2010 subat annelerı bulusmaları :)

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
29
156
38
İstanbul
kızlar malum havalar ısındı artık yavastan bebelerıde alıp bulusalım dıyorum...
duzenlı aralıklarla bulusmalar duzenlemeye karar verdık. her ay bırının evınde toplanıcaz. boylece hem herkes esıt mesafede yol katetmıs olur hemde bebeklerle dısarda bulusmanın zorlugunu yasamayız. ev ortamında rahatca besler ve uyuturuz.
herkes 1 cesıt yapıp getırıcek. her ay bırımızdeyız yanı...
ılk gonullu benım. 15 mayıs ta ıstanbulda olanları beklıyorummm :)

ben geliyorum Zeynep'ciğim ama her ay diye planlamayalımda ara buluşmaları daha uzun da olabilir malum yaz ayına giriyoruz tatiller gelen gidende olacak.ama muhakkak yapalım tabii.

kıskanmayalım lutfennn :)
havvacım sen,burcu,selda,pervın,ahu ve ben varız sımdılık.
ınsallah katılım artar.
burcu haklısın canım artık ayarladıkca bulusuruz :)

cok kıskandım yaaasenağlama bende tek basıma bulusuyum nevsehırden kımse yok beeebilmiyorumkismilesenağlama

zeynep taşınma faslın var canım istersen erteleye biliriz şimdi bu kadar için içinden bide biz çıkmayalım.

burcucum ay sonu tasınıcaz daha obur ewın tadılatı war rahatım bu hafta yanı canım musaıtım.

kızlar merhaba.ben de varım ama ne zaman??? bilgisayarım yok,şu an başka yerden giriyorum.Nerde ne zaman gün belirlediniz mi???

bızde toplanıyoruz bu cmt gunu baharcım. ben detaylı adresı verıcem ew telefonumu ve cep telefonumuda verıcem sızlere... zaten cok kolay bı yerde kolaycacık bulunur. merkezı cadde uzerı bı yer cok ara sokak degıl...

semt zeytınburnu. velıefendı hıpodromunun tam karşısı. ozelden bılgılerımı yazarım sana yada msn den de yazabılırım.

özelden msn adresimi yazdım sana.herkes birşey yapıcak heralde??tuzlu ya da tatlı konuşuldu mu??
çok soru sordum ama ödünç aldım laptopunu kardeşimin birazdan geri vericem onun için öğreneyim dedim.

kızlar Esra şişlide oturuyor zeynep lere eşi bırakacak benide alacaklar.Zeynep 6672 sende şişlidesin ya nasıl yapalım Esra isterse biz alabiliriz diyor perpa durağının ordan alacaklar beni.

baharcım herkes 1 csıt yapıcak ewet.
ben tavuk gogsu yapıyorum
selda muzlu pasta
burcu borek
esra patates salatası (%90 daha kesın degıl)

Back
X