2010 Kasım Anneleri; Buyurun Popoları Eritelim :)

biraz önce tartıldım tabi aki aç karnına ve emzirdikten sonra, şoktayım: 71.3 gordum tartıda. inanılmaz bişi bu hedefe sadece 2 kilo kalmış görünüo. tabi diyetisyenin hedefine :) bu aşı haftasının nimetleri de varmış galiba, huysuz oğlumla uğraşmaktan zayıflamışım. bakalım ne zaman 60 lı sayıları görcem

grup zayıflıyormuşta haberim yok.. benimde kilo vermem lazım hamile kaldığım kiloya 1 kilo kaldı ama 5 kilo verip 60 kilo olmak istiyom boyum 170 benim için ideal yani... benim tüm kıyafetlerim oluyor ama çok pis sarkık bir göbüş var sezeryandan sanırım spora başlamak lazım benim göbek diyetle verilmez şu an ki psikolojim diyete uygun değil nasıl olsa işe başlamama daha 6 ay var veririz...

bu hafta diyetın tamamen bozdum... aç kurt gıbıyım.. :))))
ama gınede dırenıyorum...
ya prop ve benden başka kılo vermek isteyen yok mu??

hamile kaldığım kiloya dönebildim şükürler olsun kiloya döndüm ama formuma dönmem zaman alıcak göbeğim hala var.. ideal kiloma 4 kilo kaldı ha gayret

65 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım...şuan 69 kiloyum...başlangıç kiloma 4 ideal kiloma 9 kilo var...mecburi diyet yapıyorum.....süt diyeti...oğlumda süt alerjisi var.....içinde süt olan bişey yiyemiyorum...ekmek yiyerek zayıflıyorum desem inanırmısınız :)

off off popo eritmek hayal değil artık ama göbek eritmek hayal:D
deli gibi yiyorum ama şu an 58,5 düşmüş durumdayım hamile kaldığım kilo 57 çok az kaldı hedefe ama sanırsam bu göbek böle saplandı :S

ben 50 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla hastaneye gittim 2 hafta sonra tam 60 kiloya indim istem dışı çünkü ben zayıflamak istemiyorum şu andada bol bol yiyorum 60 kiloda kalabilmek için çatlak yok göbek kalmadı biraz selülit var kalçada onu da hallederim çünkü çok çok az sıkınca görünüyo
boyum 1.75 kilo 60 olunca güzel oldu valla 50 zayıf duruyodu.:66:

ben 60 kilo ile hamile kaldım ilk 5 ay hiç kilo almadım hatta 3 kilo verdim 9 ayın sonunda 69 kilo ile doğuma girdim şuan 57 kiloyum eski kıyafetlerim oluyor ama göbeğim var sezaryan maduruyum yani :43:

ben 60 kilo ile hamile kaldım ilk 5 ay hiç kilo almadım hatta 3 kilo verdim 9 ayın sonunda 69 kilo ile doğuma girdim şuan 57 kiloyum eski kıyafetlerim oluyor ama göbeğim var sezaryan maduruyum yani :43:

sakın üzülme yemin ederim ben 57 kilo olsam ağlarım 30 yaşındayım ömrüm boyunca hep zayıflık çektim bide etrafın fıs fısları 90 kiloda olsam sevinirim çünkü çevre beni kompleksli yaptı. :52::52:

benim doğum öncesi kiloma dönmeme bir kilom kaldı nihayet, onu da yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah. herkese kolay gelsin :8:

ben 50 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla hastaneye gittim 2 hafta sonra tam 60 kiloya indim istem dışı çünkü ben zayıflamak istemiyorum şu andada bol bol yiyorum 60 kiloda kalabilmek için çatlak yok göbek kalmadı biraz selülit var kalçada onu da hallederim çünkü çok çok az sıkınca görünüyo
boyum 1.75 kilo 60 olunca güzel oldu valla 50 zayıf duruyodu.:66:

tütütütütüt:nazar:

selam kızlar nasıl gidiyor kilo verme işi,ben 62 ile hamile kaldım,76kg oldum.şuan 60 kilodayım,bende keşke 55 olabilsem diyorum.ama sezodan dolayı hafif göbek var maalesef:20:

Back
X