Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 6+6 günlüğüm salı günü kalp atışlarınıda duyduk çok şükür inşallah sonuna kadar güzel giderr
selamm:)
testim pozitif cikmisti bugun kan testi icin doktora gidicem. bakalim nediycek doktor.
YAAA BEN DÜN KESEYİ GÖRDÜM OMA OZAMAN BENİMKİ KAÇHAFTALIK OLUYO ,BEN NEZAMAN DUYCAM??bilmiyorumkismile
cnm ben bir hafta önce keseyi görmüştüm doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım demişti çok şükür duyduk genelde 6ve 7.haftada duyuluyor
ben 6. haftadaymışım ,ama doktorum 8. haftada çağırdı benii:2: neyse bakalım nolcak ,ben b,ide benimkinin geçö döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adet 3 gün geçtiğinde bile çift çizgi çıkmadı ,ki daha önce 2 gebelik yaşadım 1 gün geçince bile gözüküyodu ,5. gün kan testi değerim 130 olunca ve 2 gün içinde 2 ye katlayınca anladık hamiş olduumu:lepi:
canım benım durumumda senınkine benzer doktora gıttım 7 haftlık olması gerkırken 5 haftalık cıktı kese var ama henuz bebek olusup olusmadıgını anlamak ıcın 2 hafta sonraya randevu verdı umarım o zaman kalp atısını duyarım sana sunu sormak ıstıyorum ben hıc kan testı yaptırmadım ama benım testım 10. gun cıft cızgı cıktı onun oncesınde bırcok test yapmama ragmen cıkmamıstı bu gec dollenme oldugunu gosterır mı?
cnm bende pco var en son ağustos 11de adet oldum ona bakarsan ben şu an 10 haftalık filan olmam lazımdı ama eylülde hamile kalmışım kaç kere test yaptım çıkmadı bide üstüne farlutal içtim 2 aydır adet olmuyorum herzamanki gibi diye farlutal bitti 10 gün geçti gelmeyince kanda çıktı benim sen hayırlısıyla gidene kadar bebeğide görürsünüz kesenin içinde kalp atışınıda
valla ben çok panik bi tip olduum için herşeyi paylaşmak istiyorum bilenler ve yaşayanlarla ,böylece hepimize faydalı olmuş olcak :))) rica ederim canım bende çok mutlu oldum katılımları görünce:))kaydirigubbakcemile5ayrıca boyle bır baslıkta toplanmak cok guzel oldu.. tesekkurleralkisalkisalkis
canım valla bu tabiri bende pek bilmiyodum gene bu sitede birileriyle paylaşınca söylediler, idrar tahlilinde 3 -4 güne kadar çıkmadı 3 kez yaptım kanda çıkınca öyle dedler ama ben doktora gidince tutuluyorum soramıyorum nedensee:kedi: 2 hafta sonra notlar alıp sorcam...canım benım durumumda senınkine benzer doktora gıttım 7 haftlık olması gerkırken 5 haftalık cıktı kese var ama henuz bebek olusup olusmadıgını anlamak ıcın 2 hafta sonraya randevu verdı umarım o zaman kalp atısını duyarım sana sunu sormak ıstıyorum ben hıc kan testı yaptırmadım ama benım testım 10. gun cıft cızgı cıktı onun oncesınde bırcok test yapmama ragmen cıkmamıstı bu gec dollenme oldugunu gosterır mı?
canım valla bu tabiri bende pek bilmiyodum gene bu sitede birileriyle paylaşınca söylediler, idrar tahlilinde 3 -4 güne kadar çıkmadı 3 kez yaptım kanda çıkınca öyle dedler ama ben doktora gidince tutuluyorum soramıyorum nedensee:kedi: 2 hafta sonra notlar alıp sorcam...
bide nooldu biliyomusunuz kızlar hamiş olduumu bi arkadaşıma söyledim bana çok umutlanma su gebeliği olabilir dedi ..ben şok tabiii..keseyi görünce bile tam sevinemedim ,kalp atışlarını bekliyorum bilmiyorumkismile
canım zaten 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıksa geç döllenmedir. benim de durumum aynı. 4+4 ten daha küçük dedi doktor. ay aranızda en küçüğü benim küçüğüm heralde kaydirigubbakcemile3