2010 haziran annelerinden adet olanlar...

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
15eylülde oğlum 3 aylık oluyor ve ben hastalandım... sadece emziriyorum, mama falan vermiyorum. sadece anne sütü veren annelerin adet görmesi 1 yıla kadar uzayabiliyormuş. ben 3.ayda adet oldum.

var mı başka adet olan?

15eylülde oğlum 3 aylık oluyor ve ben hastalandım... sadece emziriyorum, mama falan vermiyorum. sadece anne sütü veren annelerin adet görmesi 1 yıla kadar uzayabiliyormuş. ben 3.ayda adet oldum.

var mı başka adet olan?

ben senden önce oldum akannehir 45. , 46. günler gibi oldum normal düzeydeydi kanamam, sonra ikinci kez tam bir ay kadar sonra tekrar oldum ama ikincisi çok şiddetliydi hayatımda bu kadar kan görmemiştim kafamçokkarıştı benim oğlum da 3 aylık oldu ayın 2 sinde...

canım ben haziran 2009 annesiyim.doğumdan hemen sonra 1ay 40gün sonra oldum ilk reglimi.
sonrada hep düzenli geldi.1 sene emzirdm bende...

ben de oldum:)
kızım tam 3,5 aylıkken regl oldum..
heveslenmiştim emzirirken uzunca bir süre olmam diye ama doğumdan iki ay sonra rutin muayeneye çağırmıştı doktorum,o söyledi regl olacaksın,boşa heveslenme dedi:))
hazırlıksız yakalanmamış oldum,en azından bekliyordum:)

yalnız değilim yani. uzun bi süre daha olmasaydık iyiydi ama sağlık olsun artık....

kızlar bende adet oldum.doğumdan sonra 37 gün sürdü kanamam ilk günler normaldi sonra az az oldu.10 gün sonra tekrar geldi bi kanama ama miktar olarak azdı.bu ay yine oldum yine az.3 aylık benim kızımda ve emziriyorum bende...

ben de emzire emzire 40-mizin sabahi oldum regl.sonra da zaten sutum azaldi,mamaya basladik.en erken regl olan benim galiba :)

Kızlar regl olduktan sonra göbeğinizdeki şişkinlik geçti mi?Benim hala taş gibi göbeğim var tabi sezeryanında etkisi olabilir.Bende hala regl olmadım.

Kızlar regl olduktan sonra göbeğinizdeki şişkinlik geçti mi?Benim hala taş gibi göbeğim var tabi sezeryanında etkisi olabilir.Bende hala regl olmadım.

benim gobegin adetle alakasi olmadi.dogumdan 15 gun sonra gibi gozle gorulur bir bicimde toparlanmisdi.hem ben sezeranin ertesi gununden korse taktim 2 ay.

benim gobegin adetle alakasi olmadi.dogumdan 15 gun sonra gibi gozle gorulur bir bicimde toparlanmisdi.hem ben sezeranin ertesi gununden korse taktim 2 ay.

Bende doğumdan 3gün sonra taktım tabi ben o kadar uzun süre takamadım bende kabızlık yaptı çünkü hiç çıkarmadım gece gündüz.Göbek hala duruyor tabi ilk zamnki gibi değil vücudum baya toparlandı ama sanırım kilonunda etkisi var fazla 6 kilom kaldı.

benim bebeğimde 19 eylülde 4 aylık olucak ama benda daha adet olmadım buna süt koruması diyolar galiba benide 1 yıl boyunca koruyacak anneme çakmişim...

bu arada ben hamileyken 18 kilo aldım şu ana kadar hepsini fazla fazla verdim şükür...malüm bebeğimde gaz problemi olduğu için herşeyi yiyemedim o yüzden kilo kalmadı

Bende doğumdan 3gün sonra taktım tabi ben o kadar uzun süre takamadım bende kabızlık yaptı çünkü hiç çıkarmadım gece gündüz.Göbek hala duruyor tabi ilk zamnki gibi değil vücudum baya toparlandı ama sanırım kilonunda etkisi var fazla 6 kilom kaldı.

verirsin canim insallah.
ben gunden gune zayifliyorum.gozlerimin alti cokmus durumda o kadar yani.
cok zayifladim.Nilay bitiriyor beni valla:))))))

verirsin canim insallah.
ben gunden gune zayifliyorum.gozlerimin alti cokmus durumda o kadar yani.
cok zayifladim.Nilay bitiriyor beni valla:))))))

Canım bari vitamin hapı falan al doktoruna danışarak.Şimdi mevsim değişiyor hasta olursun.Nilay tam çetin ceviz oldu anlaşılan:))))

dün hastalandım sonunda bayadır olmayınca tuhaf oldum karın ağrıları geri geldi ama doğum sancısından sonra bu ağrı çok hafif geldi bana:)

Back
X