2010 Ekim bebeklerinin doğum günün hazırlıkları ve doğum günü

jelly1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
540
0
96
İstanbul
Herkese merhaba :21:
Geçen yıl bu zamanlar hepimizi doğum heyecanıyla planlar yaparken şimdi de doğum günü heyecanı sardı :1: kimler çağrılcak, neler yapılcak, nasıl süslencek, ilk yaş pastaları,menülerimiz, neler giyilcek vs. bunları burda hem paylaşalım istedim hemde doğum gunu resimlerini burda toplarız :34:

evet ne cabuk gecti zaman laraninda ayin 8 de dogum günü kameraya cekicem ailemin laraya dogum günü dileklerini kendimde birseyler söylicem ilk dogum günü diye kücük bir yer tutup arkadaslari cagirip birseyler hazirlayacagim gelinlik gibi elbise giydirecem simdilik bunlar aklimdan gecenler

bizimkinin de doğum gününe 1 ay olmasına rağmen(29unda) ben de düşünmeye başladım neler yapacağımı. hem hoşuma gidiyor oğlumla ilgili planlar yapmak. çoğunuz bizden önce kutlayacağınız için burdan bayağı bir şey toplayacağım sanırım. evde yapacağım ben doğum gününü, şimdilik davetlileri ve hatıra olarak vereceğim şeyleri düşünüyorum, bakalım daha kesin bir şey bulamadım hatıralık için, bulunca paylaşırım sizlerle.

Bu pazar oğlumun dğumgününü kutlicaz inşallah...aslında pzt doğumgünü öne aldık tatil diye.... evde yapıcam dışarıda yapıp huzursuz etmek istemiyorum oğlumu gündüz gece ayrı olucak gündüz birkaç çocuklu aile ve arkadaşlardan oluşan 10-15 kişilik bir davetli akşamda aileler olacak..

teyzesi ile beraber şeker hamurlu pastalarını yapıcaz...:65:

diğer ikramları henüz kesinleştirmedim börek kurabiye dolma salata çeşitleri işte..

davetlilere hatıra olarak doğumda kendi yaptığım magnetleri vermiştim mevlütde ise teyzemizin yatığı şeker hamurlu kurabiyeler şimdi pratik ne yapabilirim bilmiyorum fikirlere açığım kızlar :96:

ikramları önceden hazırlamayı planlıyorum bu yüzden börek kurabiye çeşitlerini azar azar yapıp buzluğa atmaya başlicam yarından itibaren...

salata olarak renkli patates salatası dlimlenerek servi edilebilen onu geceden yapsam olurmu bakmam lazım.. mercimek köfte veya yalancı çiğ köfte de geceden yapılıp sarılabilir sanırım...

böyle şimdilik kızlar önce yapanlardanız bizde anlaşılan :66:

ben de hatıra olarak oğlumun resimli magnetini düşünüyorum, bakalım daha karar vermedim başka şeyler de düşünmüştüm aslında, anahtarlık gibi mesela...

ü

biz doğum günümüzü aileleri denk getirebilmek için erken kutlamak zorunda kaldık,ilk yaşını ailelerimizle kutlamayı tercih ettik,herşey çok güzeldi,oğlumun ne kadar büyüdüğünü göstermek için ay ay fotolarını koyduğum müzikli bir slayt hazırlamıştım,önce onu izledik,herkes şööle bir geçmişe gitti,sonrada mumları üflemeye geçtik,odayı balonlarla,doğum günü flamasıyla süslemiştik,menüde kısır,börek,mısır unu keki,patates salatası,dolma,çerez,meyve vardı,bol
sohhbetli,güzel bir gün oldu..

RÜZGAR ATA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI DÜN TEYZELERİ...

fotoğraflar için link ekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...me-yaptigimiz-hazirliklar-4.html#post21145941

menüyü merak eden ekim anneleri varsa ayrıntıları paylaşırım...

hepsine nice sağlıklı aile kokusuyla geçen bir yaşam diliyorum :16: :16: :16:

Hersey cok guzel gorunuyor cnm,ellerine saglik. Nice guzrl ve saglikli yaslar dilegiyle. Bizim yarin dogum gunumuz ama cmrts kutlayacagiz. 1 seklinde seker hamurundan pasta siparisi verdim butik bir pasta evine. Fotografli hediyelikler yaptirdim minik saksi seklinde misafirlerimize hatira olsun diye. 1 yas susleri siparis ettim. Papyon aldim oglusa;) Bugun de fotograf cektirmeye gidicez. Her yasinda 3umuzun fotosu olsun istiyorym.

Hersey cok guzel gorunuyor cnm,ellerine saglik. Nice guzrl ve saglikli yaslar dilegiyle. Bizim yarin dogum gunumuz ama cmrts kutlayacagiz. 1 seklinde seker hamurundan pasta siparisi verdim butik bir pasta evine. Fotografli hediyelikler yaptirdim minik saksi seklinde misafirlerimize hatira olsun diye. 1 yas susleri siparis ettim. Papyon aldim oglusa;) Bugun de fotograf cektirmeye gidicez. Her yasinda 3umuzun fotosu olsun istiyorym.

teşekkürler... doğum gününü kutluyorum yakışıklı oğlunun..hediyelikler güzel oluyor gerçekten gelenler memnun oluyorlar..fotoğraf malesef biz henüz ailece çektiremedik neden dersen son güne bırakmam yüzünden...

doğum günü yaptığımız gün elektrikler tüm şehirde kesilmişti :37: hem de sabah 6 akşam 6 :53: ve ben akşamda ayrı bir kutlama yaptım mum ışıkları arasında :30: böreklerimi bile fırında pişirttirdim rica minnet...

eee tabi stüdyo fotoğraf çektiremedik hafta sonu halledicem o işi de umarım..

Back
X