2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

bende 7 haftalıkhamileyim. 14 aylık bir oğlum var ve daha inanın alışamadım bu hamileliğime. benim için çok dua edin arkadaşlar inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririm ve bu bebeğimide sağlıkla kucağıma alırım.

merhabalar bende allah nasip ederse kasımın başında anne olacağım ilk bebeğim burada konuşmak ve paylaşmakisterim tüm durumlarımı

herkese merhaba ben hamile değilim ama bakıcı arkadaşım hamile, kısmet olursa kasım da doğum yapacak, size bir kaç sorum olacak

sanırım bakıcımız 9 haftalık hamile

folik asiti kaçıncı aya kadar kullanacak

bir de 2 li test kaçıncı haftada yapılacak?

bende gebelik geçirdim ama bunların zamanını unutmuşum

herkese merhaba ben hamile değilim ama bakıcı arkadaşım hamile, kısmet olursa kasım da doğum yapacak, size bir kaç sorum olacak

sanırım bakıcımız 9 haftalık hamile

folik asiti kaçıncı aya kadar kullanacak

bir de 2 li test kaçıncı haftada yapılacak?

bende gebelik geçirdim ama bunların zamanını unutmuşum
Merhaba,doktora gitseydi keşke ya hiç gitmeden olur mu öyle. 2li tarama testi 11-14.haftalarda yapılıyor.

allah nasip ederse benimde kasım 23 olucak doğumum ama herşey yarın belli olucak benim ilk doktorum beni baya korkuttu oyüzden 3 dokturum iyi konuştu ama oda perşembe günü cağırdı ozaman herşey belli olucak benim hamileleliğim sanırım sad tan hemen sonra değilmiş yumurtalarım gec calışmış oyüzden diğerleri bebeğin kalp atışlarını göremediler bu doktorum söyledi sen gec hamile kalmışsın normalde 7 haftalık olman gerek ama sen daha 6 haftaya yeni giriyorsun dedi ama herşey dediğim gibi yarın belli olucak nasipte varsa bu bebek bebim olucak yoksa olmicak

ay kızlar sorunsuz güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim
geçen sene bu zamanlar sizinle aynı durumdaydım bende sizi okudukça o günler geliyor aklıma ben bu sitede o kadar çok şey öğrendimki en başta da güzel dostlar kazandım
şimdi 4,5 aylık oğlum var dünyalar tatlısı
bazen hamilelikgünlerimi özlüyorum yat dinlen keyfini çıkar dediler ben dinlemedim ama sizler öyle yapın hamileliğinizin tadını çıkarın önümüz yaz ve bol bol gezin opuyorumnanaktan

selam..
Bende kasimda dünya ya getiricem bebegimi insallah!
Daha önceleri üye degildim ama paylasimlarinizi takip ediordum hep. Paylasimlar,deneyimler acayip hosuma gidiyor firsat buldukca girip merak ettigim ne varsa bakiyorum belki birilerininde basina gelmistir die hani derleryaa damdan düsenin halinden damdan düsen anlar o hesap : )
Bütün anne adaylarina kucakdolusu sevgiler....
Meleklerimizi saglikli bir sekilde kucaklariz insallah.

2010 Kasım anne adayları merhabaopuyorumnanaktan
Ben de muhtemel tarihi 13 kadım olan bir anne adayıyım, 10 +2 hamileyim ve Allah'a şükür sağlıkla yola devam ediyoruzkaydirigubbakcemile2

Benimle aynı endişe, heyecan,mutluluğu yaşayan anne adayları ile tanışmak ve bu yolculukta birbirimize destek olmak istiyorum.

Yeniden merhaba:emir_bebek:

Back
X