2010 Mart Anneleri Bu Defa Bebeklerimizle Buluşuyoruz :))

Buluşma hangi yakada olsun ?

• Buluşma haftaiçi Anadolu yakasında olsun

OY: 4 28,6%
  • Buluşma haftasonu Anadolu yakasında olsun

OY: 3 21,4%
  • Buluşma haftaiçi Avrupa yakasında olsun

OY: 5 35,7%
  • Buluşma haftasonu Avrupa yakasında olsun

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
158
İstanbul

2010 Mart Annelerinden kimler buluşmaya katılıyor görelim bakalım

Yer: Cevahir Avm Kahve Dünyası 6.Kat / Şişli...

Zaman: 22 Haziran Salı Saat 13:00

opuyorumnanaktan

buluşmaya katılanlar

pancuben
eftel
kuju
taburcu
hasret
beknur
mrl
ocd
sumeyra05
merveege
hijyenim

Son düzenleme:
cumartesi olursa ben gelemem:gitme: en yoğun olduğumuz gün:(( hafta içi oılsun bnce hafta sonu çok kalabalık olur yollar... heryer kalabalık olur rahat edemeyiz...

he bide şöyle açık alan olsun yeşillik, kır bahçe tarzı bu sıcakta rahat etsin bebişlerimiz.. ana dolu yakasında bu şekil rahat edebileceğimiz yer bilen warsa anadoluyu oylasın..
awrupa yakasnda deniz kenarı yeşil alan falan gibi bir fikri olanda awrupa yakasını..

hafta içi olursa nasıl gelirim bilmiyorum çünkü bizi babamız getirip götürür ancak herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olsun anadolu yakasıda olsa avrupa yakasıda olsa ulaşım kolay olsun yeter

cnm geçen buluşmada 5 kişiydik gayet keyifliydi... elbette gönül isterki herkes katılsın opuyorumnanaktan

bende uzak bir yer olursa kızımla bu sıcaklarda nasıl gelirim diye düşünüyorum. Kanguruda pişiyor çocuk. Ana kucağını tek başıma taşıyamam, arabasını alsam bebek arabası ile ancak yakın mesafeye gidebilirim. Bu işi siz nasıl kotaracaksınız?

yaaa benim için farketmez İsterseniz kızlar HİJYENİM de buluşalım yollar sokaklar bebeklerimize bişey olması şaka bir yana hafta içi haftasonu farketmez siz bana tarih söyleyin geliriz kızımla biz .Temmuzda yokum ama Balıkesir ordan da Geliboluya gidicez...

anadolu yakasında hafta içi olsunnnn opuyorumnanaktan oyladım bileee ilk defa katılıyorum aranıza alırsınız haldeee sempatiksalakcinni

yaaa benim için farketmez İsterseniz kızlar HİJYENİM de buluşalım yollar sokaklar bebeklerimize bişey olması şaka bir yana hafta içi haftasonu farketmez siz bana tarih söyleyin geliriz kızımla biz .Temmuzda yokum ama Balıkesir ordan da Geliboluya gidicez...

bana uyar sempatiksalakcinni

neden hafta sonu diosunuz kızlar nasılsa kimse çalışmıyor... hafta içi yollar daha sakin olur haftasonu heryer çok kalabalık olur istanbuldaaa..

hafta içi olsun herkesin rahat ulaşabileceği bi yer olabilir açık alan süper ama bu önümüzdeki hafta olmasın sakın ben köye gidiyorum amasyaya ama gelince nerde olursa gelirimm

kızlar açık alan olsun da yalnız kafama takılan bu bebişlerin altı değişicek falan açık alanda nasıl olacak bu?

örtü örteriz kimsecikler görmezzz:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

aşkitom birilerinin görmesinden ziyade yani gideceğimiz yer nasıl biyer olacak sahilmi cafemi piknik alanı gibi biyermi açık alan diyoruz ama önce bi nereye gideceğimize karar verelim bence ulaşımı kolay olmalı çünkü hem bebişler hem çantaları varsa araba yada ana kucağı o yüzden ulaşım ve gidilcek yer çok önemli

Back
X