2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

canlar ben kilolu biri değildim yani 53 le hamile kaldım. sadece zor bi hamilelik geçirdim ve 9 ay boyunca kustum
umarım en kısa zamanda veririm.hihoyyyt hihoyyyt

istesende uzatamazsın ki süreyi en fazla 2 hafta sırnaşık şey
doğumla gitçek senin hebisi inşallah...

ye kız ye,veriliyor valla,tadını çıkar herşeyin..
iştahın varsa hiiiç kasmaya gerek yok demi şekerimcokacimcoook:icecream:
:içelim:

gayet umarsız götürüyorum vallahi Allah uslandırsın...
gerçi benim hesap tatlı tatlı yemenişn acı acı şeyyapması olura döncek de dur bakalımsırnaşık şey

istesende uzatamazsın ki süreyi en fazla 2 hafta sırnaşık şey
doğumla gitçek senin hebisi inşallah...
ay canım ya seviyorum seni kaydirigubbakcemile5
inşllah canım hepimiz veririz. hihoyyyt
çok şükürü 7 kilo almış olmama rağmen kendimi çok ağır hissetmiyorum ve şükrediyorum :Saruboceq:
ben 7 kiloyu gezdiremiyorum bide 20 kilo alanlar var nasıl gezip nefes alabiliyorlar :1shok: aman allahım allah yardımcıları olsun herkesin :asigim: :asigim:

:enbuyukkk: :enbuyukkk:

çok şükürü 7 kilo almış olmama rağmen kendimi çok ağır hissetmiyorum ve şükrediyorum :Saruboceq:
ben 7 kiloyu gezdiremiyorum bide 20 kilo alanlar var nasıl gezip nefes alabiliyorlar :1shok: aman allahım allah yardımcıları olsun herkesin :asigim: :asigim:

o 20 kilo alannın biri benim arkadaşlar ama gören sadece göbek var diyo cünküüüü 48 kilo ile hamile kaldım kimse inanmıyo bende evet kandırıyorum diyorum geciyorum inandıramıyorumkafamçokkarıştı

o 20 kilo alannın biri benim arkadaşlar ama gören sadece göbek var diyo cünküüüü 48 kilo ile hamile kaldım kimse inanmıyo bende evet kandırıyorum diyorum geciyorum inandıramıyorumkafamçokkarıştı

canım 57 kiloyla hamile kaldım ve kimse 17 kilo aldığıma inanmıyo. ben bile :roflol:
sadece 27 beden kotlarımı görünce aaa bu ben miyim diyorum kafamçokkarıştı

:nazar: nazar değdircen kız kendine

ebet canım kilolu hamilekalındığında az alınması için baskı yapıo doktorlar arkadaşıma 1 kg bile aldığında ters yapıodu doktor. fakat sen drdan ambargo yicek kadar kilou hamile kalmamışsın ki... boyun mu kısada kitle endde3ksini mi etkilio :S

bak orjinale hem kendi kuru hem almadı maşallah sıpakaydirigubbakcemile

bak bana.. 73le hamile kaldım 94üm şimdi gerçi 95 olmuşumdur herhallde sırnaşık şey
25e kadar alabilirsin. normal dedi doktorum. hal böyleyken yaşasın yimek yimek cokacimcoook

Evet canım boyum kısa 1.60 ım. Ama ben kilo almamaya çalışmadım hiç. Gayette iştahlı biriyim ne blursam götürürüm. Ama suyu çok aşırı içiyorum. Yani hamilelikte ne aşerdin deseler, su derim o derece. Hep elimde su var, her an içiyorum. Biraz buna bağlıyorum. Bide hamilelik öncesi hormon bozukluğu yaşadım ondan dolayı 8-9 ay içerisinde 15 kilo aldım ve hemen arkasından hamile kaldım bundanda olabilir.

valla fink fink geziyom daha dün piknikteydik mangal doğa yürüyüşü sefam ossun sırnaşık şey
ayaklarım ağrıyo çok yürüdüğümde bi o kilonun etkisi...
benim 3. aydan beri nefesim daralıyo bebiş mideme çok başıyo...
dışında memnunum hamdolsunzemuszemus

al benden de o kadar.. :nazar: ödemim yok boyum var ondan herhalde.. gerçi hafif hafif ayaklarım şişmeye başladı... bi oturmuyorum popomun üstünde bundan mı acepsırnaşık şey
21 kiloya erdim geçen gün nişana gittim herkes ne güzel hamile kalmışsın kilo almadan dedi:1shok:

Evet canım boyum kısa 1.60 ım. Ama ben kilo almamaya çalışmadım hiç. Gayette iştahlı biriyim ne blursam götürürüm. Ama suyu çok aşırı içiyorum. Yani hamilelikte ne aşerdin deseler, su derim o derece. Hep elimde su var, her an içiyorum. Biraz buna bağlıyorum. Bide hamilelik öncesi hormon bozukluğu yaşadım ondan dolayı 8-9 ay içerisinde 15 kilo aldım ve hemen arkasından hamile kaldım bundanda olabilir.

belki de... bbiş iyi olsun gerisi detay canım ya...
ben de çok su içiyorum.. demekki onu da az yapsam yarımı aşıp tam dünya olcaktım-tatlicadiarzu-

canım bence doğumda büyük bi kısmını verirsin.doğumdan sonrada vericeksin inanıyorum sana :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
banada bu neeee hiç almamışsın diyorlar bebek nerde diyorlar :roflol: :roflol:

doguma 56-57 kiloyla girdim.su an 46yim.hamilelikten once de 44dum.kilolarim uctu benim.cucuk kadar kaldim yine kaydirigubbakcemile3

ben 24 kilo oldum 58 le hamile kaldım 82yle doğurdum şuan eski kiloma kavuşmama 7 kilo kaldı birden verdim anlamadım normla doğum yaptım boşuna okadar kilolarımı kafama takmıiım hiç değmezmiş

73le hamile kaldım 98 le doğuma gittim. sezeryan doğum yaptım. 15 günlüğüm 88 kgmım.
bakalım 40ımız çıkınca ne gösterecek durum..

Bende 55 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğuma girdim.Sezeryan doğum oldu ilk 1haftada 9 kilo gitti üzerimden.Şimdi 65 kiloyum üzrimde 10 kilo kaldı.Hem kilo gitsin diye uğraşıyorum hemde sütümü arttırmaya çalışıyorum baklaım durum ne olacak.kaydirigubbakcemile4

ya hakikaten bi diyetisyen falan bulmak lazım...
bu böle olmayacak..
1 kilo daha gitti ama düzensiz sporsuz anlamı yok..

ya sporsuz da olmayacak.. göbeğim sarktı resmen..
korse giyme dedi doktor sezeryanlıyım dinliyeyim dedim iyi mi ettim kötü mü bilmem..
zaten çatlak içinde..
çok kötü görüntü yani..
en azından kiloyu ve sarkığı toparlamaya çalışıcam..
çatlak için çok takarsan lazer yaptırırız dio eşim ama çok acıyomuş.. düşünmüyorum da aslında..
krem olarak babe önerdiler çatlak kremi ama işe yarar mı bilmiorum kullanan var mı?

Kızlar kilo alımı diyince bende yazayım dedim
ben 56yla hamile kaldı 67yle doğum yaptım şu an 51 kiloyum ve günden gune zayıflıyom
Yüzüm çöktü resmen banda kilo aldırcak bişiler lazım çok fenayım

Uzun zamandır bu topige yazılmamış. Herkes kilo verdi anlaşılan bi ben kaldım galiba :26:
59 la hamile kaldım. 80 le doguma gittim. Doğumdan iki hafta sonra 12 kilo vermiştim. Bende çok ödem olmuştu. Onlar gitti ilk iki haftada. 6 aydır da 3 kilo verdim ama sütüm azalmasın diye hiç diyet yapmadım. Hala verecek 6 kilom var. Sütümü azaltmadan diyet yapabilir miyim? Aranızda diyet yapıp sütü azalmayan var mı?? İki ay sonra ise başlıyorum. Ayda 3 kilo vererek eski halime kavuşmak istiyorum :3:
Diyet önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler simdiden:1:

azar azar ama sık sık ye. mesela ögününü 6 ya cıkar.günde en az 15 bardak su iç.hareketli ol her müzik duydugunda oyna.aynaya bakıp kilo aldımmı verdimmi diye ilk günden baslama.kilonu unut.aynaya bakma zamanı sölediklerimi uygulayıp 1 ayı gectikten snra olucak..bn bu yöntemle 75 kilodan 57 kiloya düştüm..ama kilomu hiç sallamadım üzldüğüm zamnlarda oldu ama düşünmemeye calıstım..inan bna sende verebilirsin

Tubicik yanıtın için teşekkür ederim. Rejim yapmaktan daha kolay görünüyor ama 15 bardak su düşündürdü beni. :(( ben günde 5 bardak zor iciyorum. Her yerde yazan en az 8 bardak su için önerisini bile gerçekleştirebilmiş değilim :) Ama başka çarem yok sanırım. Umarım ben de kilolarından kurtuldum diye mesaj atabilirim :) teşekkürler

Back
X