2010 Mart Anneleri - Oyuncak tavsiye edermisiniz?

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Merhaba Mart anneleri
Bebişim yeni 8 aylık oldu. Minoşum eski oyuncaklardan çok sıkılı :59:. Yeni oyuncaklar almaya düşünüyorum, oyuncak secimi konusunda sizlerden yardım alabilirmıyız?
Bebeğiniz sevdiği ve ilgi gösterdiği oyuncakları hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Bebeklerinizi güle güle büyütun :emir_bebek:

Ayşenur diş çıkardığı için ağzına plastik oyuncak kaşığın sapını alıyor.Birde en çok üst üste konulan büyükten küçüğe renkli kovalarla oynuyor.Ya yuvarlıyor peşinden gidiyor yada sağa sola vurup ses çıkarıyor...

sende güle güle büyüt canım bebeğini
ben oğluma çok oyuncak almadım ama artık bende yavaş yavaş başlıycam abartmadan almak lazım çünkü çok çabuk sıkılıyorlar
müzikli ışıklı oyuncaklarda kesmiyor artık kendilerinin çıkardığı sesler daha çok hoşlarına gidiyor sanırım çünkü sürekli eline aldığı herşeyi biyerlere vurarak ses çıkartmaya çalışıyor
ben o yüzden çok pahalı olmayan ama çin malı sağlıksızda olmayan kendisinin keşfederek oynayacağı oyuncaklar almayı düşünüyorum ve senin gibi arayıştayım
sadece oyun halısına verdiğim paraya acıyorum gerçekten çok gereksiz doğru düzgün oynamadı bile

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben şimdiye kadar bebeğe aldım en güzel oyuncak Fisher Price Ana Kucağıdır.
Onda çok oynadı ve çok oyaladı kendini. Çok çok memnun kaldım.
Megryann, senin dedin kupalardan bende aldım, yüzüne bile bakmadı. :(
Bu tarz kitaplar almaya düşünüyorum, ne dersiniz?
247284755-5421915-700_700.jpg

Tavsiyeleriniz halen bekliyorum
Teşekkürler.

AAA ederiz etmez miyiz ama bende 2010 mart annesiyim eğer almadı isen oyun halısı alma zaten dönemi geçti. Daha çok sesli görselli oyuncaklar alabilirsin Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy kızım buna bayılıyoo her yere götürüyoruz bu günkü gözdemiz de ilk arabam.. aktivite masaları alabilirsinnn yada kiralayabilirsin oyna ver diye bi sitede

Playskool yaramaz toplar, iç içe geçen küpler, eğer bebeğin erkekse playskoolun bastır gitsin arabaları, sesli ve ışıklı telefon, benim bebeğimin en sevdiği oyuncakları. Resimlerini yolladığın kitaplardan aldım hiç ilgilenmedi benim oglum. Ama bir yegenim var 7 aylık kız bebek, o bayıldı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

biz en son yaramaz topları aldık, seviyor onu ama toplarının pesınden gıtmedıgı ıcın ben yoruluyorum oynrken:)sesli şeyler ilgisini cekıyor. yalnız bebek bakım kıtabımda 9-12 aylar ıcın bebege ekstra oyuncaga gerek olmadıgı, bu dönemde sosyallesmeye yogunlastıklrı ıcın beraber yapılacak etkınlıklerın daha cok hoslarına gıttıgı yazıyor. şöyle bi düşününce bizdeki durum da böyle cidden. elinden tutup yuruteyım, cee oynayalım, fış fış kayıkcı yapalım, kanepeye tutunsun beraber vuralım, peteklere yapışsın ben onu gıdıklıyım bunları ıstıyo hep. bir de benım şiddetle tavsıye edecegım oyuncak yumusak bır top. maç yapmaya bayılıyo kızım onun attıgı topları kalecı gıbı ucup yerlerde yuvarlanıp yakalamamıza bayılıyor.

Back
X