Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozgulcum, evet insan zamanla unutuyor ama sorulara cevap vermek daha etkili olacaktır bence de. burada ayrıca alıp da kullanışlı bulmadıklarımızı da yazabiliriz ki boşuna onca para harcamasınlar zira bebek demek masraf demek :)şu an o günler geride kalınca direk bişey gelmio tabiki aklıma çünkü her geçen gün bebişlerin yeni ihtiyaçları çıkıyor.en iisi yeni annişler bizlerden öğrenmek istedikleri veya merak ettikleri varsa onları sorarlarsa çok güzel yardımcı oluruz:d
sağol canım, insan yaşadıkça öğreniyor ne eksik diye. bir nebze faydamız olursa ne güzellinden çok güzel bir konu olmuş. benimde baya eksiklerim olmuştu. mesela göğüs ucu çıkarıcı, mama, termos almak hiç aklıma gelmedi.
bari bizler daha faydalı olalım buradan.
sormak istedikleri varsa yazsınlar bizde cevaplayalım.![]()
merhaba caprise,ben kendı adıma cok tesekkur ederım tavsiyelerınız ıcın.. benım ılk gebelıgım ve her seyı arastırıp sorarak ogrenmeye calısıyorum.. pekı bu gıysı ve malzemeler ıcın onerdıgınız markalar var mı yada hepsı aynı isi goruyo farketmez mı dıyosunuz..bu konu da goruslerınızı alabılır mıyım...
bu konuyu açmakla ne güzel düşünmüşsünüz.
2010 annelerinden bize gelip tebrik edenler, sorumuz olduğunda cevaplayacağını söyleyenler olmuştu.
benim sorum şu. bazı yiyecekleri elleyip bi yerimize dokununca bebekte onun lekesi çıkar diyorlar. bu yiyecekler hangileri?
canım, açıkçası ben daha önce böyle birsey duymadım. ne yalan söyleyeyim pek de inanmam böyle şeylere. ben kesin elleyip kendime de dokunmuşumdur ama leke falan olmadı. ama doğum lekelerinin neden oluştuğuyla ilgili sağlık sitelerinde açıklama vardır mutlaka :)
kızlar çilek ve zeytini de saydılar. kaç gündür onu düşünüyorum ikisini de o kadar çok yedim ki :26:
göğüs ucu çıkarıcı ilk defa duyuyorum.
ne kadar çok şey var öğrenmemiz gereken..
bende hic duymamistim. dogumdan sonra emzirmede zorluk cekince esim eczaneden gogus ucu cikarici almaya gitmisti, ama eczaci gec kaldigimizi soylemis hamile iken kullanilirmis. benim gogus uclarim kanamisti. sut sagama pompasi ilede cikiyor ama benimki ondada cok acimisti.
![]()