bende 2 tane pompa var biri avent biri medela ama malesef benim sütüm sağılmıyor şimdiye kadar 3-4 kere en fazla 60 ml çıkarabildim. kızım 1 yaşına gelecek hala yoğun bir şekilde emiyor 1 bebeği daha emzirecek kadar süt de var ama bende pompa işe yaramıyor.
aventin daha hassas acıtmadan sağım yaptığını söyleyebilirim. en son fiyatı 185ti sanırım (elektrikli+pilli+manuel)
medela ise 150 civarıydı ama indirime girmiş olabilir (elektrikli+pilli)
bence şunu da düşünmelisin çalışıyormusun, ne zaman işe başlayacaksın, evi,n işe yakın mı vs vs
çünkü sütü sağdıktan sonra soğuk tutabilmen lazım (çantalı olanları tercih edebilirsin mesela) ama evdeysen bence pompa için acele etme ihtiyacın olursa alır hemen yıkar sterilize eder kullanırsın benim fikrim bu.
süt saklama poşeti de almıştım lansinoh güzel bence başka marka almadım zaten o da kaldı elimde birsürü. sağınca yanlış bilmiyorsam dolapta 1 gün tutabiliyorsun daha uzun süre saklayacaksan dondurucuya atman gerekiyor kullanmadan önce dolabın alt tarafında çözünmesini bekliyorsun (yanılıyor olabilrim) sonra kademeli ısıtıyorsun yani kaynar suya sokmuyorsun hemen. benim bildiğim bu ama uygulama şansım pek olmadı...