2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

ılk ben başlıyayımm...
23. haftadayım 8 kilo aldım...
62 ile başlamıştım, 70 im.mafoldumben

pöfffffffff! böle topik mi olur yaaaaaaaaaa!! :mymeka:
ben 3 hafta önce 6 kg. almıştım şimdi kesin en az 8 kg. almışımdır. herşey haftaya belli olcek zira doktordan doktora ölçüom ben kilomu. tüm hafta sinirimi bozamam yaneeeeee..
:dilcikar:

44 kiloyla başladım şu anda 50 kiloyum, başlarda pek kilo almamıştım, son haftalarda aldım en çok :kedi:

ben söylerdim ama neyse ayıp olur şimdi kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topiğinn canımm.. ben 45 kilo ile başladım ayın 26 sında 52,5 olmuşum saygılarrr kaydirigubbakcemile3

ben de üç hafta önce 70 kilo idim....bakalım ayın 22 sinde kontrolüm var o zaman ne olacak....64 ile hamile kakmıltım....

Ben 55 kiloyla hamile kalmıştım 18+3 te 58.2 idim bakalım bir dahaki kontrole ne kadar olacağım?

Evet canım çok kilo almadım henüz, ama bu ara iştahım açıldı gelecek kontrolde ne olur bilmem :uhm:Eşimde hep benim kilolu olmamı isterdi, 75 kiloyla gitmen lazım doğuma diyip duruyorkaydirigubbakcemile3

ben 23.haftama adım atarkenn tamm 5 kilo almışımm
68 ile başladımm 73 oldumm
doğuma giderken 90 kilo olurdum herhaldee
filinta gibiyim demiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

işte hamileliğim boyunca moralimi en çok bozan konu........
ben 69la hamile kaldım ve şimdi 77yim..tam 8 kg almışım:bbo:

64 kilo ile basladım 58 kiloyum suan :umursamaz:
25 haftalık hamileyim:emir_bebek:

ben 58 ile başladım şimdi 63 kiloyum ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım 1 yılda kendiliğinden hepsi gitti kiloyu hiç takmayın kızlar

Evet canım çok kilo almadım henüz, ama bu ara iştahım açıldı gelecek kontrolde ne olur bilmem :uhm:Eşimde hep benim kilolu olmamı isterdi, 75 kiloyla gitmen lazım doğuma diyip duruyorkaydirigubbakcemile3
benimki dalga geçiyor tipe bak diye oysaki ben hamileyim sebebeim var o da benim kadar kilo aldı nerdeyse

işte hamileliğim boyunca moralimi en çok bozan konu........
ben 69la hamile kaldım ve şimdi 77yim..tam 8 kg almışım:bbo:
ben moralin yerine getireyim benim normal kilom 52 ydi hızlı kilo alıyorum diye diyetisyene gidiyim diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim ilk dokjtora gittiğimde 54 mü 56 mıydım hatırlamıyorum o kadar hızlı kilo alıyorum ki şimdi 20 haftalığız ve doktor bugün 67 küsür tarttı (farklı bir doktora gittim umarım 8inde gittiğimde bu kadar büyük bir rakam çıkmaz)

Back
X