2010 haziran bebeklerinden diş çıkaranlar...

boncuk1985

minikkızımakardeşgeliyor
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.331
4
116
İstanbul
alkisalkisalkis meraba annişler bebişlerimizin ilk çıkan dişlerini paylaşalım isterseniz ...
benim bebeğim ilk dişlerini çıkarmaya başladı

Son düzenleme:
ilk inciler geliyor demekopuyorumnanaktan
hayırlı olsun boncuğum:)
diş etinde beyazlık vardı kızımın,konduramamıştım ama 4.ay aşılarını yaptırırken hemşire hayırlı olsun dişiniz dedi:)
5aylık olduk hala bekliyoruz,pırtlamadı henüz:)
doktorumuz da birkaç güne de çıkabilir,1 ay da sürebilir çıkması dedisempatiksalakcinni
boncuğum hani o beyazlıktan sonra dişin pırtlaması ne kadar sürdü?

ilk inciler geliyor demekopuyorumnanaktan
hayırlı olsun boncuğum:)
diş etinde beyazlık vardı kızımın,konduramamıştım ama 4.ay aşılarını yaptırırken hemşire hayırlı olsun dişiniz dedi:)
5aylık olduk hala bekliyoruz,pırtlamadı henüz:)
doktorumuz da birkaç güne de çıkabilir,1 ay da sürebilir çıkması dedisempatiksalakcinni
boncuğum hani o beyazlıktan sonra dişin pırtlaması ne kadar sürdü?

canım biz 1 ay önce farkettik ve daha yeni görünmeye başladı damakları acayip serteldi beyazlıklar görünüyo çok kaşınıyor olmalı ki elleri devamlı ağzında yiyip bitirecek yakında ellerini ıslanıncada soğuyo eldiven takıyorum ama
çözüm değil malesef ama jel kullanıyorum biraz rahatlıyo
aman beee gazından yeni kurtulmuştukki şimdide dişinin eziyeti çıktı
neyse sağlılklı sıhhatli olsunlarda bunlarda geçer inş. inci gibi dişleri olur bebişlerimizinde hiç dökülmezler...

bizimde beyazlamış ama patmaladı,bakalım inşallah zorlanmadan patlarda kurtuluruz.hayırlı olsun boncukcum,çok huzursuzlandımı,gece uykusu gündü uykusu değiştimi?

bizimde beyazlamış ama patmaladı,bakalım inşallah zorlanmadan patlarda kurtuluruz.hayırlı olsun boncukcum,çok huzursuzlandımı,gece uykusu gündü uykusu değiştimi?

canım uykuda problem yok bol bol uyuyoruz ama uyanınca aman allahım sanki ellerini kemiriyo hırsını alamayıncada ağlıyo e okadarlıkda olur tabiki

Bizde de daha yok diş falan ama kaşınma var sanırım
doktor yeşil soğanın beyaz tarafını ver ağzına hem suyu ii gelir hemde sert hoşuna gider dedi

benim bebişim 29 haziran dogumlu:emir_bebek: ilk dişini 15 qün önce cıkardı
şimdi 2,dişini çıkarmaya ugrasıyor:nazar: çok erken ama çıkardısüprizzzzz

canım uykuda problem yok bol bol uyuyoruz ama uyanınca aman allahım sanki ellerini kemiriyo hırsını alamayıncada ağlıyo e okadarlıkda olur tabiki

canım ya yerim ben onu :emir_bebek:
benim oğluşumda 22 haziran doğumlu oda aynen elleri sürekli ağzında sapur supur sesler çıkarıyo sürekli bakıyorum diş belirtisi yok gibi bazende diliyle alt dişlerinin çıkacağı yeri ovuyo bu bir belirti olabilirmi sizce kızlar

slm arkadaşlar benim kızımda 10 haziran doğumlu eller sürekli ağızda ne bulursa ısırası geliyor çok sakin olan kızım şimdi çok huzursuz gece ağlayarak uyanıyo ve kakası yemyeşil henüz görünürde diş yokama belirtileri var. bende bugün eczaneden calgel jel aldım ondan sürdüm bakalım nasıl etki edecek ebe eline pırasa ver dedi hemvitamin alır hem onla kaşır dedi bakalım ne olacak paylaşmak istedim

benım oglumda 6 hazıran dogumlu daha 3.5 aylıkken doktora gıttığimizde doktor kabarmıs yaknda cıkartır belli olmuş beyazlıklar dedı cocuk huzrsuzlk yapabılir cıkana kdr kasıntıdan dedı 5 ay bıttı hala tık yok beyazlık var ama diş yok .

benım oglumda 6 hazıran dogumlu daha 3.5 aylıkken doktora gıttığimizde doktor kabarmıs yaknda cıkartır belli olmuş beyazlıklar dedı cocuk huzrsuzlk yapabılir cıkana kdr kasıntıdan dedı 5 ay bıttı hala tık yok beyazlık var ama diş yok .

benim kizim da 25 Mayıs dogumlu,6cı ayını bitirecek.
doktora gosterdim alttan kabarmış dedi ama diş yok henuz.

benim bebişim de 6 haziran daha diş filan yok ama bol bol şogurtları akıyo yakın da çıkarcaz herhal de işe başlamadan çıkarsa balim
diş çıkartırken çok zorlandınızmı?

valla kızlar erken çıkarsın diye bakmayın çok zorluyo dişler çünkü
geç çıkması daha iyi yani en normali 7 ayla 1 buçuk yaş arasıymış benim kızımda ilk dişini 7 aylıkken çıkardı alttan onda bişi anlamadım ama ondan sonra üstten gelenler çok kötüydü
ateş ishal iştahsızlık uykusuzluk yaptı 1 ay öncede azılarını çıkardı üsttende alttanda 2 tane çıkardı ama tam zamanında çıkardı
şimdilik buna heveslenmeyin zamanı gelince çıkartırlar
inş sorunsuz ağrısız çıkartırlar dişlerini
ilk incinizde hayırlı olsun devamı ağrısız gelmesi dileğiyle

Back
X