2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

tuğbacım.. sana sadece ha ha ha diyrum.. ya sen çok edeplisin yada ben çok edepsiz.. ayoll benim sendekinden 2 tane var.. hemde biri 8 yaşında :))))) vallahi de yazıyorum billahi de yazıyorum :)))) neden bu kadar çok acıkıyorum diye merak ediyodum meğer utku emdiği içinmiş :))) iliğimi kuruttum bu oğlan.. ama şaşırtıcı bi şekilde maşallah diyim tabi de.. camış gibi yiyorum afedersin :))) ama hala da kilo veriyorum :)) maşallah banaa..

fundacımm.. ahhh nutellaa... hamişken de yiyodum ama şimdi gene varya alıyorum marketten bi bakıyorum kaşık elimde ve kavanozun dibi görünmüş :))) amaannn süt olsun da kilolar gider boşverr.. şimdi bebişlere süt lazım biz podyuma çıkmıcaz ya :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok refişim edepsizlik olurmu. ama benim çok hoşuma gidiyo çoluklu çocuklu kadınım demek bayılıyom bu lafa artık:) maşallah utkuşuma aynı kaan da öyle iliğimi kuruttu nerdeyse memeyi çekince süt bitip kan gelecekkaydirigubbakcemile3 maşallah bebişlere canım sana da tabiii hala kilo veriyomuşsun bir maşallah da sanakaydirigubbakcemile3

o zaman tubiciiimm... evli-barklı , çoluklu-çocuklu kadına benden kucak dolusu opuyorumnanaktan

Kızlar bende tatlı kuru pastayla kurabıye yamek ıstıyorum hep bugun gene yaptım kurabıyeyı bıde hava atarken zayıfladım dıye gene olcam 70 lerde korkuyorum valla

meltemcim.. afiyet olsun canım. süt olsunn... yanına da meyva suyu.. ohhh... miss.. :)))

arkadaşlarım 8 haftalık hamıleyım,bu aralar sürekli ayran çorbası,cacık gibi şeyler istiyor canım (sanırım kalsiyum ihtiyacımda dolayı)
ama ne tuhaftırki,dün çılgınlar gibi işkembe çorbası çekti canım,ama ne çekme anlatamam,
sonra dr um ''ne istiyorsa canın yemelisin,çünkü vücudunun neye ihtiyacı varsa onu aşerersin''dedi
bende işkembe yerine daha faydalıdır diye tavsiye üzerine bol sarımsaklı ve sirkeli kelle paça yedim :)))))))))

kızımdada hiç tatmadığım halde kokoreç çekmişti canım
sizde canınız ne istiyorsa yiyin (tabi abartmamak kaydıyla)
bu dönemin tadını cıkaralım :)))))))))))
hepinizi bebeleriyle birlikte öpüyorum

Back
X