2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sansee

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
316
İstanbul
selam kızlarr :)) bende ekim hamişiyim :)) hazirana kadar ve hatta sonrasındada yaşadıklarımızı ,deneyimlerimizi ,düşüncelerimizi burda hep beraber paylaşalım nedersiniz???:ecrin_bebek:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamm:)

testim pozitif cikmisti bugun kan testi icin doktora gidicem. bakalim nediycek doktor.

bende bende ekim hamişiyim.allah 9ay sonunda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.5haftalık bebişim. kesemizi gördük gecen hafta.

bende 6+6 günlüğüm salı günü kalp atışlarınıda duyduk çok şükür inşallah sonuna kadar güzel giderr

YAAA BEN DÜN KESEYİ GÖRDÜM OMA OZAMAN BENİMKİ KAÇHAFTALIK OLUYO ,BEN NEZAMAN DUYCAM??bilmiyorumkismile

cnm ben bir hafta önce keseyi görmüştüm doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım demişti çok şükür duyduk genelde 6ve 7.haftada duyuluyor

cnm ben bir hafta önce keseyi görmüştüm doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım demişti çok şükür duyduk genelde 6ve 7.haftada duyuluyor

ben 6. haftadaymışım ,ama doktorum 8. haftada çağırdı benii:2: neyse bakalım nolcak ,ben b,ide benimkinin geçö döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adet 3 gün geçtiğinde bile çift çizgi çıkmadı ,ki daha önce 2 gebelik yaşadım 1 gün geçince bile gözüküyodu ,5. gün kan testi değerim 130 olunca ve 2 gün içinde 2 ye katlayınca anladık hamiş olduumu kaydirigubbakcemile4:lepi:

cnm bende pco var en son ağustos 11de adet oldum ona bakarsan ben şu an 10 haftalık filan olmam lazımdı ama eylülde hamile kalmışım kaç kere test yaptım çıkmadı bide üstüne farlutal içtim 2 aydır adet olmuyorum herzamanki gibi diye farlutal bitti 10 gün geçti gelmeyince kanda çıktı benim sen hayırlısıyla gidene kadar bebeğide görürsünüz kesenin içinde kalp atışınıda

ben 6. haftadaymışım ,ama doktorum 8. haftada çağırdı benii:2: neyse bakalım nolcak ,ben b,ide benimkinin geçö döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adet 3 gün geçtiğinde bile çift çizgi çıkmadı ,ki daha önce 2 gebelik yaşadım 1 gün geçince bile gözüküyodu ,5. gün kan testi değerim 130 olunca ve 2 gün içinde 2 ye katlayınca anladık hamiş olduumu kaydirigubbakcemile4:lepi:

canım benım durumumda senınkine benzer doktora gıttım 7 haftlık olması gerkırken 5 haftalık cıktı kese var ama henuz bebek olusup olusmadıgını anlamak ıcın 2 hafta sonraya randevu verdı umarım o zaman kalp atısını duyarım sana sunu sormak ıstıyorum ben hıc kan testı yaptırmadım ama benım testım 10. gun cıft cızgı cıktı onun oncesınde bırcok test yapmama ragmen cıkmamıstı bu gec dollenme oldugunu gosterır mı?

merhaba kızlar ben de ekimde hamile kalanlardanım :) başlığı açan arkadaşa teşekkürler, diyet grubundan buraya transfer oldum kaydirigubbakcemile3

benim enteresan oldu üstüne görme dedikleri şekilde hamile kaldım. yani adetim başladı sandım kanama oldu hatta. rahim ağzında yara var ondan olabiliyor ilişki sırasında. sonra adetim başladı heralde dedim 2 gün bekledim bişey gelmedi sonra pazartesi test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. salı günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı ve dün yani çarşamba da doktora gittim.

keseyi gördük çokşükür. kalp atışları duyulana kadar 10 günde bi bakıcaz dedi, zaman olarak 4 hafta+4 gün ama ondan daha küçük duruyor dedi, bu yumurtlamanın gecikmesinden olabiliyormuş. 5 kasımda tekrar gidicem.

minik bebişlerimizi sapasağlam kucağımıza almak nasip olsun inşallah...

canım benım durumumda senınkine benzer doktora gıttım 7 haftlık olması gerkırken 5 haftalık cıktı kese var ama henuz bebek olusup olusmadıgını anlamak ıcın 2 hafta sonraya randevu verdı umarım o zaman kalp atısını duyarım sana sunu sormak ıstıyorum ben hıc kan testı yaptırmadım ama benım testım 10. gun cıft cızgı cıktı onun oncesınde bırcok test yapmama ragmen cıkmamıstı bu gec dollenme oldugunu gosterır mı?

canım zaten 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıksa geç döllenmedir. benim de durumum aynı. 4+4 ten daha küçük dedi doktor. ay aranızda en küçüğü benim küçüğüm heralde kaydirigubbakcemile3

cnm bende pco var en son ağustos 11de adet oldum ona bakarsan ben şu an 10 haftalık filan olmam lazımdı ama eylülde hamile kalmışım kaç kere test yaptım çıkmadı bide üstüne farlutal içtim 2 aydır adet olmuyorum herzamanki gibi diye farlutal bitti 10 gün geçti gelmeyince kanda çıktı benim sen hayırlısıyla gidene kadar bebeğide görürsünüz kesenin içinde kalp atışınıda

ayy canım banada temmuzda pko dedi doktorum varya kafayı yicektşm ,bulunduuum ortamda internette yoktu araştıramadım,sonradan öğrendimki bende hiç bi belirtisi yokmuş hatta ben daha önce 2 kere gebelikte yaşamıştım ,istanbula geldsiimde hemen doktoruma gşttşm ,6 ay bekleyelim dedi ,tabi ben bu arada soğan kürü ,bal tarçın çörekotu falan yedim hatta dayanamadım niye 6 ay bekliyim gider tedavi olurum diye zeynep kamile başlamıştımkii ,adet ol gel hormon testi yapalım dediler ve olmadım:)))) Allah bütün isteyenlere bebek nasip etsin inş:):1hug::Saruboceq::Saruboceq:

ayrıca boyle bır baslıkta toplanmak cok guzel oldu.. tesekkurleralkisalkisalkis
valla ben çok panik bi tip olduum için herşeyi paylaşmak istiyorum bilenler ve yaşayanlarla ,böylece hepimize faydalı olmuş olcak :))) rica ederim canım bende çok mutlu oldum katılımları görünce:))kaydirigubbakcemile5

canım valla bu tabiri bende pek bilmiyodum gene bu sitede birileriyle paylaşınca söylediler, idrar tahlilinde 3 -4 güne kadar çıkmadı 3 kez yaptım kanda çıkınca öyle dedler ama ben doktora gidince tutuluyorum soramıyorum nedensee:kedi: 2 hafta sonra notlar alıp sorcam...

bide nooldu biliyomusunuz kızlar hamiş olduumu bi arkadaşıma söyledim bana çok umutlanma su gebeliği olabilir dedi ..ben şok tabiii..keseyi görünce bile tam sevinemedim ,kalp atışlarını bekliyorum bilmiyorumkismile

canım valla bu tabiri bende pek bilmiyodum gene bu sitede birileriyle paylaşınca söylediler, idrar tahlilinde 3 -4 güne kadar çıkmadı 3 kez yaptım kanda çıkınca öyle dedler ama ben doktora gidince tutuluyorum soramıyorum nedensee:kedi: 2 hafta sonra notlar alıp sorcam...

bide nooldu biliyomusunuz kızlar hamiş olduumu bi arkadaşıma söyledim bana çok umutlanma su gebeliği olabilir dedi ..ben şok tabiii..keseyi görünce bile tam sevinemedim ,kalp atışlarını bekliyorum bilmiyorumkismile

sorma bende herseyi kafama takar oldum birisi oumsuz birşey söyeyince hemen sankı onu bende yasayacakmısım gıbı oluyor oncelerı dıs gebelıği kafama takıyordm oyle bır sey cıkmadı cok sukur sımdıde bu 2 hafta gerilik çıktı umarım hepımız ıı haberlerımızı burda paylaşırız hemen hemen aynı zamanlarda doktora gıdecegız hayırlısı

canım zaten 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıksa geç döllenmedir. benim de durumum aynı. 4+4 ten daha küçük dedi doktor. ay aranızda en küçüğü benim küçüğüm heralde kaydirigubbakcemile3

inşallah öyledir canım ve hersey yolnda gıder senın kucugunde buyur yetısır annesi:ecrin_bebek:

selamlar arkadaşlar.Bende ekim ayı hamilesiyim.18 ekimde kan testinde belli oldu ama çok küçük olduğundan kese görünmedi 15 gün sonra gel dedi.Önümüzdeki hafta 6 haftayı geçmiş olacak inşallah herşey yolunda gider.Şimdilik sıkıntı yok.Nisanda 1 düşüğüm vardı.Allah nerde varsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Henüz gebe olmayanlarada umutlarını ve inançlarını kaybetmeyin derim ..Allah yeter ki ol desin..

Arkadaşlar merhaba bende adet günümden 3 gün önce test yapmıştım.silik çıktı ama yinede çizgi pembeydi ve ilk 2 dk içinde çıktı.iki gün sonra başka bir markayla test yaptım yine aynı şekilde çıktı.galiba bende hamileyim ama inanamıyorum:)p.tesi kan tasti yapcam inşallah hamileyimdir.

Back
X