2010 Mayıs Annelerinin doğum hikayeleri

elvoscan

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
1.416
5
641
Diğer
2010 mayıs melekleri gelmeye başladı, okurken en çok duygulandığımız en çok sevinç gözyaşı döktüğümüz alanı açmak istedim. Doğum yapan ve kendini toplayan tüm mayıs annelerinin hikayelerini okumak ve duygularına ortak olmak istiyoruz. 2011 mayıs annelerine hatıra kalsın. :) Hepimizin güzel ve kolay hikayeleri olması dileğimle...

elvancım inş güzl şeyler yazarız tatlım ben başkalarınınkini hep gözyaşlarıyla okudum burda kaç aydır neler paylaştık kendi arkadaşlarımınkinide okumak çok duygulandıracak beni eminim kendimi düşünemiyorum bile canım hepimizi allah bir nefeste kurtarsın yazarız o zaman tatlım

elvan hayırlı olsun topic canım inş o günleri de görürüz sağlıkla sıhhatle atlatırız da. tugbanın dediği gibi hep gözyaşlarıyla okudum doğum hikayelerini inş ben de yazıcam günü geldiğinde:)

hayırlısıyla hepimiz doğurucaz, zaten hormonlarımız tavan yapmış durumda hemen duygulanıyoruz. hatıra kalıcak hikayelerimiz...

gerçekten bu başlığı görmek bile heycan veriyor...
acaba fırsat bulacakmıyım buraya yazmaya diye düşündüm birden...
ne yapar ne eder yazarım galiba...bağımlılık yaptınız bende çünkü...
şimdi hergün açıp bakıyorum gamze yazmışmı hikayesini diye..daha erken ama...bebişinin ona çok ihtiyacı var...

merhaba teyzelerimmmmm ben DURU bebekguclubacismile
annem burda sizinle çok şey paylaştığını birsürü teyzem olduğunu söyledi. ne kadar şanslıyım:ecrin_bebek:
2. nisan cuma akşamüstü saat 16:00 gibi başladı bu rahim denen şey beni sıkıştırmaya.ama annem önemsemedi. babamda toplantıdaymış geç gelicekmiş. bizde annemle mısır patlattık ve film izledikzemuszemus bu arada hiçç kesilmedi annemin kasılmalarıbilmiyorumkismile ne yapayım ben artık gelmek istiyordumm:umursamaz: babam geldiğinde saat tutmaya başladılar. şu babamda olmasa annem bunu akıl edemicekti bayanssulusmile 2dk da 40-50 sn sürn kasılmalar varmış. doktorunu aradı annem. doktor amcamda anneme bir güzel kızdı. bu kadar saattir sancın var neden beni gece 11 de haberdar ediosun diyebilmiyorumkismile hemen hastaneye doğru yola çıktık. annem kapıda babama eşyalarıda alsakmı dedi ama babam eve dönmeye kararlı benim cicilerimi evde bıraktı:umursamaz:hastanede doğumhaneye indiler önce çatı muaynesi ebe ablayı çok sevdim parmakları ince ve uzundu kaydirigubbakcemile4 canımı hiç yakmadı. açılma 1 cm miş doktor amcanın talimatıyla yatışımız yapıldı. ama annem doktor amcayı arayıp ben burda yatamam televizyon yok cnm sıkılır dedikaydirigubbakcemile3 ben geliyorummm annem hala tv derdindekaydirigubbakcemile3 babacığım sandalye tepesinde annem yatakta sabaha kadar sancı çekti. ama benn çok nazlı bir kızdım öyle hemen gelmedim. sabah doktor amcamın kararıyla suni sancı takıldı. ama annem ağrıları hiç hissetmedi. ebe bile şaşırdı. bu arada açılma 1 cm hala. doktor amca sezeryan dedi. annemi apartopar sezeryana aldılar ve babam benim cicilerimi evde bıraktığı için eve gitmek zorunda kaldımafoldumben annem ve babam ameliyathane kapısında hüzünlü bir ayrılık yaşadılarmafoldumben ameliyathane çok soğuktu annem titredi ve masada korkup genel sezeryan istedikaydirigubbakcemile3 ben saat 08.59 da doğdum ohhh beeee kurtulmuştum o daracık yerdenkaydirigubbakcemile3 hımm doktor amcamında dövmeleri varmışaklinialirimsmile beni aldılar yıkadılar bu arada amcam ve babam beni kameraya çekti hemende ünlü oldumaklinialirimsmile annemin yanına geldim herkesde bizi bekliyormuş çok utandım. annemin kucağına koydular beni babamda geldi yanımıza. hiç ağlamadım ama mama kokusu aldım hemen saldırdım sütaş çifliğimekaydirigubbakcemile3 çok acıkmışım cokacimcoook babam anneme çok güzel bir evlat verdin bana diye teşekkür etti bide yüzük taktı. annem ağlamaya başladı. annem ağlayınca bende bastım çığlığı:sinifsinif: hiç gelemem böyle sahnelere. 3 gün hastanede kaldık sonra babam kurban kestirdi. annemin kucağında evimize girdik odamı çok sevdim şimdi her istediğimi yapıyorlar. bir ağlamam yeterlikaydirigubbakcemile3
benden bu kadar teyzeciklerim şimdi uyumalıyım

duru prenses 3.nisan. cmrtesi saat 8.59 da dünyaya gözlerini açtı. okadar güzel bir duyguymuşki anne olmak tarifi imkansız.hayatımda yaptığım en güzel şey o. Allahım uzun ömürler güzel yazılar yazsın inşallah herkesin bebeğine:Saruboceq:

merhaba teyzelerimmmmm ben DURU bebekguclubacismile
annem burda sizinle çok şey paylaştığını birsürü teyzem olduğunu söyledi. ne kadar şanslıyım:ecrin_bebek:
2. nisan cuma akşamüstü saat 16:00 gibi başladı bu rahim denen şey beni sıkıştırmaya.ama annem önemsemedi. babamda toplantıdaymış geç gelicekmiş. bizde annemle mısır patlattık ve film izledikzemuszemus bu arada hiçç kesilmedi annemin kasılmalarıbilmiyorumkismile ne yapayım ben artık gelmek istiyordumm:umursamaz: babam geldiğinde saat tutmaya başladılar. şu babamda olmasa annem bunu akıl edemicekti bayanssulusmile 2dk da 40-50 sn sürn kasılmalar varmış. doktorunu aradı annem. doktor amcamda anneme bir güzel kızdı. bu kadar saattir sancın var neden beni gece 11 de haberdar ediosun diyebilmiyorumkismile hemen hastaneye doğru yola çıktık. annem kapıda babama eşyalarıda alsakmı dedi ama babam eve dönmeye kararlı benim cicilerimi evde bıraktı:umursamaz:hastanede doğumhaneye indiler önce çatı muaynesi ebe ablayı çok sevdim parmakları ince ve uzundu kaydirigubbakcemile4 canımı hiç yakmadı. açılma 1 cm miş doktor amcanın talimatıyla yatışımız yapıldı. ama annem doktor amcayı arayıp ben burda yatamam televizyon yok cnm sıkılır dedikaydirigubbakcemile3 ben geliyorummm annem hala tv derdindekaydirigubbakcemile3 babacığım sandalye tepesinde annem yatakta sabaha kadar sancı çekti. ama benn çok nazlı bir kızdım öyle hemen gelmedim. sabah doktor amcamın kararıyla suni sancı takıldı. ama annem ağrıları hiç hissetmedi. ebe bile şaşırdı. bu arada açılma 1 cm hala. doktor amca sezeryan dedi. annemi apartopar sezeryana aldılar ve babam benim cicilerimi evde bıraktığı için eve gitmek zorunda kaldımafoldumben annem ve babam ameliyathane kapısında hüzünlü bir ayrılık yaşadılarmafoldumben ameliyathane çok soğuktu annem titredi ve masada korkup genel sezeryan istedikaydirigubbakcemile3 ben saat 08.59 da doğdum ohhh beeee kurtulmuştum o daracık yerdenkaydirigubbakcemile3 hımm doktor amcamında dövmeleri varmışaklinialirimsmile beni aldılar yıkadılar bu arada amcam ve babam beni kameraya çekti hemende ünlü oldumaklinialirimsmile annemin yanına geldim herkesde bizi bekliyormuş çok utandım. annemin kucağına koydular beni babamda geldi yanımıza. hiç ağlamadım ama mama kokusu aldım hemen saldırdım sütaş çifliğimekaydirigubbakcemile3 çok acıkmışım cokacimcoook babam anneme çok güzel bir evlat verdin bana diye teşekkür etti bide yüzük taktı. annem ağlamaya başladı. annem ağlayınca bende bastım çığlığı:sinifsinif: hiç gelemem böyle sahnelere. 3 gün hastanede kaldık sonra babam kurban kestirdi. annemin kucağında evimize girdik odamı çok sevdim şimdi her istediğimi yapıyorlar. bir ağlamam yeterlikaydirigubbakcemile3
benden bu kadar teyzeciklerim şimdi uyumalıyım

duru prenses 3.nisan. cmrtesi saat 8.59 da dünyaya gözlerini açtı. okadar güzel bir duyguymuşki anne olmak tarifi imkansız.hayatımda yaptığım en güzel şey o. Allahım uzun ömürler güzel yazılar yazsın inşallah herkesin bebeğine:Saruboceq:

ayy darısı başımıza. sağlıkla büyüt kızını gamzecim. allah ayırmasın sizi

gozunaydın gamzecım... ne guzel anlatmıssın cok duygulandım.. allahım duruna saglıklı uzun omurler versın.. darısı bıze ınsallah... resımde beklıyoz annesı gorelım guzel kızını..

gamze canım allah sızı hıc ayırmasın bundan sonra .ınan cok guzel anlatmıssın.hepımızın dogurası geldı valla:) zaten bızde sabırsızlıkla beklıyoruz bulusacagımız gunu kızımızla.ıyıce heyecanlandım sımdı ama korku falan gıttı ınan.sadece o ankı bulusmayı gormek ıstıyorum.darısı basımıza ne dıyım..

Gamze, ne güzel anlatmışsın... Allahın izniyle bizler de sırayla anlatırız inşallah hikayelerimizi... Duru ya ve sana maşallah :nazar: ilk fırsatta küçük prensesin fotoğraflarını da bekliyoruz annesi... :ecrin_bebek:

gamze canım ne kadar şirincek anlattıysanda benim muslukları akıtmaya yetti.uzun zaman geçirdik burada hep birlikte sanki yakın akrabam doğum yapmış heycanı yaşadım doğurduğunu duyunca darısı başımıza kocaman bir kışın ardından bahar çiçeklerimiiz açmaya başladı.

nasıl duygulandım okurkenn gamzecim tekrardan hayırlı olsun Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrun inş. darısı bizlerin başına;)

her nekadar espirili anlatsa da duru bebek, bizi duygulandırmaktan alıkoyamadı. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla inşallah... not: darısı başımıza

gamzecim çok tatlı anlatmışsın. allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler güzel yazılar nasip etsin inşallah. eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirin inşallah canım. :nazar:
darısı hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler inşallah. :Saruboceq:

çok güzel anlatmışsın Rabbim duru bebeği size bağışlasın. bizlerede hayırlı doğum versin inşallah

Back
X