2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

HavvaEsen

Havva/ ESRA
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
5.351
1
156
İstanbul
Selam genç ve güzel 2011 Şubat anneleri... Sİzlerin yaşadığı bu heyecanı bizler geçen yıl bu zamanlar yaşadık...Çok güzel paylaşşımlarımız oldu. Zaman zaman desteğe ihtiyacımız oldu. Bizler 2010 Şubat anneleri desteğe ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdayız. Hangi konuda isterseniz deneyimlerimizi sizinle payşaşırız büyük bir zevkle. Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik ve mutlu bir doğum yaşarsınız...

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:
yardımcı olabileceğimiz bişey olursa seve seve vereliniortak
hay aklınla bin yaşa havvacım :icecream:

çok sağolun arkadaşlar yanımızda olmanız çok güzel.bir sorunumuz olduğunda seve seve sorarız tabi.

inşallah bizlerde sizin gibi sağlıcakla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

hehe süper olmuş bu topik
bencede bu günlerin tadını iyice çıkarın kızlar uykusuz yorucu bi maraton başlıcak
ama onun kokusu varlığı en büyük motivasyon olucak size

Inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza..seve seve yardımcı oluruz

Havvacım çok saol aklımdaydı benim böyle birşey ama erken diye açmamıştım daha artık her konuda bize yardımlarınızı bekliyoruz kaçmak yok :)))

İnşallah hepiniz güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz ve sağlıcakla kavuşursunuz kuzularınıza :ecrin_bebek: biz burdayız elimizden geldiğince seve seve yardımcı oluruz olumunekankayizsmile

Ben şimdi 13.haftamın içindeyim ve dün akşamdan buyana bacak ağrısı çekiyorum.Sol üst bacağımdan giriyor ağrı ve yürümemi engelliyor kramp gibi.Bu aylarda bunların olması normal mi,sizlerde yaşadınız mı

Ben şimdi 13.haftamın içindeyim ve dün akşamdan buyana bacak ağrısı çekiyorum.Sol üst bacağımdan giriyor ağrı ve yürümemi engelliyor kramp gibi.Bu aylarda bunların olması normal mi,sizlerde yaşadınız mı

benimde hamileliğim boyunca kalça kemiğimden sağ bacağıma doğru inen bir ağrım oldu,bacağım kasılıyordu resmen, doktorum normal olduğunu söylemişti canım,ama ilerleyen haftalarda gece uyurken bacaklarına kramplar girmeye başlayacak, o zaman doktoruna söyle mutlaka magnezyum veriyorlar suda eriyen toz şeklinde bir ilaç o baya iyi geliyor canım, ama için rahat edecekse yinede bir doktorunla görüş istersen .....

Son düzenleme:
benimde hamileliğim boyunca kalça kemiğimden sağ bacağıma doğru inen bir ağrım oldu,bacağım kasılıyordu resmen, doktorum normal olduğunu söylemişti canım,ama ilerleyen haftalarda gece uyurken bacaklarına kramplar girmeye başlayacak, o zaman doktoruna söyle mutlaka magnezyum veriyorlar suda eriyen toz şeklinde bir ilaç o baya iyi geliyor canım, ama için rahat edecekse yinede bir doktorunla görüş istersen .....

İlk zamanlarda'da olması normal yani,daha 13 haftalık hamileğim çünkü bende.Evet benimde aynı tarif ettiğin gibi oluyor,dr.da şehir dışında eğer kesilmezse cebini arayıp sorarım ona sormadan ilaç almakta istemiyorum çünkü.Saol canım cevap verdiğin için birazda olsa içim rahatladı a.s.

canım merhaba
hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz ve topiğimiz..
aynı dert bende de vardı kalçamdan başlayan kramp.. magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı canım..
sütü yoğurdu arttırmıştım bi müddet böyle idare ettim ama hamileliğin son aylarında kramplarım arttı öyle oldu ki gece tuvalete bile kalkamadım bacağım kasılıyordu..
çaresi çok basitmiş halbuki doktorum bi hap verdi 1 kutu kullandım karamplardan eser kalmadı...

tatlım krampların magnezyum eksıklıgınden olabılır. muz ye gunde 1 tane dogal magnezyum deposu. doktorunla da bı gorus. normal ama hamılelık ılerledıkce artabılır. gecmıs olsun...

canım merhaba
hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz ve topiğimiz..
aynı dert bende de vardı kalçamdan başlayan kramp.. magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı canım..
sütü yoğurdu arttırmıştım bi müddet böyle idare ettim ama hamileliğin son aylarında kramplarım arttı öyle oldu ki gece tuvalete bile kalkamadım bacağım kasılıyordu..
çaresi çok basitmiş halbuki doktorum bi hap verdi 1 kutu kullandım karamplardan eser kalmadı...

tatlım krampların magnezyum eksıklıgınden olabılır. muz ye gunde 1 tane dogal magnezyum deposu. doktorunla da bı gorus. normal ama hamılelık ılerledıkce artabılır. gecmıs olsun...

Saol'un kızlar çok teşekkür ederim,iyiki bu topik açılmış akşam gidince hemen bu söylediklerinizi uyguluyorum.a.s.

çok güzel olmuşş...
bizler çok güzel dostluklar kazandıkk.umarım sizlerdede öyle olur:))
hamileliginizin tadını çıkarın.o göbekle dolaşmak bile çok tatlı oluyor:CüvCüv:
bol bol dinlenin.bool su için.bebginiz kesesinde rahatça yüzsün:))
tatlı daha az.meyve bool yiyin..
kusanlarınız varsa.ben organik domates yiyordum.bide biber.iyi geliyordu.limonata içiyordum.ferahlatıyordu.ne bilem aklımaza geldikçe yazarızzz..
minik yavruları öpüyorumm..opuyorumnanaktan

benimde kolumda oluyodu uyuşmalar calsiyum ilacı iyi gelmişti
bide zeynebin dediği gibi günde bi muz yyebilirsin
ceviz yiyin kavun yiyin geze bildiğiniz kadar gezin tozun

Back
X