4 adet emzirme sutyenim 4 adet te emzirme atletim(kendinden sutyenli olanlardan) var. Hamileyken almıştım giyemeye başlamıştım hala kullanıyorum. Chezelle marka 2 tane aldığımı sutyen de rahatsız ettiği için doğuma kadar çok çok rahat kullandım. Sutyenleri yazın kullandım daha çok çünkü atlet alışkanlığı olan biriyim. Hazirana kadar atletlerle geçirdim çünkü sürekli aç kapat aç kapat karnı üşüyor insanın. Eylülden itibaren yine atletlere geçtim hele şu soğuklarda çok çok lazım bence.
Burcu gibi atlet alışkanlığınız yoksa almayabilirsiniz tabi.
Ben 1 aylıkken almıştım hemen kullanmaya başladım. Hemen her gün dışarı çıkarıyordum oğlumu. Arabayı eskittim nerdeyse :) Soğuk ta olsa çıkardım ben. Sağlık ocağına gidip geliyordum. 1-2 ay yattı sadece içinde uyuyordu sallandıkça. Huzursuzlandı mı da atıyordum arabaya 10 dk gezdirip getiriyordum sakinliyordu. Sallantıdan solayı gazı için de iyiydi kaka yapıyordu rahatlayıp uyuyordu:)
Yukarıda da atletlerle ve sutyenlele ilgili yadım umarım yardımcı olur. Çamaşır olarak ta hamileyken aldığım penye yumuşak lastikli çamaşırlar vardı onları kullandım özel bişey almadım. Bi tane hamile külodu almıştım o kadar para verip hiç kullanmadım.
battaniye yetiyo. Hani şu fermuarlı kundak battaniye denilenlerden vardı benim de çok rahat. 2 en fazla 3 ay gerekecek. Zaten çocukta çok hareket olmuyo o zamanlar. Şimdi hayatta tutamazsın o şekilde ama o zaman yetiyor. Sonra bahar gelecek gerek kalmayacak zaten.
Ben de başka markanın buna benzer modelini kullandım. Hala kullanıyorum. İyi ki almışım dedim. Yeni doğduğunda içine yerleştirip emzirmek rahat oluyo gece de öyle uyuyorduk beraber çocuğu düşürmeden

sonra içine yatırmaya başladım hafif eğimli güzel oluyordu hem de dönemesin diye. Oturmaya başladıktan sonra da içine oturtarak kullandım yanlara arkaya düşmesin diye. Hala kullanıyorum çeşitli şekillerde. Biz de kullanıyoruz arada tabi:)