2010 Eylül Bebeklerinin Fotoları

pembehera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.449
16
116
İstanbul
Kızlar, baktım henüz topiğimiz açılmamış, bu mübarek günde (Kadir gecesi) Bismillah diyerek açılışı yapıyorum...
Allah, doğum yapmamış tüm eylül annelerine ve bana sağlıkla ve hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin:Saruboceq:
Doğum yapmış eylül annelerimize de bebekleriyle sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler nasip etsin:Saruboceq:

Haydiyin, prens ve prenseslerimizi burada görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruzhihoyyyt

بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم

:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar ilk resim benden gelsin ama kızıma kocaman bir maşallah isterim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2400.jpg
http://i1009.hizliresim.com/
2010/9/27/2403.jpg

2408.jpg

:nazar:maşallah allahım esirgesin bebişini çok şeker benim bebeğime benziyor biraz bende eklerim resmini kuzumun zemuszemus
eskiden göbeklerimizin resmini bakardık şimdi içindekilere bakıyoruz ne tuhaf anammmm duydulandım gene ağlayasım geldi :a015: senağlama

Nagihancığım 41 kere maşallah :nazar:canım Allah'ım nazarlardan saklasın sana bağışlasın yavrunu

Nagihan maaşallah kızına 41 kere coook guzel :):)dilerim kaderide en az kendi kadar guzel olur.. darısı basımıza az kaldı :)

sağolun arkadaşlar hepimizin yavruysunu bağışlasın allah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

darısı bekliyenlerin başına inşallah hayırlısıyla

KİMSE YÜKLEMEMİŞ HENÜZ İKİNCİ BENDEN ACELECİ OĞLUŞUM AĞUSTOS 28'İNDE ÇIKIP GELDİ :nazar:
1944.jpg
:nazar::nazar:
1959.jpg

Son düzenleme:
toprahıma vermem mi kızımı ama kıyamam ben ona kimselere vermicem ben kızımııııııııı ayyyyyyyyy dayanama ben ona

:nazar: ceylancım 41 kere maşallah kuzuna bu yaramazları hepsimi böyle tatlı olur ya opuyorumnanaktan

Back
X