2010 nisan bebişlerine anneleri neler aldı:))

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
:asigim:bakalım bebişlere annişleri veya babaları veya anneanneleri veya dedeleri veya teyzeleri veya dayıları veya amcaları veya ablaları veya abileri:)))ayyy yoruldum kısaca bebilşlere neler alındı buradan paylaşalım oyuncak kıyafet her ne olursa resimler bekliyoruz hadi nisan anaları

Son düzenleme:
bızım annenemız her gelısınde 10 ytl verır bısey al dıye
ablasıda kardesıne harclıklarından elbıse sortlu etek ve sort aldı
bende ılk oyuncaklarını 8 tane cıngırak aldım bırde tatıle gıttıgımız yerden 2 oyuncak aldım ama onları buyuyunce oynayacak
tokalar aldım kızıma
şimdilik bu kadar hatırladıklarım
dogumdan snr fazla kıyafet lmadı çunku fazlasıyla var

--------------------------------------------------------------------------------

bu aynayı almıştım ben internete araştırdım ayna bebeklerin kendini algılamasını tanımasını sağlıyormuş.oğlum çok seviyor.gülüyor kendini görünce.

Playskool Dişlikli Aynam | Playskool | playskool,ayna,dişlik

ben kitap okumaya bayılırım.oğlumda sevsin istiyor.çok seviyor bunuda.tavsiye ederim kesinlikle.
Fisher Price Mini Çiftlik Kitap - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu da oyun halımız çok işe yarıyor el ayak koordinasyonu içinde çok faydalı.hemde koltuktan düşme riski yok.
Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Nike Graphic Fleece Eşofman Altı-Lacivert
Nike Graphic FZ Hoody Kapüşonlu Sweat-Lacivert
Nike Street Hoody Warm Up Eşofman Takım-Gri Siyah
en son bunları aldım

arkadaslar bilmiyorum ama yazik degilmi sizce alabilen var alamayan var... burda neler aldiginizi resimleri ile paylasmak bence pek hos degil... alamayan arkadaslarimiz mutlaka vardir, bakip bakip ta iç geçirmesinler ... sahsi fikrim..

ben katılmıyorum burda amaç rresim koyup kimseyi imrendirmek değil.amaç sadece aldıklarımızı paylaşmak.olan var olmayan vara girersek ne sohbet olur ne bişey.bu da benim fikrim tabi.

arkadaslar bilmiyorum ama yazik degilmi sizce alabilen var alamayan var... burda neler aldiginizi resimleri ile paylasmak bence pek hos degil... alamayan arkadaslarimiz mutlaka vardir, bakip bakip ta iç geçirmesinler ... sahsi fikrim..

ben katılmıyorum burda amaç rresim koyup kimseyi imrendirmek değil.amaç sadece aldıklarımızı paylaşmak.olan var olmayan vara girersek ne sohbet olur ne bişey.bu da benim fikrim tabi.

ama bız alan alamayan tartısması yapmıyoruz kı
erken oldugunu yada almamayı dusunduugumuz bır seyı bır arkadasımız önerırse fıkrımız degısebılır
mesela bır arkadas +18 aya göre oyun halısı almıs benım ondan ne haberım vardı nede alacaktım belkı kendım olsam buyuyunce alırdım o almıs bebegıde gayet ıyı oynuyormus bende alayım dedım bız bırbırımıze fıkır alıs verısınde bulun uyoruz

mesala ben kızım dogdugu gunden berı salıncak alacagım yemek yaparken ona koyarım su dur budur ama öyle huysuz bır bebek olmadıgı için hala salıncak almadım çunku gerek yok ama hıc aklında olmayan arkadasslar aldılar
yanı amac sadece fıkır paylasımı
2 aylıktı kızıma cıngırak aldıgımda belkı kımse dusunmemeıstı ben hatırlatmıs oldum
bebeklerımıze yedırecegımız yemekler hatta söyleyecegımız sarkılarda bıle fıkır alısverısı yapıyoruzz bız çokta faydamız oluyor bırbırımıze

kusura bakmayın fazla uzun oldu ama anca anlattım derdımı sız devam edın arkadaslar alamayanlar acmasın bu topıgı okumasın
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende oyun halısı ile eğitim halısı aldım.fisher prıce oyun halısı.birliğinde eğitim halısı.eğitim halısı 18 +ay çocuklar için ama şimdilik hayvan seslerini falan dinliyor hoşuna gidiyor.masal kitabı aldım günde yarım saat onları okuyacağım.....birde hayvan şekilleri kabartmalı olan bi kitap sipariş ettim inşallah gelecek.bunların hepiciğinin fotosunu bi ara eklerm inşallah............

bu rada bende melteme katılıyorum burcuyada tabi.fikir alışverişi yapıyoruz yoksa nerden bileceğizki bunların da olduğunu..........

arkadaşım seni nisan topiğinde hiç görmedim ama biz hiç bir topiği art niyetle açmıyoruz alıp alamayan diyede düşünmüyoruz sadece fikir olsun diye herkesin herşeyi alması şart değil biz sadece birbirimize fikir edinmek amacıyla açtım bu topiği melteme çok hak veriyorum senin gibi düşünenler girip bakmasın o zamn ben seni ilk defa görüyorumki nisan anneleri için açılmış bir topik 2010 lütfen mesj ve şahsi fikirlerinizi kendinize saklayın insanlarıda yanlış anlaşılmaya sevk etmeyin ayyy aklımın ucundan bile geçmedi alan alamayan konusu sonuçta biz burada bebişlerimizin cicilerini oodalarınıda paylaştık ve çok güzel fikirler edindik hamileyken kimsede senin gibi düşünmedi lütfen hiçbirzamanda iç geçirmedim valla arkadaşlarımın aldıklarına beğenimi yazdım hep neden iç geçireyimki yemekmi sanki aldıkları:enbuyukkk:

kesilikle katılmıyorum! Siteye iki aydır giremedim nerdeyse ve içim içimi yiyiyor. Şu konu da kızlar ne yaptı acaba yok ek gıdaya başladılar mı yok diş çıkardılar mı acaba aşı yaraları ne alemde diye merak edip duruyorum! Sadece kıyafet oda falan değil yani herşeymizi paylaşıyoruz bebeklerimizle ilgili!

çok sey aldım anlatmakla bitmez ama en cok bez aldım :)

hehe

annem hamileliğim ilk ayındna beri 100tl verir gerekenleri al der( annem ms hastası dısarı çıkamıyor) bende her aldığımı ona gösteririm

anakucağı aldık bebek arabası

babası ilk nıke ayakkabı aldı 3 yasında anca giyer sanırım :)

doğum yaptığımda babam annem ve kayınvalidem ve kayınpederim kıremis taktılar ve bebeğime gelen her seyı saklıyorum ilerde eğitimi için yada one isterse kullanır diye.

oyun halısı ve sesli oyuncaklar aldım bi sürü cici aldım ve halada alıyorum biz biraz pasaklıyız yıkamaya yetişemiyorum :)

çilekten odasını aldım üfff daha neler neler ama aklıma gelnler bunlar

hımmmm........
gene bir topik faciası yasanmaya ramak kalmış....
illaki bir huursuzluk çıkacak değilmi...
ne guzel girdim yazacağım ama önce okuyim dedim öfff içim sıkıldı ya....
ben tahmin ediyorum ki kimse kimseyi kıskanmaz burda.....
birde benim şahsi fikrim isteyen farklı düşünsün umrumda bile olmaz....bence evinde pc olan,interneti olan ve kk ya takılan bilinçli bir anne burda paylaşılan hereyden haberdardır bu bir....
ikinciside,ekonomik koşullar olarak hemen hemen aynıyız burda,tamam bir fazla yada bir eksik olabilir...
ama kimse alamayacak edemeyecek,gözü kalacak iç geçirece durumda değil...
ayyy daha fazla acık yazacağım ama boşvermek istiyorum...
beni anlayan demek istediğim noktayı anladı sanırım....
bu arada yarın yazarım bende sahur hazirlicimmmm kızlar

hımmmm........
gene bir topik faciası yasanmaya ramak kalmış....
illaki bir huursuzluk çıkacak değilmi...
ne guzel girdim yazacağım ama önce okuyim dedim öfff içim sıkıldı ya....
ben tahmin ediyorum ki kimse kimseyi kıskanmaz burda.....
birde benim şahsi fikrim isteyen farklı düşünsün umrumda bile olmaz....bence evinde pc olan,interneti olan ve kk ya takılan bilinçli bir anne burda paylaşılan hereyden haberdardır bu bir....
ikinciside,ekonomik koşullar olarak hemen hemen aynıyız burda,tamam bir fazla yada bir eksik olabilir...
ama kimse alamayacak edemeyecek,gözü kalacak iç geçirece durumda değil...
ayyy daha fazla acık yazacağım ama boşvermek istiyorum...
beni anlayan demek istediğim noktayı anladı sanırım....
bu arada yarın yazarım bende sahur hazirlicimmmm kızlar

tabı bu tatlı konunun içine bıraz lımon sıkınca adamın aldılarını yazması yarına kalıyo degılmı özgecım
hadı sabırsızlıkla beklıyoruz
sen 2 den önce kalkıp yazmazsında artık

kızlar bu arda bende bennuya seker pembe fuşya dıyolar ya o renk bebek arabadı aldım
bide kenarı tüllü beyaz çorap aldım
aslında ben en önemlısını unuttum
hamıle kaldıgımda aleyna bana hamılelık hedıyesı olarak basörtu almıs bennuyad 3 renk sarı pembe yesıl çorap almıstı
haaaaaaaa bıde seker pembe mus çorap almıstım

zeynocum pek faydalı bir topik açmışsın canım benim. sadece bize değil yeni anne adaylarına da nelerin kullanışlı olduğunu göstermenin neresi kötü anlamadım.

arkadaşlar bizler nispet yapmak için değil hevesimizden ve de belki sizin de işinize yarar mantığıyla ne aldığımızı yazıyoruz gösteriyoruz birbirimize.

örneğin ben arabamız yok diye ana kucağı almamıştım. portbebe almıştım onuda 1,5 aylık olunca sığmadı kaan bıraktık kullanmayı. fakat ne zamanki yurdagülcüğüm bize idili anakucağında getirdi gördümki pek işe yarıyomuş ve 4 aylıkken oğluma mama sandalyesi almaya gittiğimde daha erken kullanamıcaz diye düşünüp anakucağı aldım. ve daha önce almadığıma çok pişman oldum. yani herşeyden önce ben aldım kullanıyorum memnunum anlamında paylaşıyoruz biz burda.

ha birde şu var internette alışveriş sitelerinde gezince alamadığım şeylere içim gidiyor benim kk da gördüğüm resimlere değilkaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın ama yuhhhh diyorum kim kimi kıskanır burda yaa nasıl bi mantık bu alan varmış alamayan varmış... haa tabiki insan her gördüğüne hevesleniyo çocuğu için ama eminimki hepimiz yeri gelince boğazımızdan kısıp alıyoruz çocuğumuzun herşeyini neyse sinir oldum dervişin fikri neyse zikride o olurmuş arkadaş o niyetle bakıyo buraya demekkii....
gelelim ne aldım kızıma aslında okadar hediye geldiki fırsat kalmadı benim almama oda takımını ananesi aldı küçük beşikle arabasını biz aldık sonra ilk ayakkabısını teyzem almıştı gebzeden yollamıştı... ama geçen ay dayanamadım minicik bi kot etekle kapşonlu bi hırka aldım bayramlıkta alacam tabiii onuda yazarım ama en çok bez aldık buda su götürmez bi gerçek tabi

Back
X