2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Mopsy

MİNİK KİVİM BÜYÜYORR:)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
8.316
1
356
46
Diğer
arkadaşlar burada bebeklerimize aldığımız ciciler konusunda birbirimize fikirler verebilirz .resimlerini çekip burada paylaşabilirizbayanssulusmile...daha çok erken ama belki tek tük birşeyler almaya başlamışsınızdır en zevkli kısmı bebeklerimize yaptığımız alışverişopuyorumnanaktanhaydi resimlerle paylaşalım aldıklarımızı alacaklarımızıı....:emir_bebek:.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

erken ama herkezde bir merak illaki tek tük bişiler oluyor..hiç olmasa kayınvalideler anneler durmuyor bişiler örüp durmaya başlamışlardır bile.yani olmaması imkansız...kaydirigubbakcemile3
bizim daha bebek yokkenden tektük bişiler gelmişti bile yelek patik....sende bişi yok galibakaydirigubbakcemile3

ay evt ya valla haldır haldır bizimkilerde başlamış.kayınvalidem yelek patik örmüş.benim annemde bişi yapılmaz diyip duruyordu bi baktım dayanamamış patik ceket şapka örüyorduukaydirigubbakcemile3
bide diyor ki şu adidas pumada parmak kadar spor ayakkabılar oluyor ya onlardan alcakmışkaydirigubbakcemile3biz ne alcaz acaba....
hepsini resimlerle paylaşıcam olunca

evt az kaldı 3 ayı atlatmaya allahın izniyle....ama illaki dayanamayıp yapılıyor..

Yk mopsy cim, ben ilkinden ders aldım, o zaman da bi hevesle bikaç bişey almıştım, daha sonra düşük oldu... Çok üzücü oluyor, bebek gidiyor geride onun için aldıkların kalıyor.. Çok kötü olmuştum ben..
Şimdi kararlıyım var 3 ay geçmeden hatta 4 ay geçmeden hiçbişey almıycam

bende 4 ay geçmeden hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum.
eskiler hep öyle der.hatta bir tanıdığımızın gelini yaşamıştı o acı durumu bebeği karnında ölmüştü geçmiş olsuna gittik dolabını açtı bebeğin dalin şampuanlar vs şeyler...
kayınvalidem kendince bişiyler örmüş gösterdi geçen gün.
ama ben onları alıp evime getirmeyi düşünmüyorum...
biraz daha zaman geçsin bakalım....

bence de 3 aydan sonra başlansa daha ii.. hatta belki son üç ayda bilmiorum yakın bi arkadaşım herşeyini almıştı bebeğinin 6 aylıkken karnında öldü bebeği. Allah kimselere yaşatmasın ama daha biraz beklemek lazım bence

kızlar allah saglıklaa kucagınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.

bu topigi okuyunca aklıma kendim geldim :)) gecen yıl bu zamanlar valla ben tek tük almaya başlamıştım dayanamayıp...

allah kimseye yaşatmasın kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin...
ona bakarsanız bu k.k dan bir arkadaş bebeğine kavuşmasına 15 gün varken karnında bebişi ölmüştü yüksek şekerden..allah korusun.....öyle şeyler düşünmeyin bence....
benimde ilk gebeliğimde aldığım birkaç şey vardı çocuğuma kavuşamadım ama kısmet buna inşallah kıyafet dediğiniz ne ki yani ben okadarda değer vermiyorum..inşallah nasibolurda giydiririz herşeyini...iyi düşünelim iyi olsun.ben yakında yavaş yavaş alacağım inşallah bi cinsiyeti belli olsunda canımın.....

bende 4 ay geçmeden hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum.
eskiler hep öyle der.hatta bir tanıdığımızın gelini yaşamıştı o acı durumu bebeği karnında ölmüştü geçmiş olsuna gittik dolabını açtı bebeğin dalin şampuanlar vs şeyler...
kayınvalidem kendince bişiyler örmüş gösterdi geçen gün.
ama ben onları alıp evime getirmeyi düşünmüyorum...
biraz daha zaman geçsin bakalım....

bence de 3 aydan sonra başlansa daha ii.. hatta belki son üç ayda bilmiorum yakın bi arkadaşım herşeyini almıştı bebeğinin 6 aylıkken karnında öldü bebeği. Allah kimselere yaşatmasın ama daha biraz beklemek lazım bence

kızlar duyduklarınızı gördüklerinizi içinizde tutun bence burda paylaşmayın
hepiniz aynı heyecanı yaşıyorsunuz ama hepiniz aynı korkuyla yaşamak zarunda değilsiniz
çok güzel ve büyüleyici bir sürece girdiniz
her anı birbirinden güzel 9 aylık bir yolculuk
ilk alışverişler usg ler tekmeler vs. hepsi inanılmaz heyecanlı
iyi düşünün iyi olsun
geçen yıl bende sizler gibiydim aklıma bir an o günler geldi Allah ıma çok şükür dünya güzeli kızım kucagımda şimdi
son aylarda ağırlaşmanız sıcak yaz ayları falan derkenn bir çok şeyi yapamayabilirsin onu bunu boşverin Allah a sıgının dua edin her anın tadını çıkarın Allah yardımcınız olsun hepiniz hayırlısı ve sağlıkla sıhhatle kucaklayın yavrularınızı inşallahhh

bu heyecanı, bu serüveni dilediğinizce yaşayın. canınız ne istiyorsa alın, yapın. korkmayın.Allah-ü Teala hepinize analık nasip eder inşallah.

mopsycim çok güzel olmuş ellerine saglık.benim şimdiden birsürü cicilerim var ilkine aldıklarımız duruyo malum ilk gebelik düşükle sonuçlanmıştı. birazdaha zaman geçsin cicilerinin resimlerini çekip çekip koyarız.

evt canım benimde ilkinden birkaç tulum şapka falan var.,...kısmet bu bebişkomaymış.canım benim.yakında koyarız

bu topici görünce kendi aldığım aklıma geldi ilk ultrasondan çıkınca minik bi bady almıştık ama giydiremedik. biz kız için dantelli bişey almıştık ama oğlan oldu. inşallah ikinciye kısmet olur.

aa çok şeker birşeymiş canım güle güle kullan...
herşeyilede uyar hem gerçekten çok kullanışlı..bende butarz birşey düşünüyorum....fiyatı nasıl?

Back
X