2010 haziran anneleri esimin dogum hediyesi almasini nasil saglayabilirim:)

turab571

Hedef 51 kg
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.828
209
363
İstanbul
esimden boyle bir incelik yapmasini bekliyorum ama o hediye konusunda hic hassas degildir bir sey ihtiyacsa soylersin alir. bir kac kez ima ettim bakalim en iyisi beklentiye kapilmamak belkide.:çok üzgünüm:

bakalım ne alıcaklar doğumda belki yüzsüzlüğe gerek kalmadan hediyemiz gelir :)))

yok benim kastım sempatikçe uyandırmak.. uyandığından emin olmak zemuszemus

misal ben gayet eminimsırnaşık şey

valla benim ablamlar bu sene doğum yaptılar 2 eniştem de hiç bişey almadı ben de sürekli onlara eşimin yanında laf vurdum. herhalde anlamıştır. benim eşim de hediye konusunu hiç önemsemez çünkü bakalım beklicez görcez

valla kıslar adamın içinde varsa alır zaten
benim kocişim sağolsun ben bişey demeden erkek çocuk şeklinde pırlanta kolye almıştı
bide bi kucak çiçekle gelmişti

benim kocişte ne alır bilinmez kızımızın iistekleri bitmiyokiii kardeşin sana cennetten istedini geticek dedik iyikide demişiz valla isteği bitmiyooo bende kocama diyorum karnımdaki kızımız cennetten tek taş getirimiki bana hayatım diyom adamda tık yok tek dediği sen doğur sağsalim ben başka bi şey istemiyom diyo adam herkez kendi derdine düşmüşş valla doğurayım bi 40 kım çıkar çıkamz mağzalara aatacam kendimi yiterrrr yaaaa

Back
X