2010 Nisan Anneleri,bebişlerimizin doğum günleri yaklaştı neler yapıyoruz?

buneya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
245
0
96
38
İstanbul
kızlar kaç kişiyiz belirliyelim bebişlerimizin doğum tarıhlerını yazalım ben baslıyım rüveyda=06,04,2010:nazar:

ben önce öğlen mevlut akşam pasta düşünüyorum arastırdım biraz akşam eglence için kafama göre olanları yazıyorum.bebişimin resmini çektirip arkasına beyaz karton olabılır yapıştırıp gelen misafırlere ogun için hatıra yazdırabılırım.sonrada onu çerçeve yapmayı dusunuyorum çok cici bir hatıra bence.ilk doğdugu gunden bu gune bircok resım var onları slayt yapıp tv de izletmeyi düşünüyorum.konfetiler balonlar onlar ufak ayrıntı tabi.kızım oldugu için beyaz bir elbise almayı ona melek kanatlarından takmayı düşünüyorum hani tacı var sıhırlı çubuguyla falan guzel olur sanırım inş bu dedıklerımı yaparım hevesi olan herkes yapar inş.

melis 13.04.2010 çok az kaldı heycanla bekliyoruz elbisesini aldım pembe incikli boncuklu bişey çok şeker pastasınıda seçtik iki katlı pembe şeker hamurundan olucak bi ayakkabısı kaldı onada bakıcaz bi ara:16:
tabi kendimizide unutmayalım :)) elbisemi aldım o gün kuaföre gidip saçlarımada bi fön çektiricem tamam işte:66::66:

benim oğluşumun doğum günü ise 27.04.2010.
az kaldı çok şükür yaşımıza gireceğiz. öncelikle güzel bir doğum günü pastası...Oğluşum için 1 yaş albümü düşünüyorum. ablasıylada fotoğraf çektireceğim. çok güzel anlar bunlar. bir daha geri gelmiyor. iyi değerlendirmek lazım:16::16:

21 nisan doğum günü kızımın ama hafta içi olduğundan dolayı kutlama yapamıycaz.pazar günü aile arasında dedeler, anneanne, babaanne, teyze, yiğenler yengeler bir arada olucaz.henüz bir hazırlık yapmadım 1 hafta var nede olsa rahat rahat hazırlığımı yaparım.1 yıl nasılda geçti. geçen yıl bu başlık altında hamileliğimzi doğumumuzu falan konuşuyorduk.ahh ahhh yaşlanıyoruz hanımlar:))))

Back
X