Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 Eylül Annelerinin bebisleri yürümeye basladimi??
merhaba tatlım benim oğlum 14 temmuzdan itibaren hiç tutunmadan tek başına yürümeye başladı.parklarda sadece elini tutuyorum oda düşeer diye korktuğum için.
benim oğlum 12 aylık ama 1,5 aydır desteksiz yürüyebiliyor emeklemedi diyebilirim hep süründü yürüteçde kullandı ama parmak ucunda basmaya başlayınca kaldırdık ben de tavsiye etmiyorum
bende eylül 2010 annesiyım 14 aylık bir kızım var.benım kızımda bu ay yurumeye başladı fakat dahada zorlaştıı..sureklı peşindeyım korkuyorum duşmesınden((
benim bebişimde 14 aylık yürüyor, daha 10 aylıktı iki elinden tutup onu yürütelim die ağlıyordu baş edemeyip yürüteç aldım 1 hafta-10 gün bindi ama sonra istemedi illa elinden tutalım yürütelim sonra bizide istemedii..yaşını doldurduğundan beri yürüyor sürekli peşideyim. sehpa kenarlarına koruma aldım ama fayda etmedi onları bile çıkardı :) anneannesi-babanesi hepsi hayret ediyor bu çocuk hiç oturmaz mı die :)