Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece maması da aldım kullandık pek bişey farketmiyor çalıştığım için annem bakıyor gündüzleri bir buçuk saatte bir uyutuyoruz sizin bebişler gündüzleri uyandıktan kaç saat sonra uyutuyorsunuz
gece maması da aldım kullandık pek bişey farketmiyor çalıştığım için annem bakıyor gündüzleri bir buçuk saatte bir uyutuyoruz sizin bebişler gündüzleri uyandıktan kaç saat sonra uyutuyorsunuz
kızlar benim cücüğümde 15 ekim doğumlu aynı dertten muzdaribim bende....gece max 2 saat uyuyor bazen öyleki saat başı bile emmeye kalkıyor. sanırım gündüz benden ayrı kaldığı için gece memede uyumak istiyor hal böyle olunca bende sabah bitmiş halde işe gidiyorum tükendim artık bu durumdan. gündüzleri ise en fazla 1,5 saat ayakta kalabiliyor uyutmazsak kıyamet kopuyor susturabilene aşkolsun...
bu sorunu çözene nobel vermek lazım![]()
kızlar benim cücüğümde 15 ekim doğumlu aynı dertten muzdaribim bende....gece max 2 saat uyuyor bazen öyleki saat başı bile emmeye kalkıyor. sanırım gündüz benden ayrı kaldığı için gece memede uyumak istiyor hal böyle olunca bende sabah bitmiş halde işe gidiyorum tükendim artık bu durumdan. gündüzleri ise en fazla 1,5 saat ayakta kalabiliyor uyutmazsak kıyamet kopuyor susturabilene aşkolsun...
bu sorunu çözene nobel vermek lazım![]()
benım fındıgım gunduzlrı en fazla 30dk uyuyor genelde uyanık ve cok hareketlı gece 23 gıbı 225-250 cc kadar ballı muzlu cıcıbebe ezdıgım mamayı ıcıyor sabah 6-7arası uyanıyor bır daha 180-200cc kadar sade mama ıcıyor oglene kadar acıkmıyor genellıkle de saat 9.30 10.00 gıbı uyanıyor tabıı gece aralarda mızıklanıyo gozlerı kapalı agzına emzık takıp tıtresımını acıyorum tekrar dalıyor![]()
benim kızım 120ml mamadan fazla içmez genelde 90 ml mama veriyorum onu rahat bitiriyor doyduktan sonra agzını açtırabilene aşk olsun benim için hayal gibi bişi 200 ml mama vermek
eda çok haklısın bizim cücükler benziyor birbirine benim oğluşda en fazla 90 cc kabul ediyor 100 olmadı hiç... rüya 200 cc alması benim için... bugünlerde memeyide reddediyor offf saatlerce aç kalıyor ama memeyi ağzına verince iki eliyle birden itip başlıyor ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım valla..