2010 Şubat Anneleri doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz?

ArkeoS

İkinci duam...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
1.036
2
356
Diğer
Evet,malum artık yaklaşıyoruz son haftalara ve doğum şekli hakkında ne düşünüyosunuz paylaşalım:emir_bebek:

benim ilk sezeryan oldugu için.ikincide sezeryan olacak.yani epidural sezeryan olacagım kızmetse....

Ben normal doğum istiyorum aslında ama doktorum sezeryana yönlendiriyor gibi..:olmaz:
Sağlığımız ne gerektiriyorsa o olsun.. Hepimizin hakkında hayırlısı..:Saruboceq:

benimde ilki sezeryan olduğu için buda öyle olucak haliyle ben epidurale dayanamam gibi geliyor genel anestezi istiyorum ama doktorla konuşmadım ne önerir bilmiyorum

bende ınsallah bı aksılık cıkmazsa normal dogum ıstıyorum ama çok korkuyorum :1shok:

bende normal istiyorum inşallah hiç bi aksilik olmadan normal mormal doğururum kaydirigubbakcemile3

ben de epidural doğum (ağrısız doğum) düşünüyorum ama başıma da ne geleceğini kestiremiyorum. CADIARZU hayırlısı bakalım, bekliyoruz sabırsızlıkla

normal epidural istiyorum inş. bir aksilik çıkmaz doktorumlada konuştum şu anda normal olması için bir sakınca yok ama herşey doğum anında belli oluyormuş inşallah normal olur

bende normal istiyorum bir değişiklik olmassa ama son anda süprizlerede açığım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşaallah canlaropuyorumnanaktan

ben de inşallah aksi bir durum gerekmezse doğal doğum yapmayı planlıyorum, bakalım ne olacak :):ecrin_bebek:

ben ilk aylarımda soranlara hep normal düşünüyorum diyodum ama artık vakit yaklaştıkça korkmaya başladım sezaryane doğru kayıyor gibiyim ama hayırlısı..

bende normal doğumdan yanayım
normal istiyorum bakalım 8 ocakta belli olucak hakkımızda hayırlısı kızlar

normal ıstıyodum ama plesenta dogum kanalının agzına yerlesmıs cok yuksek ıhtımal sezeryan olucak :sinifsinif:

Kısmetse Normal i düşünüyorum bakalım çatı muayenesinden sonra belli olack herhalde.. O durumu ve o anları mutlaka yaşamak istiyorum umarım bu kararımdan pişman olmam kaydirigubbakcemile2

bende epidural normal istiyorum ama dün drumuza gittiğimizde bebeğin henüz dönmediğini bu şekilde ilerlerse sezeryan olabileceğini söyledi.ama şubata kadar zamanı var kuzumun döner inşallah üzmez annesini zemuszemus

kızlar bende 2009 şubat annesiyim.hep normal istedim.hatta dr um catın dar bebeğin iri zor olur genede sen bilirsin sana bırakıyorum dedi.kararı ver dedi.bende normal dedim ve maşallah cok kolay normal dogum yaptım.hep dua ettim hangi dogum hayırlıysa o olsun hangi hastane hayırlı ise o olsun dedim öylede oldu.ben medicalpark ta istiyordum dogumumu dr um oradan anlasmasını bitirmişti istemeyerek ethicada yaptım.ama hayırlısı burasıymıs dedim.belki medicalparkta yapsaydım bukadar kolay gecmezdi.ethicada bvirde plates topunda zıplattılar beni 4 cm den hemencik 8 cm acılmam oldu:)))
yani hep dua edin ve ben 9 ay gezdim hiç oturmadım.sizde bol bol yürüyün.yani kısacası korkmayın dua edin.hakkınızda hayırlısı allah kolay dogum saglıklı bebiş versin.allah bir avazda kurtarsın sizi.bana masallah deyin:)))

Back
X