2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
Arkadaşlar hamile kaldığımızda kaç kiloyduk ?? şimdi kaç kiloyuz ?? ve doğuma qiderken kaç kilo olarak qittiğimizi burdan paylaşalım..:CüvCüv:

öncelikle ben başlıyayım.. ben 65 kiloyla hamile kaldım şuanda 4.ayımın içindeyim ve 68 kilo oldum.. yani 3 kilo almışım.. benim hiç bulantım ve kusmam olmadığı için yeme problemimde hiç olmadı o yüzden qaliba bu kadar çok kilo aldım CADIARZU

yeni topiğimizde hayırlı olsun.bende 69 kilo ile hamile kaldım.şimdi 70 kiloyum yani 1 kilo falan almışım daha.boyum 170.benimde hiç bulantım olmadı hiç kusmadım şükür.iştahım eskisinden çok farklı sayılmaz.sadece hep tatlı yemek istiyorum.sanırım bundan sonra almaya başlarım kiloları.kilo hiç önemli değil benim için bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki

slm bende 60 kiloydum ilk ay şimdi 59 kiloyum ama benim şimdiye kadar çok bulantım ve kusmam oldu

ben de 53 kiloyla başladım biara 55 oldum ama bikaçgündür hasta yattığım için tekrar 53'e düştüm..bulantım kusmam hiç olmadı ama iştahım da pek yok :(

ben de 53 kilo ile başlamıştım.şu anda 55 kiloyum.haftama göre sanırım normal.

Sanırım en çok ben almışım 54 kiloyla hamile kaldım şu an 58kiloyum.Hiç bulantım ,kusmam olmadı.Dikkat etmem lazım ama açlığa dayanamıyorum aslında abur cubur hiç yemiyorum ama neyse bebeğim sağlıklı olsunda veririm inşallah:)

ah ah hiç sormayın 66 kiloyla hamile kaldım şu an 60 kiloyum halende vermeye devam ediyorum benim çok zor geçiyo iştah hiç yok bulantı tavan yapıyo 3 kilo alırda doğum yaparsam benden iyisi olmaz heralde

inşallah hamileliğimiz boyunca çok kilo almayız yaa ben qerçekten çok korkuyorum.. benim bünyemde kilo almaya çok müsait eğer çok kilo alırsam doğumdan sonra hemen bi diyetisyene qidicem..

kızlar ayda 1 kilo ideal çok alıyorum demeyin maşşalah hepinizin kilo alımı çok güzel verenlerde var ama korkmasınlar çocuğa bi zararı yok o sadece yediklerinizin vitaminini alıyo ama dikkat edin sağlıklı şeyler yiyin abur cubura kaçmayın canınız tatlı çekrse sütlü tatlılardan yada azcık tadımlık yiyebilirsiniz benim kadar değilsiniz canım ben bir ayda 3 kilo aldım 5 ayıma kadar ve 55 le başladım 82 le bitirdim şuan 65 im ve boyum olduğu için kilolu değilim veriliyo kızlar takmayın kafanıza çocukla ilgilenmekten zaten yemekte yiyemiyosunuz

bende çok ilaç kullanıyorum yaa şimdi saydım qünde tam 8 kapsül hap ve 2 tanede kan şurubu içiyorum :1shok:

selamalr.. bende 2009 haziran annesiyim.naçizane tavsiyem fazla kilo almadan atlatmnız bu hamişliği. ben toplamda 18 kilo aldım.. ve halen veremedim.. ilk hamşliğimde vermiştim. o zamanda 17 kilo almıştım.. ama bu kez yapıştı veremedim. ancak diyetle şimdi biraz verebilmdi..hayırlı hamişlikler sizlere..

slmlar 14+2 57 kiloyla kaldım 13. haftaya kadar sürekli mide bulantısı ve çıkartma yaptım buna rağmen 4 kilo aldım.61

bende çok ilaç kullanıyorum yaa şimdi saydım qünde tam 8 kapsül hap ve 2 tanede kan şurubu içiyorum :1shok:

ben hic ilac icmiyorum canim,hepsini kestim mide rahatsizligidan dolayi.vitamin aliyordum onu da kestim,bakalim dr.a gideyim,bebisde gerileme olursa Allah korusun o zaman midem parcalansa da devam edicem.ben sat.tan onde gidiyorum,eger gerileme olursa kotu olur.

ben de 14+2 deyim 59 da hamile kaldım,mide bulantım olmadığı için ilk günden bu yana ağzım hiç boş durmuyor ama çok şükür 1 kilo aldım henüz..
umarım şimdi yediğim hurmalar gelecek aylar beni tırmalamaz:))

ben de 57,6 idim ilk öğrediğimde her sabah tartılıyorum son birkaç gündür 57,9 çıkıyorum. ilk 3 ay almadım ama 14. haftaya girmemle kilo alımına başladım sanırım. ilk hamileliğimde ilk 3 ayda 3 kilo alıp, gebeliğimi yaklaşık 14,5 15 kilo ile tamamlamıştım. ideali aşmamıştım yani ama onu bile vermekte zorlandım 1,5 senemi aldı. aslında asıl kilo emzirme döneminde alınıyor. sütüm gelsin diye ha babam ye de babam ye. almamak için kasmamak lazım ama yeme olayının suyunu da çıkarmamak lazım bence.

ben 52 kiloydum 49a kdr dustum ama kusmalrm daha duzelmedı tabı:(

bide ,ilaç ne kullnyorsunz ben folık asıt bıtrdım elevıt verdı doktrm onuda bulantıdn ıcemyrm:(

bende 58 buçukla hamile kaldım 60 bazen 61 arası gidip geliyorum 15. haftama giriyorum hiç bulantım olmadı çok şükür inşallah çok kilo almadan atlatabiliriz.

Back
X