2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TIFF

SAKARLAR KRALİÇESİ :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
2.316
62
358
Diğer
İşte sonunda yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ve bebeklerimiz pıtır pıtır dökülmeye başladılar bilee. Hadi bakalım bebişlerimizin o özene bezene aldığımız cicileriyle en güzel, en komik, en sevimli en en en ennnn cici fotoğraflarını burada paylaşalım. İşte topiğimizin en renkli başlığı veeee işte 2010 mayıs bebelerinin fashion show'u!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::teytey:
:hooray:
:nazar:

Son düzenleme:
kız bu topici görünce doğuranlardan biri doto ekledım sandım nasıl heyecanlandım anlatamam
hadi bakalım kımlerın gelcek fotoları merakla bekliyozzz

kız bu topici görünce doğuranlardan biri doto ekledım sandım nasıl heyecanlandım anlatamam
hadi bakalım kımlerın gelcek fotoları merakla bekliyozzz

ebetttttttt!! ilk fotoyu gönderene 5 nazar boncuku vaaaarrrrrrr!!!delikafadulden

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar:ilknurrrrrr kız nasıl heyecanlandım anlatamam ay allahım bizim miniklerimiz geldi sandım neyse az kaldı doğan meleklerimizi annişleri çeker koyar artıkın hepsine şimdiden kocaman maşallah tuğba teyzesinden:nazar::nazar::nazar:

:nazar:ilknurrrrrr kız nasıl heyecanlandım anlatamam ay allahım bizim miniklerimiz geldi sandım neyse az kaldı doğan meleklerimizi annişleri çeker koyar artıkın hepsine şimdiden kocaman maşallah tuğba teyzesinden:nazar::nazar::nazar:

:1hug:
:nazar:

sabırsızlıkla burayı ilk şereflendirecek meleği bekliyoruz..hihoyyyt

:emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar:

işte teyzeleri benim kuzum erik yanaklı kızım lütfen maşallahlarımızı esirgemeyelim:nazar:

alıntı yapmayın lütfennn kızlar

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gamze yine ağlattın bizi,nasıl bir güzelliksin duru sen

Son düzenleme:
Gamze, güzel prensesine 41 kere maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin, güzel yazılar yazsın güzel kızına ...

maşallahhhhh:nazar:allah nazrlardan saklasın.bu ne güzellik böyle yaw..yerim onu....
nasıl duygulandım var ya mahvettin beni....

Back
X