2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
Arkadaşlar ben bugün kontrole gideceğim
Dönünce yazarım
Kontrollerimizden sonra buraya ekleriz kilo ve boylarımızı

ayyyy maşaşllahhhh :nazar::nazar::nazar:allahım korusun yeni kuzucuklarımızıı ne güzel annelerin karınlarında boy kilo hesapları tutulmaya başlanmış kızlarr ii değerlendirin çok güzel zamanlardır bunlarr bazen doğunca bile özlüyosunuz o kıpırtıları şimdi size çok yavaş akıyo gibi görünüyodur zaman ama çok hızlı geçiyo inanın o kavuşcağınız gün bi bakıyosunuz gelmiş çatmış
benim kuzum 8 aylık oldu artık küçük bi hanfendi hala inanamıyorum o kadar zaman nasıl geldi de geçiyo diee :gitme:
sizinde kuzularınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tanrım bizde görelim sizin meleklerinizi burdan sevelimkaydirigubbakcemile3

kızlar benim kızım çok küçük 380 gr, oğlum 600 gr (22+4)
inşallah bi problem olmaz
dua edin bize

Son düzenleme:
kızlar 25+3 deyim
bi kızım 663 gr diğer kızım 850 gr geldi aradaki fark çok açılıyo
tek yumurta ikizi oldukları için riskliymiş bu durum çok canım sıkıldı inş dahada açılmaz:1no2:

kızlar 25+3 deyim
bi kızım 663 gr diğer kızım 850 gr geldi aradaki fark çok açılıyo
tek yumurta ikizi oldukları için riskliymiş bu durum çok canım sıkıldı inş dahada açılmaz:1no2:

canım inşallah bi şey olmaz merak etme
bende de aynı sorun var biliyorsundur belki
benimkilerin arası daha açık

maşallah tüm kuzularaaa :nazar:

kontescim ve nurtopum ikiz oldukları için değil mi bu durumlar.. ister istemez fark olacak aralarında.. siz kalbinizi ferah tutun.. Allahım inş. her ikisini de sağlıkla versin kucaklarınızaa... olumunekankayizsmile

biz deee 24+5 te 30 cm 800 gr dık teyzoşlaarr... :nazar: maşallah benim nazlı kızımaa :asigim:

kızlar çift yumurta ikizlerinde sorun olmuyomuş bu olay
tek yumurtalarda birbirlerinin yemeklerini yemeye başlamışlar dedi sıkı takip istedi doktor eğer dahada çok aradaki fark açılırsa suları azalmaya başlıyomuş o zmaanda doğum yaptırıyoruz dedi

Back
X