuyorum.hatta transfer esnasında ultrasonda gosterdiler bana embriyoyu minicik bir balık gibiydi.hemen yuzmeye basladı rahim icinde.oyle olunca içimden minik balığım umarım iyisindir diye ara ara karnımı oksuyorum:)umarım aynı zamanlarda güzel haberlerimizi paylaşırız,sonrasında da hamilelik evreleriyle ilgili fikir alışverisi yaparız:) 2. ay ne yaparız,3. aya girince naparız,doguma yaklasırken hazırlıkları kontrol ederiz.dusunsene ne guzel heyecanlar yasayacagız insallah...

amin sevgili arkadasım,Allah hepimizin gönlune gore verir insallah da bebişlerimize kavusuruz.Anne olmanın ne demek oldugunu simdi bile anlıyor insan.oksurunce bile birsey olur mu diye dusunmeden edemiyor hale geliyorsun.ben simdi bebiş rahmime tutunmustur sıkı sıkı diye dusunerek avunuyorum.hatta transfer esnasında ultrasonda gosterdiler bana embriyoyu minicik bir balık gibiydi.hemen yuzmeye basladı rahim icinde.oyle olunca içimden minik balığım umarım iyisindir diye ara ara karnımı oksuyorum:)umarım aynı zamanlarda güzel haberlerimizi paylaşırız,sonrasında da hamilelik evreleriyle ilgili fikir alışverisi yaparız:) 2. ay ne yaparız,3. aya girince naparız,doguma yaklasırken hazırlıkları kontrol ederiz.dusunsene ne guzel heyecanlar yasayacagız insallah...

Amin canim.
Bizim için anne olmak ne kadar zormus.
Herseye raziyim katlanirim yeter ki anne olayim.
Ben transferde göstermediler transfer olur omaz ayaga kaldirdilar ve biz yola çiktik
Ama evde dinleniyorum ellimi birseye sürmüyorum esim herseyi yapiyor.
Insallah bebislerimiz bize simsiki tutunmustur.
Evet canim mutlaka paylasiriz bu mutlulugu :lepi:
Simdilik daha iki hafta var nasil geçecek bu zaman.

Sorma cnm,eşime diyorum ki bebiş oldugu zaman patilerine ve popişkosuna vuracagım bizi bu kadar beklettigi icin:) bizim de kaderimizde bu varmıs,bebişlerimizin de dogacagı gun bellidir,oyle dusunerek rahatlamak lazım.transferden sonra hemen yatmak,hemen kalkmak vs bence bunların hicbir onemi yok.olacaksa oluyor zaten,olmayacaksa da olmuyor biz sadece fikir yurutuyoruz sundan olmamıstır,bundan olmamıstır diye.ben bu sali e2 ve progeston testi verecegim.onu istedi merkez, diger salı da betahcg bakalım.asker gibi gun sayacaga benziyoruz:)

Sorma cnm,eşime diyorum ki bebiş oldugu zaman patilerine ve popişkosuna vuracagım bizi bu kadar beklettigi icin:) bizim de kaderimizde bu varmıs,bebişlerimizin de dogacagı gun bellidir,oyle dusunerek rahatlamak lazım.transferden sonra hemen yatmak,hemen kalkmak vs bence bunların hicbir onemi yok.olacaksa oluyor zaten,olmayacaksa da olmuyor biz sadece fikir yurutuyoruz sundan olmamıstır,bundan olmamıstır diye.ben bu sali e2 ve progeston testi verecegim.onu istedi merkez, diger salı da betahcg bakalım.asker gibi gun sayacaga benziyoruz:)

Esimde aynisini diyor dogdugunda vurucam popusuna :1:
Haklisin arkadasim tutacaksa tutar hepsi bos allah ol dedikten sonra biz önüne geçemeyiz.
Hayirlisini diliyorum saglikli evlat diliyorum.
Bende no tahliler istenmedi sadece 29da kan tahlili. önce tedavinin ignelerin gününü sayiyordum sonra yumurta toplama islemi vede transfer.
Simdiki daha uzun bir süre su 15 gün.

zaten en kotusu beklemek,cunku bekledikce umutlanıyorsun.sonucu alınca olumsuz olunca hayalkırıklıgın daha fazla oluyor.ben salıya ise gitmeye dusunuyorum,hafif hafif calısmaya baslarsam ilgim dagılır ve kendimi dinlemek zorunda kalmam diye dusunuyorum ama bakalım esim ne diyecek bu duruma:) ona kalırsa sonucu alana kadar evde dinlen yat diyor:)cizgiroman okumayı cok seviyorum.zagor serilerini almıstık.simdi ben onlara sardım birazcık.daha kıslıkları cıkarmadım,bir taraftan hafif hafif onları mı cıkarsak eşimle diye dusunuyorum.oturdugum yerden yaparım yyavas yavas diye.ama bir taraftan korkuyorum.yani boyle iste arkadasım gitgellerle yasıyorum su sıralar.

Ister istemez insan umutlaniyor ellde degil.
Ben yumurta toplama isleminden beri bir hafta raporluyum haftaya persembe günü is basi yapicam.
Benim isim kolay oturuyorum.
Iyi olursam çarsamba günü gitmeyi düsünüyorum. Evde olmakla olmuyor zaman geçmiyor televizyon internet günler uzun. Ev islerine bile bakmiyorum yemekte yapmiyor öyle oturup uzaniyorum.

canim kabiz degilim bol su içiyorum ve sabah 3 tane kayisi yiyorum
Canim istedigini yiyorum seçmiyorum. Allah ol dedikten sonra olur insallah.
Birde bende sivi akintim var su gibi. Sendede var mi ?

İnsallah hepimiz aynı anda bebislermze kavuşuruz , bendede inanılmaz gaz var yiyeceklerime dikkat ediyorum ama bu progesterone vajinal fitildend oluyor bugün esinlenerek çıktık dolaştık dışarıda yemek yedik evde oldukça aklım hep aynı yerde, bende Salı gunü ise başlayacağım. Sıvı Akinti bendede var bu arada

İnsallah hepimiz aynı anda bebislermze kavuşuruz , bendede inanılmaz gaz var yiyeceklerime dikkat ediyorum ama bu progesterone vajinal fitildend oluyor bugün esinlenerek çıktık dolaştık dışarıda yemek yedik evde oldukça aklım hep aynı yerde, bende Salı gunü ise başlayacağım. Sıvı Akinti bendede var bu arada

Seninde transferin bu cuma miydi ?
Bugün daha iyim gazim kalmadi. Sadece karnim sis. Birde arada sirada sag tarafimda kötü bir agrim var.
Bende progesteron 200mg kullaniyorum sabah bir fitil aksam iki fitil.
Bugün sen gezmeye çiktin. Ben halen dinleniyorum ise baslamadan önce.

Back
X