2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

ohhh maşallahhh canımmm neler yıyosun mınıslerı neyle besledık topıgıne yazıyon mu sen neler yedıgıne bakayım =) saka bı yana bunye meselesı tabııkı bır yerde valla tonton kuzucuk olucak senınkı galıba nazar boncugunu eksık etmeyelım:nazar:

:)))) canım çok sağol, bebişim büyük haftasından, tüm ölçümler 2 hafta önde çıkıyor, baş çevresi karın 2 hafta ve femur 1 hafta :) bakalım kaç doğacak dr 39+1 de alacak tabi durursa o kadar :1rolleyes: ben ne yedim, hemen hemen herşey, özellkle süt peynir yoğurt çok severim :) ama bence de ırsi olabilir, ben de eşim de iri kemikliyiz ve ufak tefek olduğumuz söylenemez :roflol:

tüm kuzucuklara nazar değmesinnn :nazar: :nazar: :nazar:

:)))) canım çok sağol, bebişim büyük haftasından, tüm ölçümler 2 hafta önde çıkıyor, baş çevresi karın 2 hafta ve femur 1 hafta :) bakalım kaç doğacak dr 39+1 de alacak tabi durursa o kadar :1rolleyes: ben ne yedim, hemen hemen herşey, özellkle süt peynir yoğurt çok severim :) ama bence de ırsi olabilir, ben de eşim de iri kemikliyiz ve ufak tefek olduğumuz söylenemez :roflol:

tüm kuzucuklara nazar değmesinnn :nazar: :nazar: :nazar:

opuyorumnanaktan :nazar:

dün kontrolümüz vardı maşallah yavrum 37. haftamızda 3050 gr 48cm olmuş maşallah prensesime..
10 gün önce gittiğiizde 46cm 2800gr dı

Son düzenleme:
ölçtüğü fl yi 7 ile çarp cnm boyu oyle hesaplanıyor ortalama olarak fıkır verır

çok sağol canım..
bu seferki ve geçen seferki fotosunun FLsine baktımda, sonuncusunda azalma var.. ne yani benim bebişin boyumu kısaldı? kaydirigubbakcemile3

şaka biyana yeterki sağlıcakla doğsunlar, zaten azbi zaman kaldı..Allah sağlıcakla doğdukları gğnleride görmeyi nasip etsin..

9.10.2010 günü bebişim 3100gram dı çarşamba günü kavusucaz bakalım usg yanıltıyor mu bızılaelaelaelaelae

ah ahh en son ben yazmısım 9 ekımdekı boy kılosunu vermısım ogunun gecesı sancılarım basladı 10ekımde dogum yaptım boy 49cm kılo 3240gr dı :)

ya ne güzel günlerdi ya arar oldum takrardan karnimdaki tekmeleri:9::49:
az kaldi bu ayin sonuna 2011 ekim anneleri :52:gelcekkkkkk

bende cok özlüyorum hamile hallerimi valla. yolda bir hamile gördügüm zaman bile ah ah diyorummm tekrar hamile olasım geliyorr :))

konumuz baya geride kalmış hakkaten ne günlerdi şimdi sanki hepsi rüya gibi. sanki kızım hep bizimleymiş gibi.

ne güzel günlerdi yaa..... bir ara bunalmıştım hayatım boyunca hep göbekliymişim gibiydi sanki, hiç göbeğim gitmeyecek gibi geliyordu:))) hamilelik sendromu işte :DD hepsi geride kaldı.. o sohbetleri de özledim valla.......

Back
X